Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, το Μέντιουμ Άρης, το πιο καθαρό και αξιόπιστο πρόσωπο στον χώρο της μελλοντολογίας προσφέρει ολοκληρωμένες μελλοντικές προβλέψεις, υψηλής ποιότητας. Με αναγνωρισμένες ικανότητες, ισχυρή ενορατική δύναμη, το μοναδικό χάρισμα της διακοής και τον πλούσιο και περιγραφικό του λόγο του παρέχει τις πιο σοβαρές και στοχευμένες και γεμάτες πληροφορία προβλέψεις για παρελθόν, παρόν και μέλλον, χωρίς γενικότητες και αοριστίες.

Οι τηλεφωνικές προβλέψεις στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχουν αστική χρέωση! Όλες οι προβλέψεις γίνονται από το Μέντιουμ Άρη. Μακριά από τα αναξιόπιστα και παραπλανητικά 090, που άλλον βλέπεις και άλλον μιλάς, αλλά και από όσους ζητούν υπέρογκα ποσά για μια ρηχή πρόβλεψη, το Μέντιουμ Άρης παρέχει τις πιο σοβαρές και ολοκληρωμένες προβλέψεις σε προσιτές τιμές για όλους! Οι προβλέψεις στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ξεκινούν από τα 25 ευρώ!

Το Μέντιουμ Άρης, μακριά από την παρακμή του χώρου, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στον Ελλαδικό χώρο που παρέχει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ σε κάθε πνευματική εργασία που αναλαμβάνει. Βάλε τέλος στην αβεβαιότητα και επίλεξε την πιο σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση. Επίλεξε το καθαρό πρόσωπο στην μελλοντολογία. Μέντιουμ Άρης στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Ταρωτώ

Διάβασμα Εξαγνισμού
€5030 λεπτά
  • Μέντιουμ Άρης
2 Τράπουλες Μαζί!
€6045 λεπτά
  • Μέντιουμ Άρης
Προβλέψεις Online
από 25€μέσω email
  • Η ομάδα του Ταρωτώ
Τηλεφωνικές Προβλέψεις
από 25€διαφέρει ο χρόνος
  • Η ομάδα του Ταρωτώ

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΡΩΤΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Χαρτομαντεία

Η χαρτομαντεία από το Μέντιουμ Άρη είναι μια συνεδρία στην οποία θα πάρεις τις απαντήσεις που πάντα αναζητούσες! Δεν θα ακούσεις αυτά που θέλεις! Εδώ θα ακούσεις μόνο την αλήθεια!

Επαναφορά Προσώπου

Πανίσχυρες υποβολές και επικλήσεις. Το Μέντιουμ Άρης μπορεί! Φέρε πίσω όποιον αγαπάς και ζήσε ξανά τον έρωτα. Άμεση επανασύνδεση με μόνιμο αποτέλεσμα! Εμπειρία και γνώση!

Λύσιμο Μαγείας

Οριστική απαλλαγή από κάθε αρνητική επιρροή και κάθε αρνητική ενέργεια. Το Μέντιουμ Άρης έχει την δύναμη και την γνώση! Η πιο ολοκληρωμένη εργασία για λύσιμο μαγείας που υπάρχει στην Ελλάδα!

Life Coaching

Life Coaching για σίγουρη επιτυχία! Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις! Η ικανότητα της ενόρασης και η ενσυναίσθηση του Μέντιουμ Άρη μπορεί να σε βοηθήσει για να κερδίσεις αυτό που θέλεις!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Τηλεφωνικές προβλέψεις από μέντιουμ ή από τηλεφωνήτριες των 090; Μίλα και εσύ με το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα και την ομάδα του! Εμπιστέψου την εμπειρία του! Αλάνθαστες προβλέψεις για Ελλάδα και Εξωτερικό!

Online Προβλέψεις

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες καινοτομεί και σου δίνει τις απαντήσεις που πάντα έψαχνες από την άνεση του σπιτιού σου! Προβλέψεις online για όποιο θέμα σε απασχολεί!

Μενού