Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Κατά την παραγγελία θα σάς ζητηθεί ακριβή διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα θα σας ενημερώσει για το συνολικό κόστος των μεταφορικών.

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, το Μέντιουμ Άρης, το πιο καθαρό και αξιόπιστο πρόσωπο στον χώρο της μελλοντολογίας προσφέρει ολοκληρωμένες μελλοντικές προβλέψεις, υψηλής ποιότητας. Με αναγνωρισμένες ικανότητες, ισχυρή ενορατική δύναμη, το μοναδικό χάρισμα της διακοής και τον πλούσιο και περιγραφικό του λόγο του παρέχει τις πιο σοβαρές και στοχευμένες και γεμάτες πληροφορία προβλέψεις για παρελθόν, παρόν και μέλλον, χωρίς γενικότητες και αοριστίες.

Οι τηλεφωνικές προβλέψεις στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχουν αστική χρέωση! Όλες οι προβλέψεις γίνονται από το Μέντιουμ Άρη. Μακριά από τα αναξιόπιστα και παραπλανητικά 090, που άλλον βλέπεις και άλλον μιλάς, αλλά και από όσους ζητούν υπέρογκα ποσά για μια ρηχή πρόβλεψη, το Μέντιουμ Άρης παρέχει τις πιο σοβαρές και ολοκληρωμένες προβλέψεις σε προσιτές τιμές για όλους! Οι προβλέψεις στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ξεκινούν από τα 25 ευρώ!

Το Μέντιουμ Άρης, μακριά από την παρακμή του χώρου, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στον Ελλαδικό χώρο που παρέχει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ σε κάθε πνευματική εργασία που αναλαμβάνει. Βάλε τέλος στην αβεβαιότητα και επίλεξε την πιο σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση. Επίλεξε το καθαρό πρόσωπο στην μελλοντολογία. Μέντιουμ Άρης στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Αποστολές γίνονται σε ολόκληρο τον κόσμο!

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Κατά την παραγγελία θα σάς ζητηθεί ακριβή διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα θα σας ενημερώσει για το συνολικό κόστος των μεταφορικών.
Χαρτομαντεία με τον Άρη
50 45 λεπτά
Μέντιουμ Άρης
2 Τράπουλες Μαζί!
60 45 λεπτά
Μέντιουμ Άρης
Life Coaching με τον Άρη
60 50 λεπτά
Μέντιουμ Άρης
Διάβασμα Εξαγνισμού
50 30 λεπτά
Μέντιουμ Άρης
Παραδοσιακή Καφεμαντεία Online
25 μέσω email
Η ομάδα του Ταρωτώ
Προβλέψεις Online
25 μέσω email
Η ομάδα του Ταρωτώ
Συμβουλευτική με τον Άρη
50 45 λεπτά
Μέντιουμ Άρης
γραπτή_εγγύηση
Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Γραπτή Εγγύηση Χρημάτων

Το Μέντιουμ Άρης, το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα, που ξεχωρίζει τόσο για την εντιμότητα του όσο και για την αποτελεσματικότητα του, αναλαμβάνει για εσένα κάθε μαγική εργασία και πνευματιστική υπηρεσία. Κλείσε ένα ραντεβού μαζί του, στο κατάστημα ή τηλεφωνικά, στο οποίο θα σε ενημερώσει αναλυτικά για όλα.

Το Μέντιουμ Άρης είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που δίνει σε κάθε πνευματιστική εργασία Γραπτή Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων, όταν όλοι οι άλλοι δίνουν απλά υποσχέσεις και κούφια λόγια.

Μίλα και εσύ με το Μέντιουμ Άρη. Δες την διαφορά μέσα σε έναν χώρο που οι τυχοδιώκτες με τα πολλά ονόματα προσπαθούν να σε εξαπατήσουν. Το Μέντιουμ Άρης, το καθαρό πρόσωπο στον χώρο της μελλοντολογίας και τις μεταφυσικής, αποδεικνύει στην πράξη γιατί είναι Το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα. Εντιμότητα που δεν μένει στα λόγια. Εδώ, μιλάμε με πράξεις!

Κλείσε ραντεβού σε έναν νόμιμο χώρο μεταφυσικής και εμπιστέψου, και εσύ, το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα, που καθημερινά ανεβάζει τον πήχη ποιότητας υπηρεσιών.