Πνευματιστικές Υπηρεσίες

Το Μέντιουμ Μελλοντολόγος Άρης έχοντας την άριστη γνώση του πνευματισμού προσφέρει, Πνευματιστικές Υπηρεσίες, με σοβαρότητα, εχεμύθεια και τιμιότητα.

Είναι κυρίαρχη άποψη του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και του Μέντιουμ Άρης ότι κάθε Μαγική Εργασία πρέπει να γίνεται από τον ενδιαφερόμενο. Όμως επειδή εσείς μας ζητάτε να αναλάβουμε εργασίες, είτε επειδή δεν μπορείτε, είτε επειδή δεν έχετε χρόνο, προσφέρουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και να εκτελέσουμε Πνευματιστικές Υπηρεσίες για εσάς.

Τηλέφωνα Μέντιουμ Άρης – Κάλεσε Τώρα Εδώ: 

  210 34 77 211  –  698 65 87 147

Οι Πνευματιστικές Υπηρεσίες από το Μέντιουμ Άρη εκτελούνται στο εργαστήριο μαγείας που υπάρχει στον χώρο του καταστήματος και στους βωμούς μαγείας του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Γιατί να εμπιστευτώ το Μέντιουμ Άρη για Πνευματιστικές Υπηρεσίες;

Γιατί το Μέντιουμ Άρης έχει την γνώση και την πολυετή πείρα για να εκτελέσει με αποτελεσματικότητα κάθε Πνευματιστική Υπηρεσία και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Πνευματιστικές Υπηρεσίες είναι εγγυημένες;

Η απάντηση για το αν μια Πνευματιστική Εργασία θα έχει το αποτέλεσμα του θέλουμε και σε πόσο καιρό θα υπάρχει το αποτέλεσμα θα δοθεί από το Μέντιουμ Άρη στην συνεδρία που θα προηγηθεί.  Η Ειλικρίνεια και το Ήθος διέπουν το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και αυτό είναι κάτι που θα διαφυλάξουμε όσο τίποτε άλλο, έτσι σε καμία περίπτωση δεν θα εκμεταλλευτούμε ένα πρόσχερο κέρδος που θα βάλει σε κίνδυνο την Εγκυρότητα και την Αξιοπιστία του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Πόσο είναι το κόστος για τις Πνευματιστικές Υπηρεσίες; 

Το κόστος για τις Πνευματιστικές Υπηρεσίες διαφέρει ανάλογα την περίπτωση και το θέμα διότι θα πρέπει να υπολογιστούν τα υλικά και ο χρόνος που θα αφιερωθεί για την κάθε εργασία. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι τα εξωφρενικά χρηματικά ποσά που ζητούν πολλοί στον χώρο!

Υπάρχει ενημέρωση για την πορεία μιας Πνευματιστικής Υπηρεσίας;

Το Μέντιουμ Άρης ενημερώνει τον συμβουλευόμενο για την πορεία της Πνευματιστικής Υπηρεσίας στα μέσα και στο τέλος κάθε εργασίας σε προκαθορισμένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού. 

Ποιες Πνευματιστικές Υπηρεσίες αναλαμβάνονται από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Οι Πνευματιστικές Υπηρεσίες που αναλαμβάνει το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρης είναι :

Λύσιμο Μαγείας 

Δημιουργία Ασπίδας Προστασίας 

Καθαρισμός Αρνητικής Ενέργειας & Αύρας

Εξορκισμοί Χώρων – Εκδίωξη Πνευμάτων 

Εργασίες Ευημερίας για σπίτια και επιχειρήσεις

Εργασίες Προστασίας 

Ξεμάτιασμα & Καθαρισμούς 

Άνοιγμα τύχης στα Ερωτικά και Οικονομικά 

Ερωτικά Δεσίματα – Δεσίματα Γάμου & Αγάπης

Σεξουαλικά Δεσίματα

Επαναφορά Επανασύνδεση Προσώπου

Οι Πνευματιστικές Υπηρεσίες από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρη γίνονται με Σεβασμό, Ειλικρίνεια και Τιμιότητα απέναντι στον συμβουλευόμενο.

Η Αξιοπιστία και η Εγκυρότητα  του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι η Εγγύηση για τις Πνευματιστικές Υπηρεσίες.

Για πληροφορίες σχετικά με τις Πνευματιστικές Υπηρεσίες επικοινωνήστε με το Μέντιουμ Άρη. 

Τηλεφωνα: 2103477211 – 6986587147