1. Πληρωμή με κατάθεση – τραπεζική μεταφορά

Αν ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, ως αιτιολογία να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας σας.
O εμπορικός λογαριασμός του taroto.gr είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρ. Λογαριασμού: 51 0608 4488 608

IBAN: GR12 0172 1060 0051 0608 4488 608

ΒΙC / SWIFT PIRBGRAA

Δικαιούχος: ΚΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

AstroBank Κύπρου

Αρ. Λογαριασμού: 0001 604 419

IBAN: CY5700 800 302 000000000 160 4419

ΒΙC / SWIFT PIRBCY2NXXX

Δικαιούχος: ΚΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα – Viva Payment

Αν επιλέξετε την πληρωμή, της παραγγελίας σας, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσω Viva Payment σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον. Ακολουθήστε την ασφαλή διαδικασία και μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας.

Quick Pay – Πλήρωσε ΤΩΡΑ με την κάρτα σου: pay.vivawallet.com/taroto

4. Πληρωμή μέσω PayPal

Αν επιλέξετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal ακολουθήστε την διαδικασία προσεκτικά. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Έχεις PayPal; Κάνε πληρωμή ΑΜΕΣΑ στο info@taroto.gr

 

5. Παραλαβή από το κατάστημα

Αν επιλέξετε να παραλάβετε μόνοι σας την παραγγελία από το κατάστημα μπορείτε να περάσετε της ώρες λειτουργίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Διεύθυνση καταστήματος:

Ηούς 83 Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα τ.κ.11853

Ώρες λειτουργίας  (+2 GMT):

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο – Κυριακή και Αργίες: Κλειστά

Σημαντικές Παρατηρήσεις:

  • Οι παραγγελίες που δεν έχουν πληρωθεί παραμένουν σε εκκρεμότητα για 1 ώρα από την καταχώρησής τους και εν συνεχεία διαγράφονται.
  • Κατά την πληρωμή της παραγγελίας σας να αναγράφετε στην αιτιολογία ή πληροφορίες για τον δικαιούχο, τον αριθμό παραγγελίας σας.
  • Ο αριθμός παραγγελίας θα εμφανιστεί στην οθόνη σας αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, καθώς επίσης και στο email επιβεβαίωσης που θα σας αποσταλεί με τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας.
  • Εάν παραλείψετε να εισαγάγετε αυτόν τον αριθμό, υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης ή απώλειας της πληρωμής σας.
γραπτή_εγγύηση
Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Γραπτή Εγγύηση Χρημάτων

Το Μέντιουμ Άρης, το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα, που ξεχωρίζει τόσο για την εντιμότητα του όσο και για την αποτελεσματικότητα του, αναλαμβάνει για εσένα κάθε μαγική εργασία και πνευματιστική υπηρεσία. Κλείσε ένα ραντεβού μαζί του, στο κατάστημα ή τηλεφωνικά, στο οποίο θα σε ενημερώσει αναλυτικά για όλα.

Το Μέντιουμ Άρης είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που δίνει σε κάθε πνευματιστική εργασία Γραπτή Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων, όταν όλοι οι άλλοι δίνουν απλά υποσχέσεις και κούφια λόγια.

Μίλα και εσύ με το Μέντιουμ Άρη. Δες την διαφορά μέσα σε έναν χώρο που οι τυχοδιώκτες με τα πολλά ονόματα προσπαθούν να σε εξαπατήσουν. Το Μέντιουμ Άρης, το καθαρό πρόσωπο στον χώρο της μελλοντολογίας και τις μεταφυσικής, αποδεικνύει στην πράξη γιατί είναι Το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα. Εντιμότητα που δεν μένει στα λόγια. Εδώ, μιλάμε με πράξεις!

Κλείσε ραντεβού σε έναν νόμιμο χώρο μεταφυσικής και εμπιστέψου, και εσύ, το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα, που καθημερινά ανεβάζει τον πήχη ποιότητας υπηρεσιών.