Συχνές Ερωτήσεις Ταρωτώ

Εδώ βρίσκονται μερικές συχνές ερωτήσεις για το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Διάβασε, μπορεί να λυθεί και κάποια δική σου απορία! Αν πάλι έχεις ακόμα ερωτήματα τότε επικοινώνησε μαζί μας!
Γιατί ξεχωρίζει το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες;

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι ο πιο αξιόπιστος χώρος μελλοντολογίας. Εδώ ξέρεις με ποιον μιλάς. Δεν αλλάζουν οι συνεργάτες και έτσι δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές για τον καθένα! Έχουμε φυσική έδρα! Δεν είμαστε κρυμμένοι σε σπίτια! Δεν είμαστε κρυμμένοι πίσω από τηλέφωνα! Δεν εμφανιζόμαστε μόνο στο Facebook! Έτσι ξεχωρίζουμε! Για την αξιοπιστία και την νομιμότητα! 

Ποιο είναι το ωράριο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες;

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00. Το Σάββατο και την Κυριακή πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά ραντεβού από το Μέντιουμ Άρη και γίνονται και επισκέψεις σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες;

Οι τρόποι επικοινωνίας με το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, το Μέντιουμ Άρη αλλά και την ομάδα του είναι οι εξής:

Τηλεφωνικά: 2103477211 – 6986587147 (Cosmote, Viber, What’s Up)

Email: info[@]taroto.gr

Messenger Facebook: @tarotogr

Αλληλογραφία: Κατάστημα Ταρωτώ, Ηούς 83 Κάτω Πετράλωνα Αθήνα, Τ.Κ.: 11853

Μπορώ να συναντήσω από κοντά τα μέντιουμ Άρη και την Ομάδα του;

Ναι! Καθημερινά στο κατάστημα μας! Τις ώρες λειτουργίας του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Δεν κρυβόμαστε! Μόνο οι απατεώνες κρύβονται! Στα σπίτια τους, κάπου στο Facebook  και κρύβουν το πρόσωπο τους!

Πόσο κοστίζει μια πρόβλεψη χαρτομαντείας;

Οι προβλέψεις ξεκινούν από 20€. Επικοινωνήστε με την γραμματεία του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Η Ελένη είναι πρόθυμη να βρει το ιδανικό πακέτο για εσάς! Δείτε αναλυτικά το κόστος για της παρεχόμενες υπηρεσίες μας πατώντας ΕΔΩ.

Εκτός από χαρτομαντεία τι άλλους τρόπους μελλοντολογίας παρέχετε;

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες η μελλοντολογία είναι πολυδιάστατη! Εκτός από τις 42 μαντικές τράπουλες υπάρχουν και άλλες μέθοδοι μαντείας. Καφεμαντεία, Αριθμολογία, Αστρολογία, Ενόραση με ενσυναίσθηση, Αυτόματη γραφή κ.α.

Είμαι εκτός Αθηνών, μπορώ να κάνω τηλεφωνική πρόβλεψη;

Ναι! Αξιόπιστα και όχι σε 090! Εδώ μιλάς με αληθινά μέντιουμ και όχι με υπαλλήλους τηλεφωνητές! Μέντιουμ Άρης και η δυνατή καταξιωμένη ομάδα του. Αληθινές τηλεφωνικές προβλέψεις με αστική χρέωση. Κλείσε το ραντεβού σου online ΕΔΩ.

Είμαι εκτός Ελλάδος, μπορώ να κάνω τηλεφωνική πρόβλεψη;

Ναι. Και δεν είσαι η μοναδική περίπτωση. Το Μέντιουμ Άρης συνομιλεί με πολλούς ανθρώπους από το εξωτερικό. Μπες και κλείσε το ραντεβού σου ΕΔΩ ή επικοινώνησε με την γραμματεία για περισσότερες πληροφορίες!

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες αναλαμβάνει πνευματιστικές υπηρεσίες;

Ναι. Το Μέντιουμ Άρης αναλαμβάνει πνευματιστικές εργασίες. Έντιμα και αξιόπιστα! Τις εργασίες τις κάνει ο ίδιος και όχι δήθεν συνεργάτες! Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Πόσο κοστίζουν οι πνευματιστικές υπηρεσίες;

Προγραμμάτισε το ραντεβού σου από κοντά ή τηλεφωνικά με το Μέντιουμ Άρη. Στη πρόβλεψη θα δείτε το θέμα αναλυτικά. Το ακριβές κόστος της υπηρεσίας θα σας το πει στο ραντεβού σας όπως και το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Γιατί να επιλέξω υλικά μαγείας από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες;

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει τα καλύτερα μαγικά υλικά! Το εμπιστεύονται δεκάδες επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες. Τα υλικά μαγείας έρχονται από συνεργάτες μας σε Αίγυπτο, Λίβανο, Ιορδανία και Η.Α.Ε..

Είμαι επαγγελματίας, παρέχεται χονδρική πώληση υλικών;

Ναι. Και εσύ όπως και άλλοι επαγγελματίες που επιλέγουν και εμπιστεύονται το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες για την αγορά μαγικών υλικών. Υποχρεωτική είναι η έκδοση τιμολογίου. 

Γιατί τα ξόρκια του Ταρωτώ είναι πιο ακριβά από άλλους σχετικούς χώρους;

Τα μαγικά ξόρκια του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι ολοκληρωμένα πακέτα με αρίστης ποιότητας μαγικά υλικά. Τα περισσότερα υλικά μας είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα και ενεργοποιημένα στα στοιχεία που εσείς μας δίνεται. Τα μαγικά ξόρκια Ταρωτώ είναι πνευματικές εργασίας διαρκείας και όχι αντιγραφές από παρακμιακά βιβλία εμπορίου.

Τα ξόρκια του Ταρωτώ είναι αποτελεσματικά;

Τα ξόρκια Ταρωτώ είναι τα πλέον αποτελεσματικά! Μέσα από αυτά μαθαίνεις και τον τρόπο λειτουργίας της σκέψης σου ώστε να φέρεις πιο άμεσα το αποτέλεσμα σου! Την αποτελεσματικότητα τους επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται ξανά και ξανά!

Πότε θα δω το αποτέλεσμα από το ξόρκι που θα κάνω;

Είναι η ερώτηση που υπάρχει στο μυαλό κάποιου πριν ακόμα εκτελέσει ένα μαγικό ξόρκι. Ο συνήθης χρόνος για να ολοκληρωθεί ένα αποτέλεσμα είναι 28 ημερολογιακές ημέρες. Μπορεί να έρθει και νωρίτερα αλλά και αργότερα. Τι παίζει ρόλο σε αυτό; Εσύ και το μυαλό σου! Κάνε ένα μαγικό ξόρκι και ξέχνα το! Άσε το σύμπαν να δουλέψει! Μην “κλοτσάς” και καταστρέφεις αυτό που δημιούργησες! Σκέψου θετικά, μην έχεις εμμονή, μην συζητάς πουθενά τι κάνεις κ.α. Το Μέντιουμ Άρης θα σε βοηθήσει να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις στον χρόνο που το θέλεις! Διάβασε το άρθρο που έχει γράψει για να μάθεις περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

γραπτή_εγγύηση
Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Γραπτή Εγγύηση Χρημάτων

Το Μέντιουμ Άρης, το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα, που ξεχωρίζει τόσο για την εντιμότητα του όσο και για την αποτελεσματικότητα του, αναλαμβάνει για εσένα κάθε μαγική εργασία και πνευματιστική υπηρεσία. Κλείσε ένα ραντεβού μαζί του, στο κατάστημα ή τηλεφωνικά, στο οποίο θα σε ενημερώσει αναλυτικά για όλα.

Το Μέντιουμ Άρης είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που δίνει σε κάθε πνευματιστική εργασία Γραπτή Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων, όταν όλοι οι άλλοι δίνουν απλά υποσχέσεις και κούφια λόγια.

Μίλα και εσύ με το Μέντιουμ Άρη. Δες την διαφορά μέσα σε έναν χώρο που οι τυχοδιώκτες με τα πολλά ονόματα προσπαθούν να σε εξαπατήσουν. Το Μέντιουμ Άρης, το καθαρό πρόσωπο στον χώρο της μελλοντολογίας και τις μεταφυσικής, αποδεικνύει στην πράξη γιατί είναι Το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα. Εντιμότητα που δεν μένει στα λόγια. Εδώ, μιλάμε με πράξεις!

Κλείσε ραντεβού σε έναν νόμιμο χώρο μεταφυσικής και εμπιστέψου, και εσύ, το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα, που καθημερινά ανεβάζει τον πήχη ποιότητας υπηρεσιών.