Μαθήματα χαρτομαντείας ταρώ από το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορείς και εσύ να μπεις σε έναν μαγικό κόσμο αποσυμβολισμού. Μέσα από τις συνολικά πάνω από 72 τράπουλες μαντείαςμπορείς να μάθεις να “διαβάζεις” το μέλλον τόσο για προσωπική σου απασχόληση όσο και για επαγγελματική αποκατάσταση.

Το Μέντιουμ Άρης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα χαρτομαντείας σε κάθε άτομο προσωπικά. Δεν δίνουμε σεμινάρια ώστε να μην υπάρχει απόσπαση προσοχής αλλά και για να προσαρμόζεται το κάθε μάθημα στις ανάγκες του εκάστοτε ατόμου.

Τα μαθήματα χαρτομαντείας μπορούν να τα παρακολουθήσουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών άνω των 18 ετών. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρης έχουν εξειδίκευση στην χαρτομαντεία ταρώ. Εδώ, δεν θα μάθεις απλά τι σημαίνουν οι κάρτες! Θα μπεις στην ενορατική διάσταση της χαρτομαντείας ξεφεύγοντας από τα κλισέ της χαρτορίχτρας που μέχρι τώρα είχες στο μυαλό σου.

Κάρτες Ταρώ - Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα
ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, στα μαθήματα χαρτομαντείας, διδάσκεται η κλασική τράπουλα ταρώ. Η διδασκαλεία γίνεται πάνω στην απεικονιστική τράπουλα του Ciro Marchetti, The Gilded Tarot. Μια τράπουλα που ακολουθεί τα βήματα της Rider Waite Smith και εντυπωσιάζει με τα έργα τέχνης του δημιουργού. 

Μέσα στις κάρτες διακρίνονται απόκρυφα σύμβολα που πάνε την πρόβλεψη σε ένα ανώτερο επίπεδο, αφού μια κάρτα δεν έχει μια απλή έννοια, αλλά μια ολόκληρη ιστορία. Με το Μέντιουμ Άρη θα μάθεις όλα αυτά τα μυστικά. Με το χάρισμα της μεταδοτικότητας θα μπορέσεις και εσύ να μπεις σε αυτόν τον μαγευτικό κόσμο της μαντείας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

Μαθήματα Χαρτομαντείας - Συχνές Ερωτήσεις

Τα μαθήματα χαρτομαντείας παραδίδονται καθημερινά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.Τα προσωπικά μαθήματα παραδίδονται ανάλογα την διαθεσιμότητα και το ωράριο του μαθητή. Οι ώρες παράδοσης γίνονται στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος σε προκαθορισμένο ραντεβού.

Τα μαθήματα χαρτομαντείας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ολοκληρώνονται σε 10 παραδόσεις. Το κάθε μάθημα έχει διάρκεια 45 λεπτά.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων και το τέλος της πρακτικής εξάσκησης, παραδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης των μαθημάτων από το Μέντιουμ Άρη.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, και μετά το τέλος της πρακτικής εξάσκησης, υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με το Μέντιουμ Άρη στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ή σε άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα μελλοντικών προβλέψεων.

Το Μέντιουμ Άρης δεν παραδίδει μαθήματα από απόσταση. Η προσωπική επαφή και η κατ ιδίαν μάθηση είναι πιο αποτελεσματική. Γι αυτό τον λόγο, και μη θέλοντας απλά να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο, τα προσωπικά μαθήματα χαρτομαντείας παραδίδονται μόνο στο κατάστημα ή στον χώρο του ενδιαφερομένου*. 

*Για μαθήματα στον χώρο του ενδιαφερομένου υπάρχει ειδική χρέωση.

Το κόστος για τα μαθήματα χαρτομαντείας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες από το Μέντιουμ Άρη είναι 500€. 

Λίγα λόγια για τα Ταρώ

Οι κάρτες ταρώ έχουν ιστορία που χάνεται μέσα στους αιώνες. Κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Εκτός από την μαντική διαδικασία, που είναι διαδεδομένη, μπορεί να έχει και πολύ αποδοτική εφαρμογή στην συμβουλευτική αλλά και την προσωπική καθοδήγηση. Η ιστορία του Τρελού, κάρτα 0 της μεγάλης Αρκάνας, είναι η πορεία του ανθρώπου από την γέννηση μέχρι την ολοκλήρωση του σε όλα τα επίπεδα.

Ένα ολοκληρωμένο σύνολο καρτών ταρώ αποτελείται, κατά βάση, από 78 συνολικά απεικονίσεις. Το σύνολο χωρίζεται στην Μικρή και Μεγάλη Αρκάνα.Η Μεγάλη Αρκάνα αποτελείται από 22 κάρτες. Η Μικρή Αρκάνα από 56 κάρτες βασισμένες στο πρότυπο της κλασικής τράπουλας. Υπάρχουν ειδικές εκδόσειςπου έχουν αστρολογικά στοιχεία και άλλες που έχουν ακόμα και περισσότερες κάρτας, όπως η μαγευτική ταρώ του Edward Alexander Crowley.

Τα Μαθήματα Χαρτομαντείας, από το Μέντιουμ Άρη, είναι ένα υπέροχο μαγικό ταξίδι εσωτερισμού και αυτογνωσίας που σίγουρα θα σε συναρπάσει και θα σε γεμίσει γνώση και δύναμη!

Μεντιουμ Αρης - Επαναφορα Προσωπου

Νο1 στην Ελλάδα και Κύπρο

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που δίνει σε κάθε πνευματιστική εργασία Γραπτή Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων.

Online & Τηλεφωνικά

Μέσα από τον πρωτοποριακό ψηφιακό κόσμο του Ταρωτώ προσφέρουμε online αναλυτικές προβλέψεις μέσω email.

γραπτή_εγγύηση
Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Γραπτή Εγγύηση Χρημάτων

Το Μέντιουμ Άρης, το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα, που ξεχωρίζει τόσο για την εντιμότητα του όσο και για την αποτελεσματικότητα του, αναλαμβάνει για εσένα κάθε μαγική εργασία και πνευματιστική υπηρεσία. Κλείσε ένα ραντεβού μαζί του, στο κατάστημα ή τηλεφωνικά, στο οποίο θα σε ενημερώσει αναλυτικά για όλα.

Το Μέντιουμ Άρης είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που δίνει σε κάθε πνευματιστική εργασία Γραπτή Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων, όταν όλοι οι άλλοι δίνουν απλά υποσχέσεις και κούφια λόγια.

Μίλα και εσύ με το Μέντιουμ Άρη. Δες την διαφορά μέσα σε έναν χώρο που οι τυχοδιώκτες με τα πολλά ονόματα προσπαθούν να σε εξαπατήσουν. Το Μέντιουμ Άρης, το καθαρό πρόσωπο στον χώρο της μελλοντολογίας και τις μεταφυσικής, αποδεικνύει στην πράξη γιατί είναι Το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα. Εντιμότητα που δεν μένει στα λόγια. Εδώ, μιλάμε με πράξεις!

Κλείσε ραντεβού σε έναν νόμιμο χώρο μεταφυσικής και εμπιστέψου, και εσύ, το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα, που καθημερινά ανεβάζει τον πήχη ποιότητας υπηρεσιών.

Bestseller Υπηρεσίες

Το Μέντιουμ Άρης είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που δίνει σε κάθε πνευματιστική εργασία Γραπτή Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων.

Πραγματικές Κριτικές - Μέντιουμ Άρης - Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες
ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΡΩΤΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ