Αποστολές γίνονται σε ολόκληρο τον κόσμο!

Πληροφορίες Αποστολών

Κατά την παραγγελία θα σάς ζητηθεί ακριβή διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα θα σας ενημερώσει για το συνολικό κόστος των μεταφορικών.

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Η παράδοση της παραγγελίας, πραγματοποιείται στο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει, με την εταιρία Aiolos Courier την επόμενη εργάσιμη.

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας είναι 5 ευρώ. Ανεξάρτητα τον όγκο και το βάρος, για όλη την Ελλάδα.

Κάθε αποστολή παραγγελίας έχει έναν και μοναδικό αριθμό αποστολής (tracking code). Μάθετε τον αριθμό της παραγγελίας σας επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 210 3477211.

Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν τον καταναλωτή και πληρώνονται με την παραλαβή της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποστολές με αντικαταβολή χωρίς προκαταβολή μέρος του ποσού δεν εκτελούνται.

Αποστολές σε Εξωτερικό

Η παράδοση της παραγγελίας, πραγματοποιείται στο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει, με την εταιρία Speedex Courier και τις συνεργαζόμενες με αυτήν σε ολόκληρο τον κόσμο. (UPS, DPD & DHL)

Η παρακολούθηση των αποστολών γίνεται με ηλεκτρονική ιχνηλάτηση σε όλα τα στάδια διακίνησης (track & trace) των αποστολών .

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:

Βάρος κιβωτίου παραγγελίας, Τόπος (ζώνη) αποστολής, Τρόπος αποστολής.

Κατά την παραγγελία σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής τρόπου αποστολής.

Οικονομική Αποστολή –  Ταχείας εξυπηρέτησης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε και από τον τόπο (ζώνη) αποστολής.

Δείτε αναλυτικά τον επίσημο τιμοκατάλογο της Speedex Courier

Οι παραγγελίες μπορούν να αποσταλούν και μέσω απλού ταχυδρομείου από το οποίο θα παρέχεται ηλεκτρονική ιχνηλάτηση – αριθμός καταδίωξης και το πάγιο κόστος είναι 30 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε το ερώτημα σας στο: info[@]taroto.gr

γραπτή_εγγύηση
Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Γραπτή Εγγύηση Χρημάτων

Το Μέντιουμ Άρης, το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα, που ξεχωρίζει τόσο για την εντιμότητα του όσο και για την αποτελεσματικότητα του, αναλαμβάνει για εσένα κάθε μαγική εργασία και πνευματιστική υπηρεσία. Κλείσε ένα ραντεβού μαζί του, στο κατάστημα ή τηλεφωνικά, στο οποίο θα σε ενημερώσει αναλυτικά για όλα.

Το Μέντιουμ Άρης είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που δίνει σε κάθε πνευματιστική εργασία Γραπτή Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων, όταν όλοι οι άλλοι δίνουν απλά υποσχέσεις και κούφια λόγια.

Μίλα και εσύ με το Μέντιουμ Άρη. Δες την διαφορά μέσα σε έναν χώρο που οι τυχοδιώκτες με τα πολλά ονόματα προσπαθούν να σε εξαπατήσουν. Το Μέντιουμ Άρης, το καθαρό πρόσωπο στον χώρο της μελλοντολογίας και τις μεταφυσικής, αποδεικνύει στην πράξη γιατί είναι Το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα. Εντιμότητα που δεν μένει στα λόγια. Εδώ, μιλάμε με πράξεις!

Κλείσε ραντεβού σε έναν νόμιμο χώρο μεταφυσικής και εμπιστέψου, και εσύ, το Καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα, που καθημερινά ανεβάζει τον πήχη ποιότητας υπηρεσιών.