Μέντιουμ Ζωή

Η Βασίλισσα της Χαρτομαντείας

Με τη μοναδική δύναμη της ενσυναίσθησης τής, δίνει λύσεις στα προβλήματα σας!

Ειδική στα θέματα αγάπης και έρωτα!

Με την ισχυρή χαρτομαντεία και την δύναμη της ενόρασης θα σου δώσει απαντήσεις και αποτελεσματική καθοδήγηση!

Εξειδίκευση στις τράπουλες Σφίγγα, Τσιγγάνικη, Σίγμα, Αιγυπτιακή Ταρώ και Deste

Τηλεφωνικές Προβλέψεις με το Μέντιουμ Ζωή

Μέντιουμ Ζωή

Η Βασίλισσα της Χαρτομαντείας 

Γεννήθηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Η καταγωγή της όμως είναι βαθιά ριζωμένη στην Σμύρνη. Από πολύ μικρή είχε το χάρισμα της ενόρασης. Προέβλεπε γεγονότα και μπορούσε να δει το παρελθόν ανθρώπων που συναντούσε χωρίς καν να καταλάβει το χάρισμα της. Σε μεγαλύτερη ηλικία και αφού κατάλαβε πως αδιαμφισβήτητα κατείχε μια πολύ ξεχωριστή δύναμη αποφάσισε να καλλιεργήσει το ταλέντο της και να επικυρώσει τις γνώσεις της στην μεταφυσική. Προσπάθησε να κάνει άλλες δουλειές. Έχει εργαστεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος με πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά το χάρισμα της την καλούσε καθημερινά να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο της μεταφυσικής και της μελλοντολογίας.

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

Το Μέντιουμ Ζωή άφησε τα πάντα πίσω και αποφάσισε να προσφέρει στους ανθρώπους που χρειάζονταν την βοήθεια της την ενόραση της. Καθημερινά συναντά πελάτες από κοντά σε προσωπικό ραντεβού χαρτομαντείας ή τηλεφωνικά.

Η δυνατή της ενσυναίσθηση την κάνει να  ξεχωρίζει ως Μελλοντολόγος. Μπαίνει μέσα στο πρόβλημα. Το βλέπει ακριβώς με την δικιά σας ματιά και έτσι μπορεί να προσφέρει απαντήσεις. Η συνάντηση με το Μέντιουμ Άρη ήταν καρμική. Ήξεραν πως έπρεπε οπωσδήποτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους.

Επιλέχθηκε μετά τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που θέτει το Μέντιουμ Άρης για το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΩΗ

210 34 77 211