Ξάστρισμα Λόγια | Μαγικά Λόγια

Ξαστρισμα Λογια | Ξαστρισμα Κεριων.

Η Μαγική εργασία για κάθε μαγικό ξόρκι ξεκινά πάντα με το ξάστρισμα υλικών και τα ανάλογα μαγικά λόγια.

Μαγικα Λογια Ξαστρισμα

Μαγικά Λόγια για Ξάστρισμα Υλικών & Κεριών

Είτε το αναφέρει το μαγικό ξόρκι ή η μαγική πνευματική εργασία  που έχουμε να κάνουμε εμείς οφείλουμε να ξαστρίσουμε τα υλικά μας ώστε να μεγιστοποιήσουμε και να ενισχύσουμε την όλη μας διαδικασία. Παρακάτω θα σας παραθέσουμε μερικά από τα μαγικά λόγια για ξάστρισμα που υπάρχουν ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο για  την υλοποίηση   της ειδική μαγική σας εργασία.

 

Μαγικά Λόγια για Ξέστρισμα σε Γέμιση Σελήνης

Σε βραδινές και διπλές ώρες(8μμ-10μμ-12μμ-2πμ-4πμ) και για 3 συνεχόμενα βράδια βγάζουμε τα υλικά μας στο φεγγάρι και λέμε τα ανάλογα λόγια 3 φορές και τα αφήνουμε τουλάχιστον  για 2 ώρες. (προσοχή μην τα δει ο ήλιος).

 

Μαγικα Λογια για ερωτικές εργασίες

«όπως γεμίζει το φεγγάρι και γυρίζει γύρω από τη γη, έτσι ο τάδε γιος της τάδε να γεμίζει από αγάπη και να γυρίζει γύρω από μένα την τάδε κόρη της τάδε για καλό, για αγάπη, για τον έρωτα μου»

«όπως σπαρταρά και λαχταρά το ψάρι στη στεριά, έτσι να σπαρταρά και να λαχταρά η καρδιά του τάδε γιου της τάδε για μένα την τάδε κόρη της τάδε, από αγάπη και έρωτα»

«όπως το περιστέρι δε κάνει χωρίς το ταίρι του, έτσι και ο τάδε γιος της τάδε να μην μπορεί να κάνει χωρίς εμένα την τάδε κόρη της τάδε χωρίς την αγάπη μου, τον έρωτα μου τον έρωτα μου και το σπίτι μου»

«όπως ο μαγνήτης τραβά το σίδερο και εγώ η τάδε κόρη της τάδε να τραβώ την αγάπη του τάδε γιο της τάδε και του έρωτα του»

Μαγικα Λογια για άνοδο και πρόοδο

« όπως η γη ελκύει το φεγγάρι έτσι και εγώ η τάδε  να έλκω τη πρόοδο, την ευημερία και το χρήμα στη ζωή μου»

«όπως γεμίζει και αυξάνει το φεγγάρι έτσι να αυξηθούν και να γεμίσουν οι τσέπες μου και τα ταμεία μου λεφτά»

«όπως ο μαγνήτης τραβά το σίδερο και εγώ η τάδε κόρη της τάδε να τραβώ τα πλούτη, την ευημερία, τη χαρά»

 

Μαγικά Λόγια για Ξάστρισμα σε Χάσιμο Σελήνης

Σε βραδινές και  μονές ώρες (9μμ-11μμ-1πμ-3πμ) και για 3 συνεχόμενα βράδια βγάζουμε τα υλικά μας στο φεγγάρι και λέμε τα ανάλογα λόγια 3 φορές και τα αφήνουμε τουλάχιστον  για 3 ώρες. (προσοχή μην τα δει ο ήλιος).

 

Μαγικα Λογια για χωρισμό

«όπως χάνεται και σβήνει το φεγγάρι έτσι ο τάδε γιος της τάδε να χάσει κάθε για αγάπη, έρωτα και επικοινωνία για την τάδε κόρη της τάδε»

 

« όπως ο σκύλος δε κάνει με τη γάτα έτσι και ο τάδε γιος της τάδε να μη μπορεί με την τάδε κόρη της τάδε»

 

«όπως αδειάζει σβήνει και χάνεται το φεγγάρι έτσι να χαθεί ο έρωτας, η αγάπη και ότι τους ενώνει τους  τάδε γέννα της τάδε»

Μαγικά Λόγια για λύσιμο και καθαρισμό

«όπως αδειάζει, χάνεται και σβήνει το φεγγάρι έτσι να ξεριζωθεί το κακό από τον τάδε γέννα της τάδε»