Βασικές Αρχές για Μαγικές Επικλήσεις

Βασικές Αρχές για μαγικές Επικλήσεις και Βασικές Αρχές για Ξόρκια.

Οι κανόνες και η προετοιμασία. Βιβλίο Μαγείας Ταρωτώ

Βασικές Αρχές για Μαγικές Επικλήσεις

Βασικές Αρχές για Μαγικές Επικλήσεις

Οι Κανόνες

Για να κάνουμε την όποια μαγική εργασία ή ξόρκι απαιτούνται να τηρήσουμε και εμείς κάποιες βασικές αρχές-κανόνες που διέπουν τις εργασίες όπως είναι:

Πίστη

Θέληση

Υπομονή

Εμπειρία

Στόχος

Προσήλωση

Σιωπή

Προετοιμασία

Καταρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να δούμε λογικά τι είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στο εκάστοτε πρόβλημα μας, προτού επιχειρήσουμε την όποια μαγική εργασία ή μαγικό ξόρκι ώστε να επιλέξουμε τη κατάλληλη εργασία για εμάς. Για παράδειγμα άμα έχουμε χωρίσει από τον σύντροφο μας δε πάμε να κάνουμε δέσιμο συντρόφου για να τον επαναφέρουμε, αφού η σχέση δεν υφίσταται και λογικά δε θα πετύχουμε αυτό που ποθούμε.

Στη συνέχεια βρίσκουμε  τις κατάλληλες ημέρες, ώρες και  φάσεις της Σελήνης που απαιτείται για να εκτελέσουμε το μαγικό ξόρκι ή την μαγική  πνευματική εργασία που έχουμε επιλέξει. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προνοήσουμε και τη θέση των πλανητών, ώστε να μην αποτύχει η μαγική μας εργασία ή μας φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης καλό θα είναι και όταν θα προβούμε στην αγορά των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε, να είναι σε κατάλληλες ώρες και ημέρες για να ενισχύσουμε την μαγική εργασία ή ξόρκι. Καλό είναι όλα τα μαγικά μας υλικά που αγοράζουμε να τα εξαγνίζουμε προτού τα χρησιμοποιήσουμε για να φύγει η όποια ενέργεια που έχουν επάνω τους από τα χέρια των άλλων ή όπου ήταν τοποθετημένα με λίγο ειδικό λιβάνι καθαρισμού.

Στη συνέχεια δεν ξεχνάμε να ξαστρίζουμε  τα υλικά μας με τα ειδικά λόγια που απαιτούνται κάθε φορά ανάλογα την εργασία μας, για να δημιουργήσουμε και να τελέσουμε στο βωμό μας την εργασία μας. Εκτελούμε  το μαγικό ξόρκι μας  ή τη μαγική πνευματική μας εργασία επακριβώς όπως ορίζεται χωρίς καμιά απόκλιση και κατόπιν θεωρούμε και οραματιζόμαστε δεδομένη την επιτυχία.

Επίλογος

Τέλος μετά το πέρας της εργασίας προσφέρουμε στάρι  στα περιστέρια για να ευχαριστήσουμε τις ολύμπιες δυνάμεις και να πάρουμε  τις χαρμόσυνες ειδήσεις. Θυμηθείτε τον Νώε που ένα περιστέρι έφερε τις ειδήσεις με ένα κλαδί ελιάς.