Τι είναι Μαγεία; (Witchcraft)

Τι είναι Μαγεία; (Witchcraft). Τι μπορείς να κάνεις με την μαγεία; Μπορεί να ασχοληθεί ο καθένας με την μαγεία;

Βιβλίο Μαγείας Ταρωτώ. Όλη η μαγεία είναι εδώ!

Για κάποιο χρονικό διάστημα, οι μάγισσες έχουν θεωρηθεί ως κακοί άνθρωποι. Εμφανίζονται σε ταινίες και βιβλία πως αυτές είναι που ρίχνουν κατάρες και άλλα επιθετικά ξόρκια. Από τότε λίγα έχουν γίνει για να βελτιώσουν την εικόνα μιας μάγισσας.

Η μαγεία δεν είναι αρνητικό πνευματικό μονοπάτι, ούτε θεωρείται καν μονοπάτι.

Οι απλοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν μαγεία και να είναι αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα, ακόμα και αν δεν αποκαλούνται μάγοι και μάγισσες. Για να ξεκαθαρίσετε τη σύγχυση σχετικά με τη μαγεία, εδώ είναι μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με μια πρακτική που έχει καλλιεργηθεί από την πιθανή αρχή του ανθρώπινου είδους.

Εάν ζητούσατε από αρκετές μάγισσες να ορίσουν τι είναι η μαγεία, θα πάρετε αρκετές διαφορετικές απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι η μαγεία μπορεί να είναι μια πολύ προσωπική πρακτική, η οποία ποικίλλει από μάγισσα σε μάγισσα. Στον πυρήνα της, όμως, είναι μια βαθύτερη σχέση με τις ενέργειες της γης οι οποίες ενσωματωνονται και συνεργάζονται στις πνευματικές εργασίες. Οι μάγισσες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους και το σώμα τους για να έχουν πρόσβαση στις ενέργειες του σύμπαντος, επηρεάζοντας τη θέλησή του να αναμορφώσουν τη συνείδηση. Τις πρώτες μέρες, οι μάγισσες φαίνονταν να είναι συνήθως γυναίκες, οι ιατρικές γυναίκες μιας φυλής.

Πολλές μάγισσες γιορτάζουν και τιμούν ένα πάνθεον θεών, αν και μερικοί θα μπορούσαν απλά να διαλέξουν και να επιλέξουν ανάμεσα στις θεότητες, όταν προκύψει η ανάγκη.

Μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει μαγεία;

Όσο ένα άτομο έχει μια καθαρή πρόθεση και καταλαβαίνει την ενέργεια που χρησιμοποιεί, τότε μπορεί να εργαστεί σε ξόρκια. Η μαγεία δεν κάνει διακρίσεις, αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σεβασμού των τελετουργιών και των ιερών ενεργειών που χρησιμοποιούνται.

Τι μπορεί να κάνει η μαγεία για σας;

Με την μαγεία, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Τα ξόρκια εργασίας είναι η πιο κοινή πρακτική που λαμβάνεται. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρόθεση, να βρείτε τρόπους για να εντείνετε αυτή την πρόθεση, να ρίξετε ένα ξόρκι και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματα που έρχονται σε σας. Για αρχάριους δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες προσπάθειες, απλά να εστιάζετε την ενέργεια κάποιου σε μια συγκεκριμένη αιτία ή στόχο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγεία για βοήθεια σχετικά με τα χρήματα, την αγάπη και προστασία, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες ανησυχίες που μπορεί να έχετε. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μαγεία για να βοηθήσουν το περιβάλλον, να βοηθήσουν με πολιτικά θέματα και να βοηθήσουν εκείνους που υποφέρουν. Ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείτε η μαγεία, εφ ‘όσον τη χρησιμοποιείτε για ένα μεγαλύτερο καλό και με θετικές σκέψεις στο μυαλό, αυτό είναι όλο που έχει σημασία.

Η μαγεία και τα ξόρκια δεν είναι εξίσου τρομακτικά, όπως μπορεί κανείς να σκεφτεί. Αυτές είναι απλώς βασικές πρακτικές για την ενίσχυση της ενέργειας και της θέλησής κάποιου, στη συνέχεια, την αύξηση της ενέργειας για να γίνει πραγματικότητα. Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή του αλλάζοντας και μετακινώντας την ενέργεια. Απλό και αποτελεσματικό, η μαγεία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, βοηθώντας τους ανθρώπους να βοηθήσουν τον εαυτό τους να δουλέψουν με τη φύση και με τις ενέργειες που ήταν πάντα γύρω τους.