Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

 Το Μέντιουμ Άρης προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για κάθε θέμα που σας απασχολεί.

Με προσοχή και κατανόηση θα σας ακούσει και θα δώσει λύση σε όποιο πρόβλημα σας απασχολεί. 

Το Μέντιουμ Άρης είναι εδώ, δίπλα σας, για να ακούσει προσεκτικά και να εξετάσει διεξοδικά το πρόβλημα που σας απασχολεί. Με τον απαιτούμενο σεβασμό στον συμβουλευόμενο και με την πολυετή εμπειρία του στα θέματα των προσωπικώς και ερωτικών σχέσεων μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να βρείτε την λύση εύκολα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. 

  • Τι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες μπορεί να μου δώσει το Μέντιουμ Άρης ;

Το Μέντιουμ Άρης είναι εδώ για να ακούσει να αφουγκραστεί και να συζητήσει μαζί σας κάθε πρόβλημα ή ανησυχία που σας απασχολεί. Θέματα γάμου, ερωτικών και φιλικών σχέσεων και γενικότερα ανθρωπίνων σχέσεων. Επαγγελματικές ανησυχίες ακόμα και μεταφυσικές αναζητήσεις.

  • Πως μπορώ να έρθω σε επαφή για Συμβουλευτικές Υπηρεσίες με το Μέντιουμ Άρη;

Σε προκαθορισμένο ραντεβού στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες το Μέντιουμ Άρης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορεί να σας ακούσει και να αναλύσει την κάθε περίπτωση σε ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον ή τηλεφωνικά πάλι σε προκαθορισμένο ραντεβού για άτομα απο όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό.

  • Ποια είναι η διαδικασία σε μια συνέδρια για Συμβουλευτικές Υπηρεσίες;

Το Μέντιουμ Άρης ακούει προσεκτικά το θέμα, γίνεται εποικοδομητική συζήτηση, ανοίγει μία από τις 31 συμβουλευτικές τράπουλες χαρτομαντείας και από κοινού γίνεται η καθοδήγηση στον συμβουλευόμενο.

  • Πόσο διαρκεί η Συμβουλευτική συνεδρία;

Μια συνεδρία Συμβουλευτικής Υπηρεσίας με το Μέντιουμ Άρη διαρκεί 60 λεπτά.

  • Υπάρχει εχεμύθεια;

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι ήδη αναγνωρισμένος ως ο πιο έγκυρος, αξιοπρεπής, σοβαρός χώρος μελλοντολογίας που η τιμιότητα, η ειληκρινια και ο σεβασμός απέναντι σε όποιον μας συμβουλεύεται είναι βασικές μας αρχές. Το θέμα της εχεμύθειας είναι αναμφισβήτητο στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Επικοινωνήστε με το Μέντιουμ Άρη 

Τηλέφωνα : 2103477211 – 6986587147