Μέντιουμ | Υπηρεσίες

Το κορυφαίο Μέντιουμ Άρης, στην Αθήνα, προσφέρει αξιόπιστες πνευματιστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με το Μέντιουμ Αθηνά, στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Το κορυφαίο Μέντιουμ Άρης, στην Αθήνα, Αττική, σε συνεργασία με το Μέντιουμ Αθηνά, προσφέρουν τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στον χώρο της μελλοντολογίας και της μεταφυσικής. Σε έναν απόλυτα νόμιμο χώρο, στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, στα Κάτω Πετράλωνα, μπορεί να έρθει ο καθένας για να πάρει απαντήσεις σε ότι τον απασχολεί. Απαντήσεις ειλικρινείς και ξεκάθαρες! Εδώ, ο συμβουλευόμενος θα ακούσει αυτό που υπάρχει και όχι αυτό που θέλει να ακούσει, μόνο και μόνο για να του φύγει με μια πλασματική ευχάριστη εικόνα! Ακόμα, στα θέματα των πνευματιστικών εργασιών, θα λάβει από τα Μέντιουμ Άρης & Αθηνά, ξεκάθαρες απαντήσεις και ακριβές χρονοδιάγραμμα!

Τηλέφωνα Μέντιουμ Άρης – Κάλεσε Τώρα Εδώ: 

  210 34 77 211  –  698 65 87 147

Τι υπηρεσίες παρέχει το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και τα Μέντιουμ Άρης & Αθηνά ;

Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις για όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για θέματα σχέσεων, γάμου αλλά και επιχειρήσεων

Πνευματιστικές Υπηρεσίες για Επαναφορές Προσώπων

Πνευματιστικές Υπηρεσίες για Λύσιμο και Καθαρισμό

Μαθήματα Χαρτομαντείας από την σχολή μαγείας Ταρωτώ

Μαθήματα Μεταφυσικής & Μαγείας από την σχολή μαγείας Ταρωτώ

Οι προσωπικές προβλέψεις χαρτομαντείας ταρώ, πόσο κοστίζουν ;

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες οι προβλέψεις χαρτομαντείας ξεκινούν από τα 15€ με διάρκεια 20 λεπτά, είναι η υπηρεσία πρόβλεψη Express. Μια αναλυτική πρόβλεψη χαρτομαντείας διάρκειας 45 λεπτών κοστίζει 30€ και αν συνδυαστεί με καφεμαντεία, στα 35€. Για πιο απαιτητικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει και Exclusive Προσωπική πρόβλεψη χαρτομαντείας με διάρκεια 75 λεπτών και κόστος 50€.

Οι τηλεφωνικές προβλέψεις χαρτομαντείας ταρώ από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες πως γίνονται και πόσο κοστίζουν ;

Η τηλεφωνική χαρτομαντεία, από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, μπορεί να γίνει μόνο τις ώρες που είναι ανοιχτό το κατάστημα ώστε να γίνει κανονικό άνοιγμα τράπουλας. Ο προγραμματισμός των ραντεβού μπορεί να γίνει μέσω του Site στην κατηγορία ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ή επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα του καταστήματος. H πληρωμή μέσω του Site είναι ασφαλής ! Για τους κατοίκους Κύπρου, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής στην τράπεζα AstroBank Κύπρου. Το κόστος για τηλεφωνική χαρτομαντεία, από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, είναι στα 30€ και η διάρκεια είναι στα 45 λεπτά. 

Χρεώνομαι και στην κλήση που θα κάνω όταν κλείσω τηλεφωνική πρόβλεψη ταρώ ;

Όχι ! Οι γραμμές του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, είναι αστικές και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση ! Η κλήση γίνεται σε σταθερό τηλέφωνο ή ακόμα και σε κινητό τηλέφωνο ή Viber εφαρμογή !

Τι συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχει το Μέντιουμ Άρης, στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ;

Το Μέντιουμ Άρης μπορεί να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει σε μια δύσκολή στιγμή της ζωής σας σε όποιο θέμα σας απασχολεί. Ερωτικά και αισθηματικά θέματα απλών σχέσεων ή γάμου, ακόμα όμως και σε επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα σχέσεων ! Το Μέντιουμ Άρης, στην Αθήνα, σε ειδικό χώρο στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, θα σας ακούσει με προσοχή και θα σας δώσει χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές, ώστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, με τελικό στόχο, να πάρετε τις αποφάσεις και να κάνετε τις κινήσεις αυτές, που είναι απαραίτητες για να βγείτε ωφελημένοι. Οι συμβουλευτικές συνεδρίες μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Η διάρκεια της συνεδρίας για συμβουλευτικές είναι 60 λεπτά και το κόστος είναι στα 30€.