Προετοιμασία για Μαγικές Εργασίες

Προετοιμασία για Μαγικές Εργασίες. Όσο απλό και να είναι το ξόρκι ή η όποια μαγική εργασία που θα εκτελέσουμε η προετοιμασία είναι απαραίτητη.

Όσο απλό και να είναι το ξόρκι ή η όποια μαγική εργασία που θα εκτελέσουμε η προετοιμασία είναι απαραίτητη. Καταρχήν θα πρέπει να βρούμε το χώρο όπου θα καίνε τα κεριά μας ανενόχλητα μακριά από τα περίεργα βλέμματα και θορύβους. Επίσης θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι ο χώρος θα είναι ασφαλής  και  που δε θα υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι θα χρειαστείτε μια βάση που θα είναι σαν βωμός. Αυτό μπορεί να είναι ένα τραπεζάκι ή  ένα ταψάκι ή ακόμα και το πάτωμα. θα χρειαστείτε και μικρές βάσεις κηροπηγίων για να τοποθετείτε τα κεριά που θα κάψετε.

Θυμιάματα

Τα ειδικά θυμιάματα και τα λιβάνια είναι και αυτά απαραίτητα συστατικά που βοηθά πολύ στη συγκέντρωση και μας φέρνει την απαραίτητη ηρεμία για την καλύτερη επίτευξη των προσευχών μας. Αν δεν έχετε λιβανιστήρι μπορείτε να βάλετε ένα πιατάκι όπου θα βάλετε λίγη άμμο ή αλουμινόχαρτο για να ανάψετε το καρβουνάκι και δε θα υπάρχει φόβος να σπάσει.

Κεριά

Τα κεριά θα πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας και να προσέχουμε το χρώμα που θα επιλέξουμε ανάλογα με τη μαγική μας εργασία. Θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί και τα ειδικά λάδια επάλειψης για να «ντύσετε» τα κεριά σας. Το ντύσιμο γίνεται από τη μέση και προς τα πάνω και από τη μέση προς τα κάτω και σε όλη τη διαδικασία είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Στο βωμό θα πρέπει να υπάρχουν πάντα 2 κεριά λευκά  πέρα από τα κεριά προσφοράς, της ημέρας  και τα ζωδιακά κεριά που θα χρειαστούμε.

Βωμός

Επίσης αν και δεν είναι απαραίτητο θα πρέπει να έχετε κάποια εικόνα στο βωμό. Η εικόνα της Παναγίας ή ένα άγαλμα της Αφροδίτης επιτρέπεται. Αυτά τοποθετούνται στο πίσω μέρος του βωμού  μεταξύ των 2 λευκών κεριών του βωμού και μπροστά το λιβάνι. Τα κεριά μας τα ανάβουμε πάντα με ένα αγνό κερί και ποτέ με αναπτήρα. Και τα σβήνουμε πάντα με την ειδική λαβίδα ποτέ δε τα φυσάμε και ποτέ δε τα σβήνουμε με τα χέρια. Όσο προς την ώρα της όποιας εκτέλεσης κάθε ξορκιού ή μαγικής εργασίας θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις εκάστοτε οδηγίες για την ώρα που απαιτείται, όπως επίσης και να έχουμε καθαρό πνεύμα και σώμα. ( μην κάνετε οτιδήποτε αν αισθάνεστε νεύρα, υπερένταση κ.α, και να έχετε κάνει πάντα ένα χλιαρό μπάνιο ).

Οι όλες διαδικασίες απαιτούν πίστη, θέληση, υπομονή και φυσικά τον νόμο της σιωπής.

Διάβασε για τις Πλανητικές Ώρες ΕΔΩ