Πολιτική Ραντεβού

Παρακαλούμε για την συνεπή σας στάση και την ορθή τήρηση στον προγραμματισμό των ραντεβού.

Για τον προγραμματισμό ραντεβού στο κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του καταστήματος (2103477211 & 6986587147) τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν την ημέρα που επιθυμείτε να κάνετε προγραμματισμό. Οι ώρες που μπορείτε να καλείτε για προγραμματισμό ραντεβού είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 – 18:00.

Κατά τον προγραμματισμό ραντεβού απαιτείται να δηλώσετε ένα τηλεφωνικό αριθμό ώστε να ακολουθήσει τηλεφώνημα επιβεβαίωσης. Αν το τηλέφωνο δεν είναι σε ισχύ ή  δεν απαντηθεί κατά την κλήση, από εμάς, τότε το ραντεβού ακυρώνεται αυτόματα χωρίς καμία άλλη ενημέρωση.

Τα ραντεβού έχουν διάρκεια 45 λεπτά της ώρας. Για πιθανή περαιτέρω κατανάλωση χρόνου δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Παρακαλείσθε να προσέρχεστε στο κατάστημα στην ώρα σας και όχι περισσότερα από 5 λεπτά νωρίτερα. Αυτό γίνεται για να μην υπάρχει συγχρωτισμός ατόμων στον χώρο και ταυτόχρονα να υπάρχει διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Τα τηλεφωνικά ραντεβού που προγραμματίζονται μέσα από το reading.tarotospells.com  θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή εντός 4 ωρών. Η απευθείας πληρωμή μέσα από εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς, του Paypal  ή πληρωμής με κάρτα μέσω Viva Payment διασταυρώνονται αμέσως. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση απώλειας της ώρας που έχετε προγραμματίσει. Αν η πληρωμή γίνει από τρίτη τράπεζα ή Western Union / Moneygram τότε θα πρέπει να σταλεί το πλήρες αποδεικτικό μέσω email ([email protected]) ή μέσω Vibre στο 0030 6986587147. Κανένα μη επιβεβαιωμένο ραντεβού δεν εξυπηρετείται.

Σε κάθε κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα σας ή ο αριθμός παραγγελίας ώστε να υπάρχει άμεση διασταύρωση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αιτιολογία υπάρχει πιθανότητα απώλειας του ραντεβού και της πληρωμής λόγω μη δυνατότητας διασταύρωσης των στοιχείων.

Καθυστέρηση των Ραντεβού

Αν έχετε προγραμματίσει ραντεβού, στο κατάστημα, οφείλετε να είστε στην ώρα σας, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στο επόμενο ραντεβού. Σε περίπτωση καθυστερημένης προσέλευσης στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρέχεται μόνο ο υπολειπόμενος διαθέσιμος χρόνος του ραντεβού. Το κόστος του ραντεβού παραμένει το ίδιο.

Στην περίπτωση ενός τηλεφωνικού ραντεβού ισχύει το ίδιο. Η κλήση για το ραντεβού γίνεται από τον πελάτη.

Πολιτική Ακύρωσης Ραντεβού

Για την ακύρωση του ραντεβού στο κατάστημα απαιτείται ενημέρωση 24 ώρες πριν καλώντας στο 2103477211 ή γραπτή ενημέρωση μέσω email στο [email protected].

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ενημέρωση, 24 ώρες πριν,  για ακύρωση του ραντεβού τότε, σε πιθανό επαναπρογραμματισμό ραντεβού από το ίδιο άτομο υπάρχει πιθανότητα το ραντεβού να μην εξυπηρετηθεί καθώς δεν θα έχει προτεραιότητα στον προγραμματισμό.

Για τα τηλεφωνικά ραντεβού απαιτείται η ίδια διαδικασία. Να ενημερώσετε για την αλλαγή της ημέρας ή ώρας 24 ώρες πριν. Αν δεν υπάρξει ενημέρωση για την μεταβολή και προγραμματισμό εκ νέου της τηλεφωνικής επικοινωνίας, 24 ώρες πριν, τότε το ραντεβού ακυρώνεται και δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων.

Μενού