Πλανητικές Ώρες στην Μαγεία

Πλανητικές Ώρες στην Μαγεία. Οι πλανητικές μέρες αλλά και οι πλανητικές ώρες.

Η ακριβή αντιστοιχία που πρέπει να γνωρίζουμε.

Οι Πλανητικες Ωρες στην Μαγεια

Πλανητικές Ώρες στην Μαγεία & Πλανητικές Ημέρες

Πλανητικές Ημέρες

ΚΥΡΙΑΚΗ

Είναι η μέρα που κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Ήλιος  και είναι ευνοϊκή για να  πάρετε  μέρος σε εκδηλώσεις, να προβάλλετε τον εαυτό σας  καθώς και να ασχοληθείτε  με πράγματα που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Ευνοϊκή μέρα  για να  ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή,  να κάνετε πρόταση γάμου όπως επίσης να επισημοποιήσετε μια σχέση με αρραβώνα.

ΔΕΥΤΕΡΑ  

Είναι η μέρα που κυρίαρχος πλανήτης είναι η Σελήνη και ευνοείται ότι αφορά τα γυναικεία ζητήματα είναι κατάλληλη  μέρα για επαφή με το κοινό, για θέματα δημοσίου ενδιαφέροντος, για συναλλαγές με γυναίκες ή τη μητέρα σας, για ότι έχει σχέση με τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο. Επίσης ότι αφορά μαντικές τέχνες και μαγικές εργασίες, να επισκεφτείτε ένα μέντιουμ.( προσοχή όταν η σελήνη είναι εκτός πορείας).

ΤΡΙΤΗ

Είναι η μέρα που κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Άρης και ευνοεί  να έρθετε σε επαφή με στρατιωτικούς, για συμμετοχή σε ανταγωνιστικά σπορ, για νέα επιχειρήματα, για να αιφνιδιάσετε τους άλλους.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Είναι η μέρα που κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Ερμής και ευνοείται οι επικοινωνίες και ότι αφορά τον λόγο. Οπότε ότι σημαντικά τηλεφωνήματα που θέλετε να κάνετε προτιμήστε αυτή τη μέρα λόγου εύνοιας. Επίσης για να ξεκινήσετε μια διάλεξη, μια μεταπτυχιακή εργασία ή όποια συγγραφή έργου.(προσοχή όταν ο πλανήτης είναι ανάδρομος).

ΠΕΜΠΤΗ

Είναι η μέρα που κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Δίας και ευνοεί να οργανώσετε και να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση ή ένα σημαντικό σεμινάριο, να προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι, κάθε συναλλαγή με το χρηματιστήριο , καθώς και να ανοίξετε λογαριασμό στην τράπεζα.  Ευνοούνται επίσης οι  επαφές με ανθρώπους κύρους και που κατέχουν εξέχουσες θέσεις, όπως ότι θέμα θέλουμε να προωθήσουμε για να πάρει δημόσια έκθεση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Είναι η μέρα που κυρίαρχος πλανήτης είναι η Αφροδίτη  και ευνοούνται τα πάσης φύσεως ερωτικά θέματα και η ότι αφορά την ομορφιά. Είναι πολύ καλή μέρα για ερωτικές συναντήσεις, να ξεκινήσετε ένα φλερτ, κάνετε ένα ρομαντικό δείπνο ,να κάνετε μια αισθητική επέμβαση  ομορφιάς, να φροντίσετε την προσωπική σας εμφάνιση, όπως π.χ. να αλλάξετε κούρεμα ή χρώμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Είναι η μέρα που κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Κρόνος και ευνοεί την ανάπαυση, τον διαλογισμό και τη γιόγκα.  Επίσης να πουλήσετε ακίνητα ή να κάνετε εργασίες συντήρησης, να πάρετε μέτρα προστασίας και ασφάλειας και όπως να διεκδικήσετε τα χρέη που σας οφείλουν.

 

Πλανητικές Ώρες στην Μαγεία

ΩΡΑ ΗΛΙΟΥ:  για ότι καλό θέλουμε να μας έρθει

ΩΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ: για πάσης φύσεως ερωτικά θέματα.

ΩΡΑ ΕΡΜΗ: για να έχουμε επικοινωνία και να λύσουμε παρεξηγήσεις

ΩΡΑ ΣΕΛΗΝΗΣ: για άνοδο της εργασίας μας (προαγωγή) ή για να βρούμε εργασία

ΩΡΑΣ ΚΡΟΝΟΥ: για λυσίματα, επιθετικά ξόρκια ή επιθετικές μαγικές εργασίες

ΩΡΑ ΔΙΑ: για πάσης φύσεως οικονομικά και για επαγγελματικά

ΩΡΑ ΑΡΗ: για αρνητικά ξόρκια ή αρνητικές μαγικές εργασίες ή να σταματήσουμε κάποιον που μας εναντιώνεται.