ΤΑΡΩΤΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Όταν κοιμάται η λογική… ξυπνούν οι δαίμονες

Όταν κοιμάται η λογική… ξυπνούν οι δαίμονες

Είναι αρκετές οι φορές στην ζωή ενός ανθρώπου που η σκέψη είναι μπερδεμένη και όσο και να «δουλεύει» το μυαλό γυρνάει γύρω από το πρόβλημα χωρίς να βρίσκει λύση. Κάποιοι τυχεροί έχουν γύρω τους φίλους που είναι ικανοί να δώσουν απάντηση και καθοδήγηση με μια πιο αντικειμενική ματιά, όσο σκληρή και να είναι. Δηλαδή καταφέρνουν να εμφυσήσουν στην μπερδεμένη σκέψη στοιχεία λογικής που οδηγούν σε σκληρές ναι μεν αλλά ουσιαστικές λύσεις.

Τι γίνεται όμως όταν δεν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα μας;

Στην εποχή του 2020 οι ανθρώπινες σχέσεις και αξίες δοκιμάζονται όσο ποτέ άλλο. Η μοναξιά είναι αυτή που κυριαρχεί, άσχετα αν είσαι ανάμεσα σε δεκάδες ή εκατοντάδες «φίλους». Οι άνθρωποι είναι μόνοι τους και φοβούνται να καταστρέψουν την μαγευτική εικόνα που έχουν, χαλκευμένα, δημιουργήσει στα διάφορα social media. Έτσι, ψάχνουν απαντήσεις αλλού…

Μερικοί από αυτούς αναζητούν απαντήσεις μέσω της μεταφυσικής και της χαρτομαντείας. Είναι λανθασμένη αυτή η επιλογή; Ξεκάθαρα όχι! Είναι ένας τρόπος που μέσω της ενορατικής, κυρίως, ιδιότητας αλλά και άλλων ικανοτήτων του χαρτομάντη μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια γεγονότα και καταστάσεις.

Που είναι όμως το λάθος; Πολλοί από αυτούς συνήθως αγοράζουν μια τράπουλα και διαβάζοντας ένα βιβλιαράκι 20-30 σελίδων. Βρίσκουν λέξεις κλειδιά και μαζί με το θολωμένο μυαλό αλλά και την συναισθηματική φόρτιση βγάζουν δικά τους συμπεράσματα που εξυπηρετούν απλά και μόνο το θυμικό τους. Συμπεράσματα άστοχα, αβάσιμα και επικίνδυνα που σε συνδυασμό με την ύπνωση της λογικής και με τους δαίμονες του μυαλού να κάνουν πάρτι οδηγούν πολλές φορές σε ολέθριες συμπεριφορές.

Άλλοι απευθύνονται στην χαρτορίχτρα της γειτονιάς, σε μία που της σύστησε μια φίλη ή κάνουν αναζήτηση στο Google.

Είμαστε οι επιλογές μας!

  • Η Χαρτορίχτρα της γειτονιάς

Συνήθως μια γυναίκα με μια ξεφτισμένη τράπουλα, σίγουρα παράνομη χωρίς έναρξη και φτηνή τόσο στο κόστος όσο και στην ποιότητα των προβλέψεων. Επικίνδυνη γιατί θέλει να γίνει αρεστή και να αποκτήσει πελατεία με αποτέλεσμα να λέει στον κόσμο αυτά που θέλουν να ακούσουν. Ψελλίζει λέξεις κλειδιά που πατάνε πάνω στα συναισθήματα και συμπληρώνει γλυκανάλατα λόγια συμπαράστασης για να κλέψει και την εμπιστοσύνη της. Κρατάει κοιμισμένη την λογική για να έχει ένα χαρτζιλίκι!

  • Οι Δωρεάν προβλέψεις

Σε αυτό το κόλπο θα δεις διάφορους τύπους ως καλούς Σαμαρείτες… Είναι τόσο καλοί άνθρωποι που από το υστέρημα τους πληρώνουν διαφημίσεις τόσο στο Google όσο και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο και να τους δώσουν τα φώτα τους για το μέλλον! Ποιητικό;

Προσγειώσου τώρα στην πραγματικότητα!

Προσπαθούν με το τυράκι του δωρεάν να προσελκύσουν άτομα! Προφανώς χρησιμοποιούν το δωρεάν όχι μόνο γιατί δεν έχουν ικανότητες να παρουσιάσουν αλλά και να φανεί στο θύμα τους πιο ελαφρύ το ξάφρισμα που θα ακολουθήσει! Όταν ο άλλος σου λέει πως θα σου κάνω δωρεάν διάγνωση είναι σαν να σου λέει ότι σίγουρα κάτι θα έχεις! Τώρα, μάγια θα σου πει; Επανασύνδεση θα σου πουλήσει; Ότι θα σου πουλήσει κάτι είναι σίγουρο! Κάντε ένα τεστ και μόνοι σας!

  • Η Αναζήτηση στο Google

Και εδώ ξεκινάει το όργιο! Η ασυδοσία του ίντερνετ και η παντελής έλλειψη αισθητικής κάνουν πάρτι! Τα περισσότερα που θα δεις είναι τηλεφωνικές εταιρίες που πληρώνονται με το λεπτό! Σε πολλές περιπτώσεις, άλλον βλέπεις και με άλλον μιλάς! Ό,τι λες καταγράφεται και μένει αρχείο για τον επόμενο! Προστασία δεδομένων ανύπαρκτη! Και το κλασικό κολπάκι; Μόλις δουν ότι ο χρόνος τελειώνει σου πετάνε ένα «όμως εδώ βλέπω…τούτ τούτ τούτ». Ξαναπάρε τηλέφωνο γιατί εδώ δεν είμαι καλός για αυτά που λέω αλλά για πόσες επαναληπτικές κλήσεις σε χρεώνω!

Μέχρι τώρα ξέραμε τον άνθρωπο με τα 1.000 πρόσωπα, του Ισπανού σκηνοθέτη Αλμπέρτο Ροντρίγκες, που είχε κερδίσει 4 βραβεία. Εδώ στην Ελλάδα (και Κύπρο) υπάρχουν τα Μέντιουμ με τα 1.000 ονόματα! Η Ελένη γίνεται Νεφέλη, η Εβίτα έγινε Λεωνίδας, η Άννα ήταν Νίτσα, ο Λούκος γίνεται Αλέξης, η Στυλιανή Δευτέρες, Τρίτες και Σάββατα αλλάζει σε Τζωρτζέλα. Και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά! Όχι, δεν μιλάμε για γραφείο συνοδών… για “μέντιουμ” μιλάμε! Ναι, πολλά από αυτά γερασμένα πλέον, πουλάνε τα χρόνια τους για προσόν! Η τακτική αυτή είναι να εξαπατήσουν τον ίδιο άνθρωπο πολλές φορές! Τίμιο ε; Είναι στο αίμα τους!

Οι τσαμπατζίδες φτιάχνουν sites από δωρεάν πλατφόρμες όπου το glitter πάει σύννεφο! Είναι τόσο «λίγοι», στο μυαλό, που γράφουν τα ίδια λόγια παντού και που τα domain name έχουν κοινά στοιχεία που εσύ, που εννοείται σε θεωρούν χαζό, δεν θα το καταλάβεις! Αληθινή φωτογραφία πουθενά, εννοείται! Όροι χρήσεις ή πολιτική απορρήτου ανύπαρκτα. Σταθερή διεύθυνση καταστήματος φυσικά δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει καν κατάστημα ή έναρξη στην εφορία! Ζητάνε πληρωμές κυρίως εκτός τραπέζης γιατί προφανώς είναι παράνομοι. Και πολλά άλλα που αν είσαι λίγο προσεκτικός θα τρομάξεις από την απάτη!

Ρίξε μια ματιά… Μια προσεκτική ματιά! Θα διαβάσεις την κοτσάνα του αιώνα γι΄ αυτό σε συμβουλεύω να κάθεσαι! Όχι μόνο για αυτά που γράφουν αλλά και γιατί το συντακτικό το έχουν αποδομήσει! Αυτοί είναι που θα σώσουν εσένα… οξύμωρο; Μυαλό έχεις, σκέψου!

Ισχυρά Ξόρκια

Εύκολα Ξόρκια

Χαρτομαντεία με το Μέντιουμ Άρη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις
€4045 λεπτά
Καφεμαντεία Online
€20
Μενού