ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

/ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ2018-11-09T12:16:14+00:00

ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ!

ΑΓΑΛΜΑ: ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ , Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ:ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ ΕΙΣΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.ΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.

ΑΒΡΑΣΤΟΣ: Tο όνειρο σας προδίδει αγωνία στεναχώρια και αμφιβολία οπότε άμα δείτε ότι τρώτε άβραστο φαγητό να περιμένετε προβλήματα δυσκολίες και στεναχώρια, τα πρόσωπα που εμπιστεύεται στο περιβάλλοντος σας, σας λένε ψέματα και σας κοροιδεύουν. Μην τους ακούτε θα είναι σε βάρος της σχέσης σας χρειάζεται να κάνετε υπομονή, εάν μυρίζει και άσχημα το άβραστο φαί τα πράγματα θα πάνε πού χειρότερα για αυτό προσέξτε στο θέμα της υγείας σας δώστε προσοχή και στα επαγγελματικά σας μη κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε προσέξτε τις κινήσεις σας και τους γύρους σας.

ΑΒΥΣΣΟΣ: Eίναι ανησυχητικό όνειρο και δείχνει ότι σας απειλούν κίνδυνοι. Μην εμπιστεύεστε εύκολα και μη παρασύρεστε από άλλους, αν πέφτετε μέσα στην άβυσσο σίγουρα σας περιμένει κάποιο κακό, αν βγαίνετε από την άβυσσο θα βρείτε στο τέλος τη λύση και θα ισορροπήσετε στη ζωή σας. Στο θέμα της υγείας σας αν δείτε ότι πέφτετε στην άβυσσο και σώζεστε θα γλυτώσετε παρά τρίχα από κάποιο σοβαρό ατύχημα, αν είστε άρρωστοι θα γίνετε καλά. Στα επαγγελματικά σας να περιμένετε δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα αν περπατάτε στο χείλος του γκρεμού απειλείστε από το άμεσο περιβάλλον αν πέφτετε μέσα να περιμένετε μια μεγάλη καταστροφή εκτός και αν σώζεστε οπότε θα βρείτε λύση!

ΑΓΑΠΗ: H αγάπη όταν εκδηλώνεται στα όνειρα σημαίνει καλά αισθήματα για τους γύρω μας και ισορροπία  στο περιβάλλον μας στα προσωπικά σας θα πάρετε καλές ειδήσεις και εάν δείτε ότι σας αγαπούν θα γίνετε ευτυχισμένοι. Πολλές φορές άμα δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο θα πρέπει να προσέξετε την ειλικρίνεια σας ενώ άμα δείτε τους αγαπημένους σας με μαύρα ρούχα να περιμένετε κακές ειδήσεις. Στο θέμα της υγείας σας όλα είναι  θετικά εκτός και αν δείτε τους αγαπημένους σας με μαύρα οπότε θα πρέπει να προσέχετε.

ΑΓΓΕΙΟ: Γενικά είναι ένα πολύ καλό όνειρο οι νέοι που είναι ανύπαντροι και βλέπουν στο όνειρο τους αγγεία, γλάστρες, πήλινα δοχεία σύντομα θα τους γίνουν προτάσεις και θα παντρευτούν. Αν ονειρευτείτε άδειο αγγείο αλλάξτε τρόπο ζωής και ενδιαφέροντα γιατί προμηνύονται αποτυχία στον έρωτα. Θα έχετε καλή υγεία χωρίς προβλήματα και στην εργασία σας αν το αγγείο που θα δείτε είναι γεμάτο ακαθαρσίες θα κερδίσετε πολλά λεφτά από δουλειές. Αν δείτε αγγειοπλάστες σημαίνει κέρδη επιτυχημένη καριέρα και επικερδείς συναλλαγές.

ΑΓΓΕΛΙΑ: Γενικά δεν είναι πολύ καλό όνειρο προδίδει αβεβαιότητα αν εσείς κολλάτε γράφετε ή δημοσιεύετε μια αγγελία τα μυστικά σας θα προδοθούν και θα μαθευτούν. Αν την αγγελία τη δημοσιεύει άλλος θα διαδώσετε εσείς τα μυστικά των άλλων. Αν δείτε την αναγγελία του γάμου σας ή των αρραβώνων σας σημαίνει χωρισμός. Διαζύγιο για τους παντρεμένους και διάλυση σχέσης για τους άλλους. Στην υγεία σας προσοχή εκτίθεστε σε κινδύνους. Στα εργασιακά σας αν την αγγελία τη δημοσιεύει άλλος θα κουραστείτε πάρα πολύ για να πετύχετε επαγγελματικά. Αν διαβάζετε αγγελίες άλλων θα σας ξεπεράσουν επαγγελματικά άνθρωποι που δε συμπαθείτε.

ΑΓΓΟΥΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας αγγούρια είναι καλό σημάδι μόνο αν δείτε αγγουριά με αγγούρια είναι μικρή στενοχώρια. Θα έχετε πληρότητα ευτυχία και ευχάριστες καταστάσεις. Ίσως γάμο και εγκυμοσύνη εάν είστε γυναίκα. Θα έχετε καλή υγεία αν είστε άρρωστοι θα γίνετε καλά. Στα εργασιακά σας αν δείτε αγγούρια χωρίς να τα αγγίξετε θα έχετε πολλά κέρδη από το επάγγελμα σας. Αν όμως τρώτε στον ύπνο σας μπορεί και να στεναχωρηθείτε και να χάσετε κάποια λεφτά.

ΑΓΓΕΛΑΔΑ: η αγελάδα είναι καλό σημάδι αν φανερωθεί στον ύπνο σας αν είναι άσπρη θα είστε πολύ ευτυχισμένοι με το δεσμό σας. Αν η αγελάδα είναι μαύρη τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα αλλά θα διορθωθούν, αν όμως δείτε να σφάζουν μια αγελάδα θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες από την επιπολαιότητα σας. Στην υγεία σας προμηνύεται καλή υγεία χωρίς προβλήματα. Στα εργασιακά σας αν αρμέγετε αγελάδα θα έχετε πολλά κέρδη, χρήματα, αφθονία αγαθών και ευημερία. Αν τη πειράξετε, καταστρέφετε τη τύχη σας μόνοι σας. Αν σας πειράξει ή αν η αγελάδα είναι αδύνατη χωρίς γάλα τότε να περιμένετε δύσκολες μέρες για τα οικονομικά σας.

ΑΓΕΛΗ: Το να ονειρευτείτε μια αγέλη άγριων ζώων είναι σημάδι κινδύνου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην οικογενειακή σας ζωή. Προσέξτε επίσης τη καθημερινότητα σας στις σχέσεις σας. Μην την αφήσετε να σας παρασύρει. Στην υγεία σας προσέξτε τον εαυτό σας ενώ στην εργασία σας θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες αλλά θα τις παρακάμψετε λόγου του δυνατού σας χαρακτήρα.

ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ: Αν ονειρευτείτε αγιόκλημα είναι πολύ καλό σημάδι, αν το βλέπετε ή το μαζεύετε ο γάμος σας ή η σχέση σας θα πάνε πάρα πολύ καλά. Στην υγεία σας όπως και να το δείτε σημαίνει ότι δε θα σας παρουσιαστούν προβλήματα. Στην εργασία οι δουλείες σας θα πάνε πάρα πολύ καλά αν το αγιόκλημα είναι φυτρωμένο κοντά σε έξοδο του σπιτιού να ξέρετε πως θα πάρετε καλές ειδήσεις. Σημαίνει επίσης επαγγελματική επιτυχία.

ΑΓΙΟΣ-ΑΓΙΑ: Αν ονειρευτείτε αγίους στον ύπνο σας σημαίνει προστασία και υποστήριξη από δικά σας πρόσωπα και φίλους σας αν δείτε ότι συνομιλείτε με αγίους σημαίνει πως κάτι σας βασανίζει και θέλετε βοήθεια και παρηγοριά. Πηγαίνετε να εξομολογηθείτε. Αν προσκυνάτε σε αγίους τόπους ή σε λείψανα αγίων σημαίνει ότι θα βρείτε λύτρωση πρόοδο και ευτυχία στη ζωή σας. Αν ονειρευτείτε την αγία γραφή θα σας βοηθήσει κάποιος φίλος. Στο θέμα της υγείας σας αν οι άγιοι είναι λυπημένοι και σας ακουμπούν θα λυπηθείτε και ίσως αδιαθετήσετε από τη στεναχώρια. Αν δείτε πως προσκυνάτε ή φυλάτε μια άγια εικόνα θα έχετε βοήθεια και καλή υγεία. Για όλους τους αρρώστους οι άγιοι στον ύπνο χαρίζουν γρήγορη ανάρρωση. Στην εργασία σας αν οι άγιοι είναι λυπημένοι αλλά δε σας ακουμπούν θα δυσκολευτείτε γενικά αλλά θα επανέλθετε γρήγορα και θα έχετε επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη. Εάν δείτε ότι κάνετε αγιογραφία θα έχετε κέρδη.

ΑΓΚΑΘΙ: Τα αγκάθια στο όνειρο είναι άγχος προμηνύουν δυσκολίες και εμπόδια τα οποία είναι όμως περαστικά. Αν σας τρυπούν τα αγκάθια να ξέρετε πως θα ταλαιπωρηθείτε από τα προβλήματα των ανθρώπων που αγαπάτε αλλά θα το ξεπεράσετε. Αν φοράτε στεφάνι από αγκάθια θα πληγωθείτε άδικα. Στην υγεία σας θα έχετε μικροπροβλήματα αν  τα αγκάθια σας πληγώσουν αλλά θα τα ξεπεράσετε όμως γρήγορα. Στην εργασία σας προσέξτε τις επαγγελματικές σας συναναστροφές και γενικά τις παρέες σας. Αν τα αγκάθια τελικά τα κόψετε θα γλυτώσετε πιο γρήγορα από όλες τις μικρές αυτές ταλαιπωρίες.

ΑΓΚΑΛΙΑ: Αν ονειρευτείτε πως σας αγκαλιάζουν σημαίνει πως πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί φυλαχτείτε από τα πρόσωπα που σας αγκαλιάζουν. Αν έχετε με αυτά σχέσεις, προσέξτε και προφυλάξτε τον εαυτό σας. Αν τα άτομα είναι άγνωστα σε εσάς προσέξτε την συμπεριφορά σας γιατί θα σας κακολογήσουν και θα κοιτάξουν να επωφεληθούν από εσάς με κακό σκοπό. Υπάρχει πιθανότητα γάμου. Η υγεία σας είναι γενικά καλή. Στα εργασιακά σας αν τα άτομα που σας αγκαλιάζουν είναι γνωστά σας αποφύγετε εμπορικές συναλλαγές μαζί τους. Γενικά προσέξτε τις επαγγελματικές σας κινήσεις ειδικά αν αγκαλιάζετε δικό σας πρόσωπο που έχει πεθάνει.

ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Αν ονειρευτείτε αγκινάρες δεν είναι πολύ καλό. Τα φύλλα της αγκινάρας κλείνουν στενοχώριες και τα αγκάθια της σημαίνουν ταλαιπωρίες, προσέξτε τον εαυτό σας γιατί είναι σχεδόν σίγουρο πως σας απατούν και σας κοροιδεύουν. Αν ονειρευτείτε άγριες αγκινάρες σημαίνει πως ο δεσμός σας θα κρατήσει πολλά χρόνια. Θα υποφέρετε από τη συκοφαντία ανθρώπων του στενού κύκλου σας. Στην υγεία σας προσέξτε θα έχετε προβλήματα. Στα εργασιακά σας αν δείτε πως σας προσφέρουν αγκινάρες προσέξτε λίγο τις επαγγελματικές σας κινήσεις γιατί θα σας προσφέρουν μαζί και τις στεναχώριες.

ΑΓΚΡΙΣΤΙ: Είναι κακό προμήνυμα αν δείτε στον ύπνο σας αγκίστρι θα έχετε στεναχώρια και λύπη εξαιτίας του αγαπημένου σας προσώπου, αν δείτε πως σας προσφέρει αγκίστρι σας απατά ή σκέφτεται να το κάνει. Στην υγεία σας προσέξτε τα μικροπροβλήματα ειδικά αν σας αγκυλώνει. Υπάρχει πιθανότητα ασθένειας. Στα εργασιακά σας αν δείτε ότι ψαρεύετε με αγκίστρι κάνετε άσχημες κινήσεις και θα έχετε αποτυχία. Αν σας δίνουν αγκίστρι για να ψαρεύτε προσέξτε  γιατί σας στήνουν παγίδα.

ΑΓΚΟΜΑΧΗΤΟ: Αν ονειρευτείτε πως αγκομαχάτε στον ύπνο σας είναι κακό σημάδι σας βασανίζουν πρόσωπα που αγαπάτε προσέξτε. Το όνειρο σας προμηνύει βαριά ασθένεια ίσως ακούσετε για θάνατο γνωστού σας ενώ στα εργασιακά σας θα βασανιστείτε για να τα βγάλετε πέρα.

Your Content Goes Here