Το θέατρο είναι καλό αλλά συνήθως συνδέεται με την υποκρισία. Αν παρακολουθείτε θέατρο, σημαίνει πως πολλά από αυτά που περιμένετε θα γίνουν πραγματικότητα, ειδικά αν το θέατρο είναι γεμάτο κόσμο, φωτισμένο και η παράσταση είναι επιτυχής. Στην υγεία σας δώστε την απαραίτητη προσοχή το θέατρο δε προμηνύει τίποτα καλό για  αυτήν. Στα εργασιακά σας το θέατρο και οι ηθοποιοί δεν εγγυώνται επιτυχίες και κέρδη στο επαγγελματικό χώρο. Καλύτερα να προσέχετε, έτσι ώστε να αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα και να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, ειδικά αν ονειρευτείτε πως είστε εσείς ηθοποιός.

Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο θεάτρου, αποτελεί κακό προμήνυμα∙ το όνειρο αυτό προα­ναγγέλλει ζημιές, στενοχώριες και στερήσεις. Αν δείτε ότι μπαίνετε μέσα στο θέατρο, ασθένεια σας απειλεί∙ κατ’ άλλους, όμως, θα υπάρξει βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας, κινητήρια δε δύναμη σ’ αυτή την εξέλιξη θα είναι η αισιοδοξία σας. Αν ονειρευτείτε ότι είστε στο θέατρο και παρα­κολουθείτε κάποια θεατρική παράσταση, σας απα­τούν εν γνώσει σας, γι’ αυτό φροντίστε να μη γί­νετε παιχνίδι στα χέρια αυτών που σας κάνουν το φίλο. Αν δείτε το κτίριο του θεάτρου να καίγεται, κάποιο ευχάριστο γεγονός θα λάβετε στο σπίτι σας∙ αν δείτε θέατρο να γκρέμιζε σημαίνει ότι στην ευτυχία σας παρέμβαλλα πολλά εμπόδια. Κόρη που θα δει στον ύπνο της ότι πάει στο θέατρο με το μνηστήρα ή τον εραστή θα τον χάσει, αιτία δε θα είναι ο κακός και δύστροπος χαρακτήρας της.

Αν ονειρευτείτε ότι  είστε ηθοποιός και παίζετε το ρόλο σας, το όνε σημαίνει υπόληψη και εκτίμηση εκ μέρους συμπολιτών σας, κατ’ άλλους δε ότι θα λάβετε αξιώματα και τιμές∙ αν, όμως, δείτε ότι η σύζυγος, η μητέρα ή η αδελφή σας παίζει κάποιο θεατρικό ρόλο, θα υποστείτε εξευτελισμό με πρωταγωνιστή και υπεύθυνο το πρόσωπο που υποδύεται το συγκεκριμένο θεατρικό ρόλο, αυτό πολύ θα σας στοιχίσει.