Αν ονειρευτείτε πως σας θάβει το αγαπημένο σας πρόσωπο ή το θάβετε εσείς σημαίνει πως η σχέση σας θα τελειώσει διότι έχει χαθεί το αίσθημα αν σας θάβουν εσάς ή κάποιο άλλο άτομο ζωντανό σημαίνει πως  θα στεναχωρηθείτε από μια αποπνικτική κατάσταση και θα έχετε πολλά προβλήματα ενώ στην υγεία σας θα είστε καλά και θα ζήσετε πολλά χρόνια, και στα εργασιακά σας προσέξτε μόνο τις συνεργασίες σας και τις συναλλαγές σας για περιπτώσεις λαθών. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πεθά­νει και σας θάβουν, μακροζωία και υγεία θα έχετε, γενικά δε βίο ευτυχή και ανέφελο∙ αν δείτε ότι σας θάβουν ζωντανό, περιουσία μεγάλη και πλούτη πολλά θα αποκτήσετε, με τον ιδρώτα όμως του προ­σώπου σας και με κόπους και μεγάλες θυσίες.

Αν δείτε ότι εσείς θάβετε κάποιον άλλο ζωντανό, αν μεν αυτός είναι άντρας, θα συνεργαστείτε μαζί του σε επιχείρηση που θα επιφέρει κέρδη· αν εί­ναι γυναίκα, σημαίνει ότι την αγαπάτε, ίσως δε στο μέλλον ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου. Αν ονειρευτείτε ότι θάβετε παιδί σας ή στενό συγ­γενή σας προ πολλού πεθαμένο, να ξέρετε ότι η ψυχή του έχει παράπονα, διότι δεν τιμήσατε τη μνήμη του, και πρέπει να φροντίσετε να εξιλεω­θείτε. Αν κόρη δει σε όνειρο ότι θάβει τον ερα­στή της, σημαίνει ότι θα τον λησμονήσει, και εκεί­νος θα μείνει απαρηγόρητος. Αν εραστής βλέπει ότι θάβει την ερωμένη του, θα την εγκαταλείψει άνανδρα και θα τη στιγματίσει για όλη της τη ζωή. Αν ονειρευτείτε ότι θάβουν πολλούς νεκρούς μαζί, καλές ειδήσεις θα λάβετε· αν δείτε να θάβουν στρατιώτες που έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο, θα έχετε ειδήσεις δυσάρεστες. Αν ονειρευτείτε ότι άφησαν άταφο νεκρό άνθρωπο, σημαίνει ότι η ψυχή του κατέβηκε παραπονούμενη στον τάφο·

αν δείτε ότι άφησαν άταφους στρατιώτες που σκο­τώθηκαν στη μάχη, εθνικές καταστροφές θα συμ­βούν, ιδίως αν αυτός που βλέπει το όνειρο είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός ή πολιτικός. Αν δείτε ότι πολλοί νεκροί έμειναν άταφοι, ασθένεια επι­δημική θα πέσει στην πόλη.