Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνε­ται συμπόσιο στο οποίο ευγενικά σας προσκα­λούν, εσείς όμως αρνείστε να λάβετε μέρος, ση­μαίνει ότι σας περιμένει εκ μέρους των φίλων σας εγκατάλειψη, ίσως και προδοσία.

Αν δείτε ότι λαμβάνετε μέρος στο συμπόσιο, το όνειρο ση­μαίνει ότι θα υπάρξει ευόδωση των υποθέσεων σας, κάτι που θα σας χαροποιήσει και θα σας ευθυμήσει αν όμως δείτε ότι οι άλλοι φεύγουν και απομένετε μόνος σας, αθλιότητα μεγάλη και φτώχια σάς απειλούν εξαιτίας της κακής σας απέ­ναντι στον κόσμο συμπεριφοράς. Αν δείτε ότι παρίστασθε σε συμπόσιο, όμως δε συμποσιάζεστε, κατάρα φοβερή βαραίνει πάνω σας, η οποία ποτέ δε θα σας αφήσει να ευτυχήσετε.

Κόρη που θα δει σε όνειρο ότι προσκαλείται σε συμπόσιο θα δεχτεί πρόταση γάμου από άνθρωπο πολύ καλύ­τερο της· αν όμως δει ότι δε μεταβαίνει στο συ­μπόσιο, σημαίνει ότι ο άνθρωπος που αγαπά δεν τη λαχταράει καθόλου. Για τις παντρεμένες γυ­ναίκες πρόσκληση σε συμπόσιο σημαίνει καλή και επίζηλη θέση την οποία θα καταλάβει ο σύ­ζυγος ή ο γιος τους, αν μάλιστα είναι στρατιω­τικός ή ανώτερος πολιτικός άντρας. Για τους γέ­ροντες είναι προμήνυμα ευτυχισμένων γηρατειών και ανώδυνου θανάτου.