Η ερμηνεία του εξαρτάται και από τα άλλα στοιχεία του ονείρου. Αν κάποιος άντρας ονειρευτεί πως έχει στήθη, θα στενοχωρηθεί πολύ. Αν ονειρευτεί πως βυζαίνει μωρό, θα αποτύχει στις προσωπικές του σχέσεις και υπάρχει ενδεχόμενο χωρισμού, από το πρόσωπο που αγαπά. Αν ονειρευτεί κάποια γυναίκα με μεγάλα στήθη, θα ευτυχήσει. Θα έχει γρήγορο γάμο και καλά παιδιά.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως θηλάζετε μωρό θα πάνε πολύ καλά οι προσωπικές σας σχέσεις. Θα πληγωθείτε μόνο αν δείτε πως θηλάζετε μεγάλα παιδιά. Αν δείτε πως έχετε πολλά στήθη θα ζήσετε έντονες και παράνομες σχέσεις. Αν δείτε πως φιλούν τα στήθη σας προσέξτε την εντιμότητα του άντρα με τον οποίο είστε μαζί. Μάλλον σας απατά. Στο κομμάτι της υγείας σας αν δείτε  πως έχετε στήθη μικρά, άρρωστα, καχεκτικά ή πληγωμένα, κινδυνεύετε από αρρώστιες και ταλαιπωρίες. Αν δείτε να σας κόβουν τα στήθη, προμηνύεται θάνατος στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον σας. στην εργασία σας αν δείτε πως έχετε στήθη και βυζαίνετε μωρό θα αποκτήσετε πολλά χρήματα.

Αν βυζαίνετε εσείς οι ίδιοι, τα κέρδη σας θα είναι πολλά και θα έχετε υποστήριξη από τους συνεργάτες σας. Αν δείτε πως βυζαίνετε από πολλά βυζιά θα γίνετε πολύ πλούσιοι. Αν όμως δείτε μωρό αβύζαχτο να κλαίει από πείνα, θα έρθουν δύσκολες ημέρες, φτώχεια  και ανέχεια. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το στήθος σας είναι υγιές κι εσείς νιώθετε γι’ αυτό ευχαρίστηση, σημαίνει ότι οι ελπίδες σας είναι βάσιμες και θα τις δείτε να υλοποιούνται. Γυναίκα ή κόρη που θα δει ότι έχει πλούσιο και τροφαντό στήθος θα ακούσει λόγια θαυμασμού και θα λάβει προξε­νιά από μέρος που δεν περιμένει. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στήθος ισχνό και άσχημο, το όνειρο σημαίνει τα εντελώς αντίθετα των ανωτέρω. Στήθος που πάσχει ή τριχωτό, για μεν τους άντρες είναι προμήνυμα κέρδους και ευτυχίας, για δε τις γυναίκες, αντίθετα, ατυχημάτων και μιζέριας.