Μεντιουμ Αρης

Όνειρο Περιστέρι

Είναι όνειρο με πολλές ερμηνείες. Αν δείτε περιστέρια να χτίζουν φωλιές ή ν α βρίσκονται μέσα στις φωλιές τους, θα έχετε οικογενειακά γαλήνη και ευτυχία. Το ίδιο σημαίνει και τα περιστέρια που πετάνε. Τα άσπρα περιστέρια είναι από τα καλύτερα όνειρα που μπορείτε να δείτε γιατί συμβολίζουν την αγάπη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και το Άγιο Πνεύμα. Το περιστέρι που μεταφέρει μηνύματα, είναι σημάδι πως σύντομα θα γίνει κάτι πολύ ευχάριστο. Προσέξτε όμως αν δείτε νεκρά  γιατί σημαίνει στεναχώριες. Αν δείτε περιστέρια να μαλώνουν περιστέρια πρέπει να είστε πιο ελαστικοί στον τρόπο που κρίνετε τους άλλους. Στην υγεία σας προσέξτε πάρα πολύ  εσείς και οι δικοί σας αν ακούτε φωνές περιστεριών γιατί κινδυνεύετε.

Στην εργασία σας αν δείτε ότι τρώτε περιστέρι να περιμένετε πολλά κέρδη. Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς να πετά περιστέρι, το όνειρο είναι καλό, σημαίνει δε ότι η ευσέβεια και η αγαθότητά σας θα ευλο­γηθούν από το θεό και θα προκόψετε. Αν το πε­ριστέρι που πετά είναι μαύρο, πρέπει να προσέ­ξετε, διότι θα ευοδωθούν μεν οι εργασίες σας, αλλά με πολύ κόπο, εφόσον επικαλεστείτε τη βοή­θεια του θεού για τις πράξεις σας. Αν δείτε ότι κυνηγάτε περιστέρι και κατορθώνετε να το πιά­σετε, για μεν τους ανύπαντρους σημαίνει ότι θα υπάρξει ευνοϊκή έκβαση των εργασιών τους, επι­πλέον θα κάνουν και σπουδαίο γάμο. Αν ονει­ρευτείτε ότι σκοτώσατε περιστέρι, θα κάνετε κακό σε αθώο και φτωχό πλάσμα το οποίο έχουν εμπι­στευτεί σ’ εσάς, κάτι για το οποίο αργά ή γρή­γορα θα τιμωρηθείτε. Αν δείτε ότι σφάζετε περι­στέρι, επίσης είναι δυσάρεστο το όνειρο, διότι σημαίνει ότι θα σας ζητηθεί βοήθεια υπέρ αν­θρώπου αγαθού, την οποία εσείς άνανδρα θα αρ­νηθείτε, αλλά θα το μετανιώσετε∙ αν μαδάτε πε­ριστέρι, είναι σημάδι ότι θα καταχραστείτε χρή­ματα που ανήκουν σε ορφανά ή χήρες, όμως αυτά δε θα σας χαρίσουν την ευτυχία.

Aν κόρη δει αυτό το όνειρο, θα λάβει σύζυγο κάποιον που θα ξο­δέψει και θα χάσει πολλά για χάρη της. Αν σε όνειρο δείτε ότι τρώτε περιστέρι ωμό, μεγάλη σκληρότητα θα επιδείξετε σε περίσταση κατά την οποία θα έπρεπε να φανείτε καλός και φιλάν­θρωπος∙ αν όμως το τρώτε ψημένο, το όνειρο εί­ναι καλό, σημαίνει δε μεγάλη άνεση και ευπορία∙ αν δείτε περιστέρια να φιλιούνται, το όνειρο εί­ναι καλό, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να δεί­ξετε την αγαθότητα της καρδιάς σας και την καλή σας προαίρεση. Αν, τέλος, δείτε περιστέρια να τρώγονται μεταξύ τους και να μαλώνουν, θα ανα­γκαστείτε να συγκρουστείτε με κάποιο στενό φίλο σας ο οποίος εννοεί να καταχραστεί τη φιλία σας.