Οι γονείς στο όνειρο, είναι πολύ ευνοϊκό σημάδι. Αν δείτε τον πατέρα σας, προσέξτε μη μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις. Ακόμα όμως και αν γίνει αυτό, να ξέρετε ότι έχετε ισχυρή προστασία. Αν ονειρευτείτε ότι έχετε περισσότερους από  έναν πατέρα, τότε οι προστάτες σας είναι πολλοί. Αν γίνεστε πατέρας, σύντομα θα βρείτε την ευτυχία. Αν δείτε τον πατέρα σας άρρωστο ή και νεκρό, θα έχετε και οι δύο εξαιρετική υγεία. Στο θέμα της εργασίας σας αν δείτε πατέρα σας να ξέρετε πως οι δουλειές σας θα εξελιχθούν όπως ακριβώς ελπίζατε. Αν σας συμβουλεύει, καλά θα κάνετε να τον ακούσετε.

Το όνειρο τούτο είναι ως επί το πλεί­στον ευχάριστο προμήνυμα γι’ αυτόν που το βλέ­πει. Έτσι, αν μεν δείτε ότι σας μιλάει ο πατέρας σας, σημαίνει ότι θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις οι οποίες πολύ θα σας χαροποιήσουν, συγχρόνως δε και ότι θα σας δοθούν καλές συμβουλές, τις οποίες πρέπει να ακολουθήσετε για να ευτυχήσετε στη ζωή σας. Αν δείτε τον πατέρα σας νεκρό, ενώ ζει, θα δοκιμάσετε μεγάλες στενοχώριες και θα ακούσετε λόγους πικρούς και συκοφαντίες δει­νές. Αν, ενώ είστε ανύπαντρος, δείτε ότι είστε πατέρας παιδιών και μάλιστα πολλών, θα εμπλα­κείτε σε μεγάλες φροντίδες και θα βάλετε στο κε­φάλι σας σκοτούρες.

Αν δείτε ότι ο πεθαμένος πατέρας σας είναι νεκρός και προσπαθεί να σας πάρει μαζί του, θα σας συμβεί κάτι δυσάρεστο, ίσως θάνατος συγγενικού σας προσώπου. Αν δείτε ότι έχετε πολλούς πατεράδες μαζί, το όνειρο εί­ναι καλό, σημαίνει δε ότι θα έχετε μεγάλη και δυνατή προστασία η οποία θα σας γίνει πρόξε­νος μεγάλων αγαθών.