Είναι ένα καλό όνειρο που προμηνύει καλά αισθήματα. Αν ονειρευτείτε παραμάνα να περιμένετε αγάπη και ευτυχία. Ακόμα καλύτερα να περιμένετε αν δείτε πως έχετε δικιά σας παραμάνα ή αν ονειρευτείτε ότι είστε εσείς παραμάνα. Στο θέμα της υγείας σας αν είστε γυναίκα και δείτε ότι είστε παραμάνα, θα αναλάβετε τη φροντίδα κάποιου παιδιού και ίσως κάποιου ηλικιωμένου.

Στην εργασία σας όπως και αν δείτε τη παραμάνα, να περιμένετε πολλά κέρδη και επιτυχίες. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προ­σλαμβάνετε παραμάνα για τα παιδιά σας, αν μεν αυτός που το βλέπει είναι άντρας, το όνειρο εί­ναι καλό και σημαίνει ότι καταφεύγει σε καλά και νόμιμα μέσα για να πετύχει τους σκοπούς του· αν το δει όμως γυναίκα, το όνειρο είναι κακό, διότι σημαίνει ότι φέρεται σκληρά προς τα παιδιά της, τα οποία γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα τα κάνει δυστυχισμένα.

Γυναίκα που βλέπει σε όνειρο ότι γίνεται παραμάνα θα δοκιμάσει μεγάλες οικονο­μικές δυσκολίες και θα στερηθεί τα πάντα, προσωρινά όμως, διότι αργότερα θα επανέλθει στην ανθηρή οικονομική κατάσταση. Παραμάνα αδύ­νατη και ασθενική αν δείτε στον ύπνο σας, καλό είναι να γνωρίζετε πως προμηνύεται ασθένεια του μικρότερου παιδιού της οικογένειας· αντίθετα, ευτραφής και ωραία σημαίνει μάλλον υγεία των παιδιών, ίσως μάλιστα και γέννηση ενός ευτραφούς και ωραίου αρσενικού.