Η παγίδα είναι από τα άσχημα όνειρα αν ονειρευτείτε ότι στήνετε παγίδες σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε ανέντιμα μέσα για να φτάσετε τους στόχους σας. Αν στις παγίδες πιάσατε κάποιο θήραμα θα πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειαστεί δόλια μέσα από εσάς αν δε πιαστεί ζώο στις παγίδες που στήσατε τότε θα έχετε άσχημα περαστικά, αν εσείς πέσετε σε παγίδα τότε κάποιοι σας επιβουλεύονται. Φροντίστε την υγεία σας αυτό το διάστημα ενώ στα εργασιακά σας προσέξτε τους αντιπάλους σας, ενώ στα εργασιακά σας προσέξτε τους αντιπάλους σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στήνετε πα­γίδα για να συλλάβετε άνθρωπο, ή αν ασκείτε δόλο για να βλάψετε άλλον, εσείς ο ίδιος θα πέσετε θύμα της πλεκτάνης σας και θα υποστείτε τα επίχειρα της κακίας σας και της δόλιας συμπεριφο­ράς σας· αν όμως δείτε ότι στήνετε παγίδα για να συλλάβετε ζώα, το όνειρο σημαίνει ότι λαμβάνετε τις δέουσες προφυλάξεις για την περιουσία σας, και κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει. Αν δείτε ότι πέσατε σε παγίδα την οποία σας είχαν στήσει άλλοι, το όνειρο είναι καλό, προαναγγέλλει δε ευόδωση των επιχειρηματικών σας δραστηριο­τήτων αν δείτε ότι συλλαμβάνεστε στην παγίδα ζώου, καλό είναι να γνωρίζετε ότι η ανοησία σας θα σας φέρει στα χέρια ανθρώπων κακών και ελεεινών, οι οποίοι θα σας προξενήσουν κακό.

Αν μάλιστα το όνειρο αυτό το δει γυναίκα, πα­ντρεμένη ή ανύπαντρη, ας πάρει κάθε δυνατή προ­φύλαξη, διότι άνθρωποι κακοί και ελεεινοί απει­λούν την τιμή και την υπόληψη τους. Αν δείτε ζώο να συλλαμβάνεται σε παγίδα, σημαίνει ότι ένας εχθρός σας, ο οποίος πολύ σας καταδίωκε, θα κα­ταστεί εντελώς ακίνδυνος πλέον.