Δεν είναι καλό το όνειρο και προμηνύει προβλήματα και στα προσωπικά σας ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα και καυγάδες που θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ ενώ άμα δείτε πολλές οβίδες πολλά θέματα θα έχετε από το αντίθετο φύλλο εάν σκάνε είναι ακόμα χειρότερο το όνειρο. Στο θέμα την υγεία σας θα πρέπει να δείξετε προσοχή ενώ στα εργασιακά σας θα έχετε προβλήματα με τους ανταγωνιστές σας. Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θα σας τύ­χει κάτι απρόσμενο, κάτι που θα σας κάνει μεγάλη εντύπωση.

Και αν μεν δείτε την οβίδα να πέφτει δίπλα σας χωρίς να σας πληγώσει, σημαίνει ότι θα σας έρθει είδηση η οποία πολύ σας ενδιαφέρει∙ αν, όμως, δείτε ότι πληγώνεστε από το βλήμα, το όνειρό σας αποτελεί το προμήνυμα ενός δυσάρε­στου συμβάντος εντός της ημέρας. Αν δείτε μια οβίδα να πέφτει πάνω στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα μάθετε εντός της ημέρας κάποιο νέο που αφορά ολόκληρη την οικογένειά σας∙ αν, όμως, δείτε ότι αυτή καταστρέφει το σπίτι σας, να είστε προετοι­μασμένος για τα χειρότερα, γιατί η είδηση που θα λάβετε θα είναι πολύ κακή. Αν η οβίδα δια­σχίζει τον αέρα χωρίς να αγγίξει τίποτε, ένα σπου­δαίο και απρόσμενο νέο θα κυκλοφορήσει, κάτι που ενδιαφέρει την πόλη ή τη χώρα γενικότερα, όχι όμως ειδικά αυτόν που θα δει το όνειρο.

Πολ­λές μαζί οβίδες αν δείτε, ειδήσεις που προαναγ­γέλλουν πόλεμο ή επιδημία ή κάτι κακό που αφορά πολύ κόσμο θα μάθετε. Αν στο όνειρό σας ακούτε τις οβίδες να πέφτουν, χωρίς όμως να τις βλέπετε, θα πληροφορηθείτε ότι η πόλη διέφυγε ένα μεγάλο κίνδυνο επιδημίας.