Αν δεις γάμο περίμενε επίσκεψη φίλων σου. Αν δεις ότι παρευρίσκεσαι  καλεσμένος σε γάμο θα μάθεις για κάποια απώλεια φίλου ή συγγενούς. Αν δεις ότι παντρεύεσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας. Αν μια γυναίκα δει  ότι παντρεύεται, θα ευτυχήσει στον έρωτα, ενώ αν είναι παράνυφη σε γάμο φίλης της, γρήγορα θα έχει κεραυνοβόλο έρωτα. Κέρασμα από γαμήλια τούρτα σημαίνει ότι θα ζήσεις πολλά και ευτυχισμένα χρόνια με τον/την αγαπημένο/η σου σύντροφο. Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο.
Mια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός.
Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο.
Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνεται ο γά­μος σας, αν μεν είστε ανύπαντρος, το όνειρο είναι καλό∙ σημαίνει ότι θα αποκτήσετε καλή φήμη και την υπόληψη του κόσμου, ότι θα διακριθείτε και θα λάβετε ειδήσεις ευχάριστες· αν όμως εκείνος που θα δει αυτό το όνειρο είναι παντρεμένος, θα γίνει μάρτυρας έντονων οικογενειακών σκηνών και γκρίνιας, επεισόδια δε δυσάρεστα θα συμ­βούν ίσως μάλιστα υπάρξει και σοβαρός κίνδυ­νος ασθένειας. Αν δείτε ότι η νύφη την οποία σας δίνουν είναι η γυναίκα σας, κέρδη πολλά θα έχετε και επιτυχία στις εμπορικές σας επιχειρή­σεις· το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα που θα ονει­ρευτεί ότι παντρεύεται τον άντρα της. Αν δείτε ότι ο γάμος σας γίνεται με μεγάλη πομπή και με μου­σικά όργανα, κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί, ίσως δε και θάνατος συγγενικού σας προσώπου. Αν δείτε ότι κάνετε πολιτικό γάμο, το όνειρο σημαί­νει χαρά και τιμές από τους ανωτέρους σας· για τις γυναίκες, αυτό το όνειρο σημαίνει καλό γάμο, γενικά καλοπέραση. Αν δείτε ότι παρίστασθε σε γάμο ως προσκεκλημένος, κάτι ευχάριστο θα ακούσετε για φίλο ή γνωστό σας, το οποίο πολύ θα σας συγκινήσει, Αν δείτε πομπή γάμου να περνά έξω από το σπίτι σας, το όνειρο σημαίνει ότι στηρίζατε πολλές ελπίδες σε κάποια υπόθεση η οποία καταλήγει υπέρ άλλου.