Τα χρήματα είναι ένα σημάδι που φανερώνεται τις περισσότερες φορές όπως πραγματικά είναι. Αν δείτε πως βρίσκετε χρήματα, πως σας δίνουν ή πως κερδίζετε χρήματα όλα θα είναι καλά για σας. Η οικονομική καταστροφή που πιθανόν να ονειρευτείτε σημαίνει ψυχική αναταραχή. Κοιτάξτε να ηρεμήσετε. Στην εργασία σας το όνειρο ερμηνεύεται ανάλογα με αυτά που ονειρευτήκατε. Εάν δείτε πως κερδίζετε λεφτά, πως σας δίνουν ή πως βρίσκετε ξαφνικά κάποιο χρηματικό ποσό, σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά λεφτά από την εργασία σας.

Αν δείτε πως παίζετε ή παρακολουθείτε χρηματιστήριο, τα ίδια να περιμένετε. Αν δείτε πως σας κλέβουν τα χρήματα σας ή πως τα χάνετε, πως σας δίνουν ψεύτικα χρήματα ή πως πληρώνετε πολλά χρέη σας να ξέρετε πως θα σας βρουν οικονομικές δυσκολίες και ζημιές επαγγελματικές. Αν δείτε πως χρεοκοπείτε, να περιμένετε βελτίωση της κατάστασης. Πάντως η κακή ονειρική κατάσταση σημαίνει πως έχετε ήδη προβλήματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας τάλαρα, σημαίνει για μεν τους φτωχούς ότι η τύχη μεταβάλλεται προς το καλύτερο, για δε τους πλούσιους ότι τα πλούτη τους θα διπλασιαστούν και ότι θα εκτιμηθεί η με­γάλη τους καλοσύνη.

Αν τα χρήματα αυτά δείτε ότι τα δανείζεστε, το όνειρο είναι προμήνυμα ότι η με­γάλη φροντίδα για την οικογένειά σας θα αντα­μειφθεί και θα είστε ένα πετυχημένο και αξιοζή­λευτο άτομο. Αν δανείζετε σε φίλο σας χρήματα, σημαίνει ότι κάτι θα συμβεί μεταξύ σας και θα τα χαλάσετε οριστικά· αν δανείζετε σε γυναίκα, σημαίνει ότι θα συνάψετε σχέσεις μαζί, οι οποίες όμως δε θα βγουν σε καλό ούτε για σας ούτε για κείνη. Αν στο πορτοφόλι σας βρίσκετε ξαφνικά χρήματα που δεν υπολογίζατε ότι είχατε, για μεν τους άντρες σημαίνει ανέλπιστη βοήθεια, για δε τις γυναίκες ότι πολύ εύκολα εμπιστεύονται ανθρώ­πους οι οποίοι θέλουν το κακό τους.