Μελλοντολόγος Άρης

Εμπειρία & Γνώση 

Μελλοντολόγος  Άρης στην Αθήνα

Μάθε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

Αξιοπιστία και Λεπτομερή Ανάλυση

Μελλοντολόγος Άρης

Μελλοντολόγος  Άρης | Βιογραφικό

Ο πιο αξιόπιστος Μελλοντολόγος στην Αθήνα!

Η Αρχή….

Ο Μελλοντολόγος  Άρης γεννήθηκε στον Πειραιά. Η καταγωγή της οικογένειας του είναι από την Σμύρνη. Ισχυρή Ενόραση και Διαίσθηση από την αρχή της ζωής του. Μόλις από 14 χρονών είχε την πρώτη του μεταφυσική εμπειρία με έντονους οραματισμούς για μελλοντικές εξελίξεις στην οικογένεια του και όχι μόνο. Προέβλεπε γεγονότα και βοηθούσε στις σωστές αποφάσεις.

Σπουδές

Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Παράλληλα διδασκόταν την μαγεία και τον αποκρυφισμό από την κορυφαία Ηλιάνα Σαντρά. Το 2006 αποφοίτησε από την Παγκόσμια Πνευματοσωματική Ένωση Μεταφυσικών Μελετών και Ερευνών με άριστα στα πειράματα μεταφυσικής.

Μελλοντολόγος  Άρης, Σήμερα….

Στην Αθήνα, το 2016 ιδρύει το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το www.taroto.gr. Τον πιο αξιόπιστο χώρο μελλοντολογίας και μεταφυσικής. Όλα τα μαγικά υλικά και προϊόντα τα επιμελείται ο ίδιος. Τα μαγικά φίλτρα και τα μαγικά έλαια βασίζονται σε μαγικές συνταγές, επί χρόνια δοκιμασμένες για την αποτελεσματικότητα τους.

Προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη γίνονται από κοντά αλλά και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό.

Χαρτομαντεία μέσα από 42 Μαντικές Τράπουλες με αναλυτική και λεπτομερή ανάλυση από τον Μελλοντολόγο Άρη.

Καθημερινά, συνομιλεί και προβλέπει γεγονότα, με απόλυτη ακρίβεια. Χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται την ισχυρή ενόραση του! Δίνει λύσεις σε προσωπικά, αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα μέσα από την εμπειρία του και την δύναμη του μυαλού του! Η εμπειρία και η γνώση του Μελλοντολόγου Άρη τον έχουν κάνει τον πιο αξιόπιστο Μελλοντολόγο στην Αθήνα και όχι μόνο. 

Με γνώμονα την Εντιμότητα και την Αποτελεσματικότητα, ο Μελλοντολόγος Άρης, βοηθά ουσιαστικά όσους απευθύνονται σε αυτόν.

Μελλοντολόγος  Άρης 

  210 34 77 211  

698 65 87 147

Mellontologos Μελλοντολογος Μελλοντολόγοσ

Μελλοντολόγος  Άρης | Πνευματιστικές Υπηρεσίες

Ο Μελλοντολόγος Άρης αναλαμβάνει με επιτυχία πνευματιστικές υπηρεσίες!

  • Επαναφορά Αγαπημένου Προσώπου
  • Ερωτικά Δεσίματα Αγάπης
  • Λύσιμο Μαγείας
  • Έλεγχο Σκέψης
  • Καθαρισμό από Αρνητικές Επιρροές
  • Άνοιγμα Τύχης στα Ερωτικά Θέματα
  • Άνοιγμα Τύχης σε Εργασία