Μελάνια Μαγείας

Μελάνια μαγείας για κάθε μαγική εργασία και κάθε μαγικό ξόρκι.

Οδηγίες για την παρασκευή τους. Βιβλίο Μαγείας Ταρωτώ!

Μελανια Μαγειας

Μαγικά Μελάνια

Παρακάτω θα αναφέρουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε τα ανάλογα μαγικά μελάνια, για τη κάθε ημέρα της εβδομάδας που θα χρειαστούμε,  για να χαράξουμε, με τις ανάλογες ειδικές μαγικές πένες τους εκάστοτε μαγικούς χαρακτήρες  για να φέρουμε εις πέραν με απόλυτη επιτυχία την όποια μαγική εργασία θέλουμε να εκτελέσουμε.

Μελάνι Κρόνου

Ημέρα Σαββάτου, μισή ώρα πριν την ανατολή του ηλίου, και σε γέμιση σελήνης, παίρνουμε τα εξής συστατικά: πολυτρίχιο, θείον άπειρον, σκίλλη και κομμίδι αμυγδαλιάς. Το ανακατεύουμε, το σουρώνουμε και με αυτό το υγρό γράφουμε τις εργασίες του Σαββατού.

Μελάνι Δία

Ημέρα Πέμπτη μισή ώρα πριν την ανατολή του ηλίου και σε γέμιση σελήνης, παίρνουμε λαγούρι, χυμό αριστολοχίας και κομμίδι δαμασκηνιάς. Τα ανακατεύουμε, και με το υγρό αυτό γράφουμε μόνο τις μαγικές εργασίες της Πέμπτης.

Μελάνι Άρη

Σε ημέρα Τρίτη μισή ώρα πριν την ανατολή του ηλίου και σε γέμιση σελήνης παίρνουμε κανάβρη, κυνόγλωσο και κομμίδι δένδρου ελιάς. Με το υγρό αυτό γράφουμε μόνο τις εργασίες της Τρίτης.

Μελάνι Ηλίου

Σε ημέρα Κυριακή  μισή ώρα πριν την ανατολή και κατά τη γέμιση της σελήνης, παίρνουμε χρυσοβεράκη και λίγο υδράργυρο, τα οποία τα βράζουμε στη φωτιά επί  μια ώρα. Κατόπιν εις αυτά ανακατεύουμε χυμό ηλιοβότανου, λίγο νεροκάρδαμο και τρία γραμμάρια αραβική χρυσόκολλα. Με το υγρό αυτού του μίγματος, γράφουμε τις εργασίες που γίνονται μόνο Κυριακή.

Μελάνι Αφροδίτης

Σε ημέρα Παρασκευής μισή ώρα πριν την ανατολή του ηλίου  και σε γέμιση σελήνης παίρνουμε σαφράν, ροδόσταγμα, ρίζα μανδραγόρα και μαύρο μόσχο. Τα ανακατεύουμε και με το υγρό αυτό γράφουμε μόνο τις μαγικές εργασίες της Παρασκευής.

Μελάνι Ερμή

Σε ημέρα Τετάρτη μισή ώρα πριν την ανατολή του ηλίου και σε γέμιση σελήνης, παίρνουμε κερί καθαρό σουλεϊμανί, χυμό παιωνίας και λάβδανο. Το ανακατεύουμε, το σουρώνουμε και με το υγρό αυτό γράφουμε τις εργασίες της Τετάρτης.

Μελάνι Σελήνης

Σε ημέρα Δευτέρα μισή ώρα πριν την ανατολή του ηλίου και σε γέμιση σελήνης παίρνουμε χυμό δένδρου ελιάς ρεοβάρβαρο και καμφορά. Τα ανακατεύουμε με το μείγμα αυτό γράφουμε μόνο τις εργασίες που γίνονται κατά τη Δευτέρα.