ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

Μαθήματα χαρτομαντείας ταρώ από το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα.

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορείς και εσύ να μπεις σε έναν μαγικό κόσμο αποσυμβολισμού. Μέσα από τις συνολικά πάνω από 72 τράπουλες μαντείας μπορείς να μάθεις να “διαβάζεις” το μέλλον τόσο για προσωπική σου απασχόληση όσο και για επαγγελματική αποκατάσταση.

Το Μέντιουμ Άρης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα χαρτομαντείας σε κάθε άτομο προσωπικά. Δεν δίνουμε σεμινάρια ώστε να μην υπάρχει απόσπαση προσοχής αλλά και για να προσαρμόζεται το κάθε μάθημα στις ανάγκες του εκάστοτε ατόμου.

Τα μαθήματα χαρτομαντείας μπορούν να τα παρακολουθήσουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών άνω των 18 ετών. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρης έχουν εξειδίκευση στην χαρτομαντεία ταρώ. Εδώ, δεν θα μάθεις απλά τι σημαίνουν οι κάρτες! Θα μπεις στην ενορατική διάσταση της χαρτομαντείας ξεφεύγοντας από τα κλισέ της χαρτορίχτρας που μέχρι τώρα είχες στο μυαλό σου.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, στα μαθήματα χαρτομαντείας, διδάσκεται η κλασική τράπουλα ταρώ. Η διδασκαλεία γίνεται πάνω στην απεικονιστική τράπουλα του Ciro Marchetti, The Gilded Tarot. Μια τράπουλα που ακολουθεί τα βήματα της Rider Waite Smith και εντυπωσιάζει με τα έργα τέχνης του δημιουργού. 

Μέσα στις κάρτες διακρίνονται απόκρυφα σύμβολα που πάνε την πρόβλεψη σε ένα ανώτερο επίπεδο, αφού μια κάρτα δεν έχει μια απλή έννοια, αλλά μια ολόκληρη ιστορία. Με το Μέντιουμ Άρη θα μάθεις όλα αυτά τα μυστικά. Με το χάρισμα της μεταδοτικότητας θα μπορέσεις και εσύ να μπεις σε αυτόν τον μαγευτικό κόσμο της μαντείας.

Μαθήματα Χαρτομαντείας - Συχνές Ερωτήσεις

Πότε παραδίδονται τα μαθήματα χαρτομαντείας;
Πόσο διαρκούν τα μαθήματα χαρτομαντείας;
Δίνεται βεβαίωση μαθημάτων;
Υπάρχει επαγγελματική αποκατάσταση;
Παραδίδονται μαθήματα μέσω Skype;
Ποιο είναι το κόστος των μαθημάτων;
Πότε παραδίδονται τα μαθήματα χαρτομαντείας;

Τα μαθήματα χαρτομαντείας παραδίδονται καθημερινά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Τα προσωπικά μαθήματα παραδίδονται ανάλογα την διαθεσιμότητα και το ωράριο του μαθητή. Οι ώρες παράδοσης γίνονται στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος σε προκαθορισμένο ραντεβού.

Πόσο διαρκούν τα μαθήματα χαρτομαντείας;

Τα μαθήματα χαρτομαντείας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ολοκληρώνονται σε 10 παραδόσεις. Το κάθε μάθημα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα πρώτα 4 μαθήματα γίνονται ένα κάθε εβδομάδα. Τα επόμενα 6 μαθήματα μπορεί να γίνουν και διπλά. Μετά το τέλος των μαθημάτων υπάρχει και πρακτική εξάσκηση στο κατάστημα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Δίνεται βεβαίωση μαθημάτων;

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων και το τέλος της πρακτικής εξάσκησης, παραδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης των μαθημάτων από το Μέντιουμ Άρη.

Υπάρχει επαγγελματική αποκατάσταση;

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, και μετά το τέλος της πρακτικής εξάσκησης, υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με το Μέντιουμ Άρη στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ή σε άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα μελλοντικών προβλέψεων.

Παραδίδονται μαθήματα μέσω Skype;

Το Μέντιουμ Άρης δεν παραδίδει μαθήματα από απόσταση. Η προσωπική επαφή και η κατ ιδίαν μάθηση είναι πιο αποτελεσματική. Γι αυτό τον λόγο, και μη θέλοντας απλά να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο, τα προσωπικά μαθήματα χαρτομαντείας παραδίδονται μόνο στο κατάστημα ή στον χώρο του ενδιαφερομένου*. 

*Για μαθήματα στον χώρο του ενδιαφερομένου υπάρχει ειδική χρέωση.

Ποιο είναι το κόστος των μαθημάτων;

Το κόστος για τα μαθήματα χαρτομαντείας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες από το Μέντιουμ Άρη είναι 500€. 

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:

  • Τα 10 μαθήματα χαρτομαντείας
  • Τράπουλα εκμάθησης
  • Οι 5 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης, πέραν των μαθημάτων
  • Θεωρητική υποστήριξη από το Μέντιουμ Άρη
ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΘΗΝΑ
Μαθήματα Χαρτομαντείας Ταρώ
Λίγα λόγια για τα Ταρώ

Οι κάρτες ταρώ έχουν ιστορία που χάνεται μέσα στους αιώνες. Κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Εκτός από την μαντική διαδικασία, που είναι διαδεδομένη, μπορεί να έχει και πολύ αποδοτική εφαρμογή στην συμβουλευτική αλλά και την προσωπική καθοδήγηση. Η ιστορία του Τρελού, κάρτα 0 της μεγάλης Αρκάνας, είναι η πορεία του ανθρώπου από την γέννηση μέχρι την ολοκλήρωση του σε όλα τα επίπεδα.

Ένα ολοκληρωμένο σύνολο καρτών ταρώ αποτελείται, κατά βάση, από 78 συνολικά απεικονίσεις. Το σύνολο χωρίζεται στην Μικρή και Μεγάλη Αρκάνα. Η Μεγάλη Αρκάνα αποτελείται από 22 κάρτες. Η Μικρή Αρκάνα από 56 κάρτες βασισμένες στο πρότυπο της κλασικής τράπουλας. Υπάρχουν ειδικές εκδόσεις που έχουν αστρολογικά στοιχεία και άλλες που έχουν ακόμα και περισσότερες κάρτας, όπως η μαγευτική ταρώ του Edward Alexander Crowley.

Τα Μαθήματα Χαρτομαντείας, από το Μέντιουμ Άρη, είναι ένα υπέροχο μαγικό ταξίδι εσωτερισμού και αυτογνωσίας που σίγουρα θα σε συναρπάσει και θα σε γεμίσει γνώση και δύναμη!

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Χαρτομαντεία

Η χαρτομαντεία από το Μέντιουμ Άρη είναι μια συνεδρία στην οποία θα πάρεις τις απαντήσεις που πάντα αναζητούσες! Δεν θα ακούσεις αυτά που θέλεις! Εδώ θα ακούσεις μόνο την αλήθεια!

Επαναφορά Προσώπου

Πανίσχυρες υποβολές και επικλήσεις. Το Μέντιουμ Άρης μπορεί! Φέρε πίσω όποιον αγαπάς και ζήσε ξανά τον έρωτα. Άμεση επανασύνδεση με μόνιμο αποτέλεσμα! Εμπειρία και γνώση!

Λύσιμο Μαγείας

Οριστική απαλλαγή από κάθε αρνητική επιρροή και κάθε αρνητική ενέργεια. Το Μέντιουμ Άρης έχει την δύναμη και την γνώση! Η πιο ολοκληρωμένη εργασία για λύσιμο μαγείας που υπάρχει στην Ελλάδα!

Life Coaching

Life Coaching για σίγουρη επιτυχία! Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις! Η ικανότητα της ενόρασης και η ενσυναίσθηση του Μέντιουμ Άρη μπορεί να σε βοηθήσει για να κερδίσεις αυτό που θέλεις!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Τηλεφωνικές προβλέψεις από μέντιουμ ή από τηλεφωνήτριες των 090; Μίλα και εσύ με το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα και την ομάδα του! Εμπιστέψου την εμπειρία του! Αλάνθαστες προβλέψεις για Ελλάδα και Εξωτερικό!

Online Προβλέψεις

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες καινοτομεί και σου δίνει τις απαντήσεις που πάντα έψαχνες από την άνεση του σπιτιού σου! Προβλέψεις online για όποιο θέμα σε απασχολεί!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

Μενού