ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Μαθήματα μαγείας και αποκρυφισμού από το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα.

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, το Μέντιουμ Άρης, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μεταφυσικής, μαγείας και αποκρυφισμού. Μπορείτε και εσείς να εισέλθετε σε αυτό τον ιδιαίτερο κόσμο με την ασφάλεια που παρέχει η γνώση αλλά και η εμπειρία του Μέντιουμ Άρη. Τα μαθήματα μαγείας είναι ατομικά και όχι σεμινάρια.

Ο αποκρυφισμός είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που για να έχει ικανοποιητική εφαρμογή από ένα άτομο θα πρέπει να έχει την πλήρη γνώση τόσο της θεωρίας όσο και της σωστής πρακτικής. Επίσης θα πρέπει να έχει στα χέρια του πρακτικές και ολοκληρωμένα τελετουργικά που είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικά. Για να επιτευχθεί όλο αυτό το σημαντικότερο όλων είναι ο μαθητής να έχει έναν ολοκληρωμένο και έμπειρο μέντορα. Το Μέντιουμ Άρης είναι η ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να μπει σε αυτό το μονοπάτι!

Στον κόσμο της μαγείας και του αποκρυφισμού, για να φτάσεις στην αρτιότητα, θα πρέπει να έχεις πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων σου, απόλυτη πίστη και κυρίως αυτογνωσία. Η έπαρση και η αλαζονική διάθεση δεν επιτρέπεται και συχνά τιμωρείται από τους νόμους του σύμπαντος. Τα μαθήματα μαγείας και μεταφυσικής μπορούν να τα παρακολουθήσουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών άνω των 18 ετών που έχουν ψυχοσυναισθηματική ισορροπία.

Μαθήματα μαγείας
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, στα ιδιαίτερα μαθήματα μαγείας που παραδίδει το Μέντιουμ Άρης, διδάσκονται όλες οι βασικές αρχές της δυτικής μαγείας αλλά και τεχνικές Wicca. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην αστρολογία αλλά και στα υλικά και εργαλεία της μαγικής τέχνης. Μέσα από τα μαθήματα λαμβάνεις όλη την γνώση σε ένα υψηλό ποιοτικά επίπεδο.

Στο μέρος της πρακτικής εκπαίδευσης τα τελετουργικά λαμβάνουν χώρο στον ειδικό βωμό του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Διδάσκονται τεχνικές για όλων των ειδών μαγείας. Φυσική μαγεία, κόκκινη και πράσινη μαγεία, τσιγγάνικη μαγγανεία, συμπαθητική μαγεία καθώς επίσης και μαγικές εργασίες αγάπης και επανασύνδεσης, προστασία και ασφάλειας καθώς και για τύχη και ευημερία. Με το Μέντιουμ Άρη θα μάθεις όλα αυτά τα μυστικά. Με το χάρισμα της μεταδοτικότητας θα μπορέσεις και εσύ να μπεις σε αυτόν τον μαγευτικό κόσμο της μαντείας.

Μαθήματα Μαγείας - Συχνές Ερωτήσεις

Πότε παραδίδονται τα μαθήματα μαγείας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες;
Ποια είναι η διάρκεια των μαθημάτων μαγείας;
Ποιος διδάσκει τα μαθήματα μαγείας;
Είμαι εκτός Αθηνών, μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;
Γιατί ιδιαίτερα μαθήματα μαγείας και όχι σεμινάρια;
Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα μαγείας;
Πότε παραδίδονται τα μαθήματα μαγείας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες;

Τα μαθήματα μαγείας, δεν είναι σεμινάρια! Είναι προσωπικές και ιδιαίτερες παραδόσεις. Άρα, ανά πάσα ώρα όποιος έχει όρεξη για μάθηση και διάθεση για να ξεκινήσει το ταξίδι στον κόσμο της μαγείας μπορεί να έρθει να ξεκινήσει. Οι ώρες προσαρμόζονται στις ανάγκες του μαθητή!

Ποια είναι η διάρκεια των μαθημάτων μαγείας;

Ένας ολοκληρωμένος κύκλος μαθημάτων μαγείας και αποκρυφισμού ολοκληρώνεται σε 4 μήνες. Κάθε εβδομάδα παραδίδεται και ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών. Δηλαδή το σύνολο των μαθημάτων είναι 16.

Η θεωρία της μαγείας αποτελείται από 12 μαθήματα.

Η πρακτική μαγεία και τα τελετουργικά ολοκληρώνεται σε 4 μαθήματα.

Ποιος διδάσκει τα μαθήματα μαγείας;

Την τέχνη της μαγείας και του αποκρυφισμού καθώς και τα τελετουργικά παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο από το Μέντιουμ Άρη και όχι από συνεργάτες και δήθεν μύστες αγνώστης ταυτότητας!

Είμαι εκτός Αθηνών, μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Δυστυχώς όχι! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, το Μέντιουμ Άρης δεν παραδίδει μαθήματα μαγείας από απόσταση. Για να πιάσουν τόπο και ο κόπος σου όσο και τα χρήματα σου ο ιδανικός και αποτελεσματικός τρόπος μάθησης είναι η κατ ιδίαν εκμάθηση. Η τελετουργική μαγεία, που είναι απαραίτητη, δεν μπορεί να εκτελεστεί μέσω Skype.

Γιατί ιδιαίτερα μαθήματα μαγείας και όχι σεμινάρια;

Στα ιδιαίτερα προσωπικά μαθήματα μαγείας υπάρχει απόλυτη στόχευση και συγκέντρωση του μαθητή. Οι απορίες που δημιουργούνται λύνονται άμεσα. Σε ένα προσωπικό μάθημα το Μέντιουμ Άρης προσαρμόζει την διδασκαλία με βάση τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Στα σεμινάρια παρέχονται γενικές πληροφορίες και υπάρχει απόσπαση προσοχής.

Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα μαγείας;

Για να μάθεις το κόστος για τα προσωπικά μαθήματα μαγείας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες κλείσε ένα ραντεβού ενημέρωσης με το Μέντιουμ Άρη. Σε αυτό το ραντεβού το Μέντιουμ Άρης θα σου δώσει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και διευκρινήσεις καθώς και θα κρίνει αν όντως υπάρχει ικανότητα μάθησης της τέχνης μέσα από μια ειδική ενεργειακή διαδικασία. Η διάρκεια του ενημερωτικού ραντεβού είναι 30 λεπτά.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ
Μαθήματα Μαγείας
Λίγα λόγια για τη Μαγεία

Ό,τι δεν βλέπεις δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει! 

Ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην μαγεία και τον αποκρυφισμό. Αυτό έρχεται σε σύγκρουση όταν τα ίδια άτομα ζητάνε από κάποιον να τους ξεματιάσει. Δηλαδή, όταν κάποιος είναι ματιασμένος, είναι μαγεμένος; Εν μέρη ναι! Η αρνητική ενέργεια, ασυνείδητη μαγγανεία, έχει φύγει από ένα άτομο και έχει πάει σε ένα άλλο. Η δύναμη του μυαλού. Όλα είναι ενέργεια. Ο “χυλός” μέσα στον οποίο ζούμε από κάποια “μικρά” μυαλά δεν μπορεί να γίνει κατανοητός δυστυχώς!

Φαντάσου λοιπόν, όλη αυτή την δύναμη που έχει το μυαλό, να την έχεις ολοκληρωμένη και έτοιμη στα χέρια σου! Να μπορείς να δημιουργείς, πολλές φορές εκ του μη όντως, καταστάσεις και γεγονότα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου με έναν μαγικό τρόπο. Εδώ, δεν μαθαίνεις απλά ξόρκια. Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες διδάσκεσαι την υψηλή τέχνη του αποκρυφισμού σε μια πολυδιάστατη μορφή!

Τα Μαθήματα Μαγείας, από το Μέντιουμ Άρη, είναι ένα υπέροχο μαγικό ταξίδι εσωτερισμού και αυτογνωσίας που σίγουρα θα σε συναρπάσει και θα σε γεμίσει γνώση και δύναμη!

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Χαρτομαντεία

Η χαρτομαντεία από το Μέντιουμ Άρη είναι μια συνεδρία στην οποία θα πάρεις τις απαντήσεις που πάντα αναζητούσες! Δεν θα ακούσεις αυτά που θέλεις! Εδώ θα ακούσεις μόνο την αλήθεια!

Επαναφορά Προσώπου

Πανίσχυρες υποβολές και επικλήσεις. Το Μέντιουμ Άρης μπορεί! Φέρε πίσω όποιον αγαπάς και ζήσε ξανά τον έρωτα. Άμεση επανασύνδεση με μόνιμο αποτέλεσμα! Εμπειρία και γνώση!

Λύσιμο Μαγείας

Οριστική απαλλαγή από κάθε αρνητική επιρροή και κάθε αρνητική ενέργεια. Το Μέντιουμ Άρης έχει την δύναμη και την γνώση! Η πιο ολοκληρωμένη εργασία για λύσιμο μαγείας που υπάρχει στην Ελλάδα!

Life Coaching

Life Coaching για σίγουρη επιτυχία! Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις! Η ικανότητα της ενόρασης και η ενσυναίσθηση του Μέντιουμ Άρη μπορεί να σε βοηθήσει για να κερδίσεις αυτό που θέλεις!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Τηλεφωνικές προβλέψεις από μέντιουμ ή από τηλεφωνήτριες των 090; Μίλα και εσύ με το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα και την ομάδα του! Εμπιστέψου την εμπειρία του! Αλάνθαστες προβλέψεις για Ελλάδα και Εξωτερικό!

Online Προβλέψεις

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες καινοτομεί και σου δίνει τις απαντήσεις που πάντα έψαχνες από την άνεση του σπιτιού σου! Προβλέψεις online για όποιο θέμα σε απασχολεί!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Μενού