Η Ιστορία των Μαγικών Ξόρκιων Αγάπης

Η Ιστορία των Μαγικών Ξόρκιων Αγάπης. Βιβλίο Μαγείας από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Τα ξόρκια αγάπης και η ιστορία τους.

Για αιώνες τα μαγικά ξόρκια αγάπης ήταν τα πιο δημοφιλή, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τέτοιες πρακτικές φαίνεται να ήταν ευρέως διαδεδομένες στο παρελθόν σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα, πρέπει να θυμόμαστε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις διάφορες μορφές μαγείας ήταν λανθασμένα χαρακτηρισμένες από την θρησκία ως κακιά μαγεία, ενώ θα πρέπει μάλλον να αναφέρονται ως άλλες παραδόσεις του λαού.

Για να κατανοήσουμε πλήρως τη διαφορά μεταξύ των μαγικών ξόρκιων αγάπης και άλλων ξόρκων αγάπης πρέπει πρώτα να καταλάβουμε την ιστορία των μαγείας.

Η Ιστορία των Μαγικών Ξόρκιων Αγάπης

Για πολλούς ειδικούς η μαγεία είναι μία από τις παλαιότερες πνευματιστικές παραδόσεις, που συνδέονται κυρίως με τον σαμανισμό και τα πρωτόγονα θρησκευτικά συστήματα. Για αιώνες η μαγεία ήταν απλά κάθε χρήση διαφόρων μαγικών δυνάμεων, τόσο για καλούς όσο και για κακούς σκοπούς. Τα ξόρκια μαγείας γίνονταν με διάφορες μεθόδους, όπως η απαγγελία κείμενων, οι φυσικές τελετουργίες, η επιγραφή ρουνών σε ένα αντικείμενο για να του δώσουν μαγικές δυνάμεις, χρησιμοποιώντας βότανα που θεωρούνταν ότι έχουν μαγική δυναμική, κοιτάζοντας καθρέφτες ή νερό και πολλά άλλα μέσα, ανάλογα με την παράδοση του κάθε τόπου.

Οι μάγοι ήταν και άντρες και γυναίκες. Ήταν σε θέση να εκτελούν τέτοιες πρακτικές εξαιτίας των συνδέσεών τους με διάφορα πνεύματα και θεότητες. Η δύναμή τους κυμαίνεται από τη δημιουργία απλών ξορκιών, όπως μαγικών ξορκιών αγάπης, μέχρι και να προκαλέσουν ξαφνικό θάνατο ή ακόμη και να καλέσουν δαίμονες. Καθώς η κοινωνία και οι θρησκείες εξελίσσονταν, ορισμένοι από τους θρησκευτικούς ηγέτες άρχισαν να χρησιμοποιούν τον όρο “μαγεία” με μια υποτιμητική έννοια για να αναφερθούν σε όλες τις μαγικές ή τελετουργικές πρακτικές, εκτός εκείνων που επιβάλλονται από τα δικά τους δόγματα.

Αυτό το φαινόμενο συνέβη στη μεσαιωνική Ευρώπη, όπου κάθε είδος παγανιστικής μαγείας, ακόμη και η αβλαβής μαγείας αγάπης, συνδέονταν από τους χριστιανούς με τα κακά πνεύματα ή ακόμα και τον ίδιο τον Σατανά. Χρειάστηκαν αρκετοί αιώνες για να απελευθερωθεί η κοινότητα των αποκρυφιστών από τέτοιες ψευδείς κατηγορίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όλοι οι όσοι ασκούσαν πνευματιστικές πρακτικές που δεν ταίριαζαν με την θρησκεία αναγκάστηκαν να εργαστούν υπό κάλυψη, μερικοί από αυτούς ως αστρολόγοι, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ως γιατροί (άντρες) ή μαίες (γυναίκες), δηλαδή επαγγέλματα που σχετίζονται με τη θεραπεία και τη λευκή μαγεία.

Στην πραγματικότητα αυτή η μαζική υστερία έφερε ως αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες εκτελέσεις, οι περισσότερες από τις οποίες διεξήχθησαν μετά από δίκες που περιλάμβαναν μακρά βασανιστήρια και διάφορους τρόπους ανακρίσεων, οι οποίες συνήθως έβγαζαν καταδικαστικό απότελεσμα για τους κατηγορούμενους, αλλά συνήθως αθώων ανθρώπων, ως μάγους. Αλλά, η ανάγκη για μαγεία, ειδικά για ξόρκια προστασίας ή για μαγεία αγάπης, ήταν τόσο έντονη ώστε οι άνθρωποι ήταν έτοιμοι ακόμη και να διακινδυνεύσουν τη δίωξη από την Ιερά Εξέταση για να τους φτιάξουν οι μάγοι φυλακτά ή να τους δώσουν ξόρκια προστασίας. Σήμερα, λόγω της άνοδος του Νεοπαγανισμού, η μαγεία ή αποκρυφισμός είναι και πάλι δημοφιλής και οι αποκρυφιστές στις περισσότερες χώρες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Πάντα να έχετε κατά νου ότι όλα τα αιγυπτιακά μου ξόρκια μαγείας δεν συνδέονται με κανόνα τρόπο με τον διαβόλο, τον σατανά, τους δαίμονες ή οποιαδήποτε άλλη αρνητική δύναμη. Όλα τα ξόρκια μου λειτουργούν με 100% θετικές ενέργειες που θα αλλάξουν οποιαδήποτε κατάσταση προς το καλύτερο.