Μαγικά Καπνίσματα

Μαγικά Καπνίσματα

Για να έχουν επιτυχία οι διάφορες μαγικές εργασίες μας και να έχουν τη καλύτερη έκβαση της υποθέσεως μας, και να πάρουμε τη μέγιστη εύνοια

Μαγικα καπνισματα

Μαγικά Καπνίσματα

Για να έχουν επιτυχία οι διάφορες μαγικές εργασίες μας και να έχουν τη καλύτερη έκβαση της υποθέσεως μας, και να πάρουμε τη μέγιστη εύνοια του πλανήτη, καλό θα είναι να προσφέρεται σε αυτόν και το ανάλογο κάπνισμα, μαζί με την ανάλογη προσευχή που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο πλανήτη. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα ειδικά καπνίσματα για τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά για να τα κατασκευάσετε:

Καπνίσματα Κρόνου

Για τις εργασίες του Σαββάτου καίμε το εξής μαγικό μείγμα που έχουμε ετοιμάσει σε ανάλογη μέρα και ώρα και στην ανάλογη φάση της σελήνης και  που είναι τα εξής: μαυροθυμίαμα, μαύρο πιπέρι, και αλόη.

Καπνίσματα Δία

Για τις εργασίες της Πέμπτης  καίμε το εξής μαγικό μείγμα που έχουμε ετοιμάσει σε ανάλογη μέρα και ώρα και στην ανάλογη φάση της σελήνης  και που είναι τα εξής: ξυλαλόη, κανέλα, όπιον, θειάφι, καμφορά, και σπόρο περιστερόχοτου.

Καπνίσματα Άρη

Για τις εργασίες της Τρίτης  καίμε το εξής μαγικό μείγμα που έχουμε ετοιμάσει σε ανάλογη μέρα και ώρα και στην ανάλογη φάση της σελήνης  και που είναι τα εξής: αρσενικό λιβάνι, στύρακα, αραβική γόμμα και βενζόη.

Καπνίσματα Ήλιου

Για τις εργασίες της Κυριακής  καίμε το εξής μαγικό μείγμα που έχουμε ετοιμάσει σε ανάλογη μέρα και ώρα και στην ανάλογη φάση της σελήνης  και που είναι τα εξής: μοσχοκάρυδο, σιναμένι, φίστουλα, άνθη ξερά τριαντάφυλλου και αρσιλπέντ.

Καπνίσματα Αφροδίτης

Για τις εργασίες της Παρασκευής  καίμε το εξής μαγικό μείγμα που έχουμε ετοιμάσει σε ανάλογη μέρα και ώρα και στην ανάλογη φάση της σελήνης  και που είναι τα εξής: μόσχο, ξυλαλόη, βώλο αρσενικό, κύμινο, ζαμπέτι, μόσχο αρωματικό.

Καπνίσματα Ερμή

Για τις εργασίες της Τετάρτης  καίμε το εξής μαγικό μείγμα που έχουμε ετοιμάσει σε ανάλογη μέρα και ώρα και στην ανάλογη φάση της σελήνης  και που είναι τα εξής: μοσχολίβανο, κερί, λάβδανό, και ρίζα καλάμου.

Καπνίσματα Σελήνης

Για τις εργασίες της Σελήνης  καίμε το εξής μαγικό μείγμα που έχουμε ετοιμάσει σε ανάλογη μέρα και ώρα και στην ανάλογη φάση της σελήνης  και που είναι τα εξής: άσπρο αγιοκέρι, σαφράν, ρίζα δάφνης, ρίζα βάτου, ρίζα ασφοδέλου, στύρακα και χαλβάνη.

Κάνε σωστή προεργασία στις μαγικές σου εργασίες. Δες ΕΔΩ