ΜΑΓΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ

Μαγικά φυλαχτά χειροποίητα και ονομαστικά από το Ταρωτώ.

Το Μέντιουμ Άρης, παρασκευάζει χειροποίητα προσωπικά φυλαχτά για κάθε επιθυμία. Για την δημιουργία και κατασκευή ενός φυλαχτού αφιερώνεται από 9 μέχρι και 21 ημέρες. Αυτή είναι η διαφορά μας! Είναι απόλυτα ονομαστικά για το άτομο που το έχει παραγγείλει. Το κάθε προσωπικό φυλαχτό έρχεται στα χέρια σου σε ένα χειροποίητο πουγκί. Δεν είναι προϊόντα χονδρεμπορίου που μπορεί ο κάθε ένας να βρει σε οποιοδήποτε σημείο την Αθήνας.

Η μεγάλη συλλογή του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, στα μαγικά φυλαχτά, διαθέτει και μια ολοκληρωμένη σειρά από κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους, υψηλής καθαρότητας, με ξεχωριστές ιδιότητες!

Μαγικά Φυλαχτά

Καλής Τύχης
Φυλαχτά για καλή τύχη

Τα μαγικά φυλαχτά για καλή τύχη προσφέρουν ευημερία στον κάτοχο του! Δημιουργούν και συντηρούν ένα κλίμα ευημερίας γύρω από αυτόν. Προσφέρουν τύχη σε όλους τους τομείς του ατόμου. 

Μαγικά φυλαχτά
Προστασίας
Φυλαχτά για προστασία

Τα μαγικά φυλαχτά για προστασία είναι απαραίτητα στον καθένα. Προστασία στο άτομο αλλά και στον χώρο του. Μπορούν να τοποθετηθούν στο σπίτι αποβάλλοντας την αρνητικότητα. 

Μαγικά Ξόρκια
Τυχερών Παιχνιδιών
Φυλαχτά για τυχερά παιχνίδια

Φυλαχτό για τυχερά παιχνίδια πρέπει να έχει ο καθένας που κυνηγάει την  τύχη του! Από ένα απλό τζοκερ μέχρι μια νύχτα στο καζίνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη σε παρασύρει η επιτυχία! Ο τζόγος είναι εθιστικός! Παίζουμε πάντα υπεύθυνα!

Μαγικά φυλαχτά
Μαγείας
Φυλαχτά μαγείας

Η απόλυτη προστασία από κάθε μαγική επιρροή. Ακόμα και αν ασχολείσαι με μαγικές εργασίες αυτό το φυλαχτό είναι απαραίτητο! Η δύναμη του υποτάσσει και διώχνει κάθε κακό πνεύμα, οντότητα ή ενέργεια γύρω σου!

Μαγικά φυλαχτά
Αγάπης
Φυλαχτά αγάπης

Απαραίτητο σε κάθε σχέση ή γάμο! Ένα φυλαχτό για αγάπη συντηρεί τον έρωτα και το πάθος. Αποτρέπει απιστίες! Διατηρεί την γαλήνη και την αρμονία μέσα στην σχέση ή στον γάμο. Κράτα την αγάπη ζωντανή! 

Μαγικά φυλαχτά
Γλωσσοφαγιάς
Φυλαχτά για γλωσσοφαγιά

Ζήλια, φθόνος και ανταγωνισμός. Άσχημα λόγια είναι η λεγόμενη γλωσσοφαγιά. Σε κάτι που όλοι είμαστε εκτεθειμένοι ακόμα και αν δεν έχουμε προκαλέσει κακό κάπου. Αυτή είναι η ασυνείδητη μαγγάνια. Χειροποίητα φυλαχτά για προστασία από τη γλωσσοφαγιά. 

Μαγικά φυλαχτά
Χώρου
Φυλαχτά χώρου (Σπίτι ή Κατάστημα)

Προστάτεψε τον χώρο σου! Διώξε την αρνητική ενέργεια! Απέτρεψε τις επιπτώσεις από το κακό μάτι! Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και ο χώρο σου είναι ασφαλής από κάθε αρνητισμό! Χειροποίητα και πανίσχυρα φυλαχτά χώρου! 

Μαγικά φυλαχτά

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Χαρτομαντεία

Η χαρτομαντεία από το Μέντιουμ Άρη είναι μια συνεδρία στην οποία θα πάρεις τις απαντήσεις που πάντα αναζητούσες! Δεν θα ακούσεις αυτά που θέλεις! Εδώ θα ακούσεις μόνο την αλήθεια!

Επαναφορά Προσώπου

Πανίσχυρες υποβολές και επικλήσεις. Το Μέντιουμ Άρης μπορεί! Φέρε πίσω όποιον αγαπάς και ζήσε ξανά τον έρωτα. Άμεση επανασύνδεση με μόνιμο αποτέλεσμα! Εμπειρία και γνώση!

Λύσιμο Μαγείας

Οριστική απαλλαγή από κάθε αρνητική επιρροή και κάθε αρνητική ενέργεια. Το Μέντιουμ Άρης έχει την δύναμη και την γνώση! Η πιο ολοκληρωμένη εργασία για λύσιμο μαγείας που υπάρχει στην Ελλάδα!

Life Coaching

Life Coaching για σίγουρη επιτυχία! Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις! Η ικανότητα της ενόρασης και η ενσυναίσθηση του Μέντιουμ Άρη μπορεί να σε βοηθήσει για να κερδίσεις αυτό που θέλεις!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Τηλεφωνικές προβλέψεις από μέντιουμ ή από τηλεφωνήτριες των 090; Μίλα και εσύ με το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα και την ομάδα του! Εμπιστέψου την εμπειρία του! Αλάνθαστες προβλέψεις για Ελλάδα και Εξωτερικό!

Online Προβλέψεις

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες καινοτομεί και σου δίνει τις απαντήσεις που πάντα έψαχνες από την άνεση του σπιτιού σου! Προβλέψεις online για όποιο θέμα σε απασχολεί!

ΜΑΓΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ

Μενού