ΤΑΡΩΤΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Μαγικά Φυλαχτά Χειροποίητα

Μαγικά φυλαχτά χειροποίητα και ονομαστικά. Τα πανίσχυρα φυλαχτά που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις! Φυλαχτά μαγείας Ταρωτώ!

Γιατί να επιλέξω φυλαχτά από το Ταρωτώ;

  • Είναι όλα χειροποίητα!
  • Είναι ενεργοποιημένο στο όνομα σου!
  • Απόκρυφες αραβικές συνταγές
  • Δεν είναι προϊόντα χονδρεμπορίου!

Τα Φυλαχτά μας

Καλής Τύχης
Φυλαχτά για καλή τύχη

Τα μαγικά φυλαχτά για καλή τύχη προσφέρουν ευημερία στον κάτοχο του! Δημιουργούν και συντηρούν ένα κλίμα ευημερίας γύρω από αυτόν. Προσφέρουν τύχη σε όλους τους τομείς του ατόμου. 

Μαγικά φυλαχτά
Προστασίας
Φυλαχτά για προστασία

Τα μαγικά φυλαχτά για προστασία είναι απαραίτητα στον καθένα. Προστασία στο άτομο αλλά και στον χώρο του. Μπορούν να τοποθετηθούν στο σπίτι αποβάλλοντας την αρνητικότητα. 

Μαγικά Ξόρκια
Τυχερών Παιχνιδιών
Φυλαχτά για τυχερά παιχνίδια

Φυλαχτό για τυχερά παιχνίδια πρέπει να έχει ο καθένας που κυνηγάει την  τύχη του! Από ένα απλό τζοκερ μέχρι μια νύχτα στο καζίνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη σε παρασύρει η επιτυχία! Ο τζόγος είναι εθιστικός! Παίζουμε πάντα υπεύθυνα!

Μαγικά φυλαχτά
Μαγείας
Φυλαχτά μαγείας

Η απόλυτη προστασία από κάθε μαγική επιρροή. Ακόμα και αν ασχολείσαι με μαγικές εργασίες αυτό το φυλαχτό είναι απαραίτητο! Η δύναμη του υποτάσσει και διώχνει κάθε κακό πνεύμα, οντότητα ή ενέργεια γύρω σου!

Μαγικά φυλαχτά
Αγάπης
Φυλαχτά αγάπης

Απαραίτητο σε κάθε σχέση ή γάμο! Ένα φυλαχτό για αγάπη συντηρεί τον έρωτα και το πάθος. Αποτρέπει απιστίες! Διατηρεί την γαλήνη και την αρμονία μέσα στην σχέση ή στον γάμο. Κράτα την αγάπη ζωντανή! 

Μαγικά φυλαχτά
Γλωσσοφαγιάς
Φυλαχτά για γλωσσοφαγιά

Ζήλια, φθόνος και ανταγωνισμός. Άσχημα λόγια είναι η λεγόμενη γλωσσοφαγιά. Σε κάτι που όλοι είμαστε εκτεθειμένοι ακόμα και αν δεν έχουμε προκαλέσει κακό κάπου. Αυτή είναι η ασυνείδητη μαγγάνια. Χειροποίητα φυλαχτά για προστασία από τη γλωσσοφαγιά. 

Μαγικά φυλαχτά
Χώρου
Φυλαχτά χώρου (Σπίτι ή Κατάστημα)

Προστάτεψε τον χώρο σου! Διώξε την αρνητική ενέργεια! Απέτρεψε τις επιπτώσεις από το κακό μάτι! Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και ο χώρο σου είναι ασφαλής από κάθε αρνητισμό! Χειροποίητα και πανίσχυρα φυλαχτά χώρου! 

Μαγικά φυλαχτά
Μενού