ΜΑΓΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ

Μαγικά φυλαχτά χειροποίητα και ονομαστικά από το Ταρωτώ.

Το Μέντιουμ Άρης, παρασκευάζει χειροποίητα προσωπικά φυλαχτά για κάθε επιθυμία. Για την δημιουργία και κατασκευή ενός φυλαχτού αφιερώνεται από 9 μέχρι και 21 ημέρες. Αυτή είναι η διαφορά μας! Είναι απόλυτα ονομαστικά για το άτομο που το έχει παραγγείλει. Το κάθε προσωπικό φυλαχτό έρχεται στα χέρια σου σε ένα χειροποίητο πουγκί. Δεν είναι προϊόντα χονδρεμπορίου που μπορεί ο κάθε ένας να βρει σε οποιοδήποτε σημείο την Αθήνας.

Η μεγάλη συλλογή του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, στα μαγικά φυλαχτά, διαθέτει και μια ολοκληρωμένη σειρά από κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους, υψηλής καθαρότητας, με ξεχωριστές ιδιότητες!

Μαγικά Φυλαχτά

Φυλαχτά για καλή τύχη

Τα μαγικά φυλαχτά για καλή τύχη προσφέρουν ευημερία στον κάτοχο του! Δημιουργούν και συντηρούν ένα κλίμα ευημερίας γύρω από αυτόν. Προσφέρουν τύχη σε όλους τους τομείς του ατόμου. 

Μαγικά φυλαχτά

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Χαρτομαντεία

Η χαρτομαντεία από το Μέντιουμ Άρη είναι μια συνεδρία στην οποία θα πάρεις τις απαντήσεις που πάντα αναζητούσες! Δεν θα ακούσεις αυτά που θέλεις! Εδώ θα ακούσεις μόνο την αλήθεια!

Επαναφορά Προσώπου

Πανίσχυρες υποβολές και επικλήσεις. Το Μέντιουμ Άρης μπορεί! Φέρε πίσω όποιον αγαπάς και ζήσε ξανά τον έρωτα. Άμεση επανασύνδεση με μόνιμο αποτέλεσμα! Εμπειρία και γνώση!

Λύσιμο Μαγείας

Οριστική απαλλαγή από κάθε αρνητική επιρροή και κάθε αρνητική ενέργεια. Το Μέντιουμ Άρης έχει την δύναμη και την γνώση! Η πιο ολοκληρωμένη εργασία για λύσιμο μαγείας που υπάρχει στην Ελλάδα!

Life Coaching

Life Coaching για σίγουρη επιτυχία! Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις! Η ικανότητα της ενόρασης και η ενσυναίσθηση του Μέντιουμ Άρη μπορεί να σε βοηθήσει για να κερδίσεις αυτό που θέλεις!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Τηλεφωνικές προβλέψεις από μέντιουμ ή από τηλεφωνήτριες των 090; Μίλα και εσύ με το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα και την ομάδα του! Εμπιστέψου την εμπειρία του! Αλάνθαστες προβλέψεις για Ελλάδα και Εξωτερικό!

Online Προβλέψεις

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες καινοτομεί και σου δίνει τις απαντήσεις που πάντα έψαχνες από την άνεση του σπιτιού σου! Προβλέψεις online για όποιο θέμα σε απασχολεί!

ΜΑΓΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ

Μενού