Λειτουργούν πραγματικά τα μαγικά ξόρκια;

Λειτουργούν πραγματικά τα μαγικά ξόρκια; Όλη η γνώση για την μαγεία μαζεμένη εδώ!

Βιβλίο Μαγείας Ταρωτώ!

Λειτουργούν πραγματικά τα μαγικά ξόρκια

Tα ξόρκια αγάπης, ναι, λειτουργούν. Λειτουργούν για το καλύτερο των εμπλεκόμενων και αν πραγματικά πάρεις στα σοβαρά το ξόρκι σου, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που επιθυμείς, δηλαδή την αγάπη.

Μερικοί άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν ξόρκια με δευτερεύοντα κίνητρα και για να βλάψουν κάποιο. Σε αυτή την περίπτωση, τα ξόρκια δεν θα λειτουργήσουν πραγματικά, αλλά θα γυρίσουν πίσω σε σας τρεις φορές χειρότερα, οπότε αν κάνετε ένα ξόρκι για να βλάψετε κάποιον άλλο, θα έρθει τρεις φορές κάτι κακό στο δρόμο σας. Τα ξόρκια αγάπης θα λειτουργήσουν μόνο όταν έχετε θετικές ενέργειες και καλοσύνη όταν αγαπάτε κάποιον.

Οι Καθολικοί Νόμοι της Ενέργειας

Τα ξόρκια της αγάπης λειτουργούν με τους καθολικούς νόμους της ενέργειας, που έχουν τη δυνατότητα να σας δώσουν ό,τι επιθυμείτε. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που οι επιθυμίες μας δεν είναι στην πραγματικότητα σύμφωνες με την πνευματική μας ανάπτυξη και ευτυχία, κάτι που προκαλεί σύγκρουση. Ως εκ τούτου, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτό που ζητάτε, το οποίο είναι πολύ σημαντικό όταν προσλαμβάνετε κάποιον να εκτελεί μαγεία εκ μέρους σας. Τώρα που ξέρετε ότι τα ξόρκια δουλεύουν, θα έχετε περιέργεια να μάθετε πώς πραγματικά δουλεύουν.

Πως κάνω τα ξόρκια μου να δουλεύουν;

Τα ξόρκια αγάπης βασίζονται στην ποσότητα ενέργειας που τίθεται σε αυτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε έναν έμπειρο αποκρυφιστή που μπορεί να επικεντρωθεί στο θέμα σας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να είστε θετικοί κατά όλη την διάρκεια της διαδικάσιας.

Οι έμφυτες δυνάμεις μέσα σου βρίσκονται αδρανείς, κάτι που χρειάζεται να μάθεις να απελευθερώνεις μέσω της πρακτικής ή πρέπει να προσλάβεις ένα αποτελεσματικό αποκρυφιστή, που μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά για σένα. Οι δυνάμεις τους σε συνδυασμό με τις θετικές σκέψεις και τις επιθυμίες σας δημιουργούν μια ισχυρή ενέργεια που απελευθερώνεται στο σύμπαν και απευθύνεται στο πρόσωπο της επιθυμίας σας.

 

Οι Σημαντικοί Παράγοντες που Κάνουν τα Ξόρκια να Λειτουργούν

Αρχικά, τα ξόρκια βασίζονται στην αρχή του νόμου της έλξης. Όταν είστε θετικοί και αγαπάτε, κάποιος παρόμοιος άνθρωπος θα ελκύεται προς το μέρος ​​σας. Ό,τι ενέργειες στέλνετε, ανάλογες θα λάβετε.

Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει σε ένα επιτυχές ξόρκι είναι η αύρα σας. Αυτό είναι το ενεργειακό πεδίο που σας περιβάλλει. Η αύρα σας πρέπει να είναι καθαρή και απαλλαγμένη από κάθε αρνητικότητα. Μια καθαρή αύρα βοηθά να τραβήξει την προσοχή του συντρόφου ψυχής σας. Όλα τα ξόρκια αγάπης μου ξεφορτώνουν τις αρνητικές ενέργειες και καθαρίζουν τόσο την αύρα του ατόμου που επιθυμείτε. Όλα αυτά δεν μπορούν να συμβούν αν δεν έχετε πίστη και ελπίδα. Αυτά είναι δύο πράγματα που κάνουν τα ξόρκια να λειτουργούν. Μια σταθερή ροή θετικών σκέψεων θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται επίσης καθαρή και άμεση πρόθεση. Η πρόθεση είναι μια καθαρή ενέργεια που είναι αρκετά ισχυρή ώστε να κάνει τα ξόρκια της αγάπης να δουλεύουν.

Βεβαιωθείτε ότι θέλετε πραγματικά τα αποτελέσματα του ξορκιού που σας ενδιαφέρει. Εάν δεν είστε βέβαιοι, μην ασχολείστε με τις πνευματικές εργασίες καθώς δεν θα λειτουργούν ποτέ.

Τα ξόρκια αγάπης είναι ισχυρά εργαλεία στην προσπάθειά σας για ευτυχία. Παρόλο που ίσως γνωρίζετε τι θέλετε και δοκιμάζετε ό,τι μπορείτε για να βρείτε αγάπη στη ζωή σας, μερικές φορές χρειάζεστε υποστήριξη με τη μορφή μαγείας για να σας βοηθήσει. Η μαγεία με σκοπό την αγάπη λειτουργεί επειδή ευθυγραμμίζεται με την αληθινή δύναμη στον κόσμο – την αγάπη. Όλοι αξίζουν να βρουν αγάπη στη ζωή τους – και εσείς. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να έχετε την αγάπη που θέλετε είναι να το ζητήσετε, με τη μορφή ενός αυθεντικού μαγικού τελετουργικού.