ΤΑΡΩΤΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Καθαρισμός της Αύρας

Καθαρισμός Αύρας

Καθαρισμός της Αύρας Η αύρα είναι ένα αόρατο πεδίο ενέργειας που μας περιβάλλει. Είναι σημαντικό να διατηρείται καθαρή για να αποφευχθεί η επίδραση αρνητικών ενεργειών. Η εργασία καθαρισμού της αύρας είναι μια πνευματική μορφή καθαρμού που θα αποκαταστήσει μια κατεστραμμένη ή θολή Αύρα.

Είμαστε όλοι γεννημένοι με μια καθαρή Αύρα. Κατά την διάρκεια της ζωής η αύρα μπορεί να λερωθεί. Η αύρα είναι ένα σύνολο από όλες τις ενέργειες που μας επηρεάζουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μας και επηρεάζουν την αντίληψή μας καθώς και την τύχη και τον τρόπο σκέψης. Μπορεί επίσης να υποστεί βλάβη μέσω της αρνητικής σκέψης, των αρνητικών συναισθημάτων, των ανθυγιεινών τροφών που τροφοδοτείτε το σώμα σας αλλά και μέσω των αρνητικών σκέψεων, συναισθημάτων και ενεργειών άλλων ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν το ενεργειακό σας πεδίο.

Μια εργασία καθαρισμού της Αύρας μπορεί ως εκ τούτου να οδηγήσει σε μια πιο ευτυχισμένη και πιο θετική ζωή. Ειδικά σε συνδυασμό με κάποια άλλη πνευματιστική εργασία είναι εξαιρετικά επωφελής.

Καθαρισμός Αύρας

Παρόλο που τα ενεργειακά πεδία γύρω από το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ορατά σε όλους, οι σύγχρονοι επιστήμονες ανακάλυψαν ηλεκτρομαγνητικά μαγνητικά πεδία γύρω από την καρδιά και τον εγκέφαλο. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι διαισθητικοί άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν στρώματα χρώματος ή την αύρα που εκτείνεται σε απόσταση περίπου ενός μέτρου από το σώμα. Δεδομένου ότι πολλές ασθένειες εμφανίζονται στην αύρα πριν εκδηλωθούν οπουδήποτε αλλού, ο καθαρισμός της αύρας μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη.

Η αύρα σας είναι κάτι που σας ακολουθεί όπου κι αν πάτε. Αυτό το ενεργειακό πεδίο που είναι γύρω από το σώμα σας αλληλοεπιδρά με τον κόσμο και με τις αύρες των άλλων. Όταν δεν αφιερώνετε χρόνο για να καθαρίσετε την αύρα σας, μπορεί συχνά να δημιουργηθεί αρνητική ενέργεια, προκαλώντας περισσότερα προβλήματα από ότι μπορεί να φανταστείτε.

Καθαρισμός Αύρας

Η αύρα σου είναι σαν ένα μπαλόνι. Όταν το μπαλόνι είναι γεμάτο μέχρι ένα ορισμένο επίπεδο, έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα που είναι αρεστό σε όλους. Όμως, όσο περισσότερο αέρας μπαίνει σε ένα μπαλόνι, τόσο μεγαλύτερο γίνεται. Και αν παραγεμίσετε ένα μπαλόνι, τότε θα γεμίσει τόσο πολύ που το μπαλόνι θα σπάσει. Εάν η αύρα σας αρχίζει να έχει πάρα πολύ αρνητική ενέργεια, αυτή η ενέργεια θα πρέπει να πάει κάπου και συχνά θα πάει στο σώμα σας όπου μπορεί να προκαλέσει ασθένεια. Αλλά εάν καθαρίσετε την αύρα σας, αυτή η ενέργεια θα μπορεί να απελευθερωθεί χωρίς να βλάψει το σώμα σας καθόλου.

Καθαρισμός Αύρας

Αυτό που μπορεί να μην συνειδητοποιείτε είναι ότι ενώ οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι σε θέση να δουν τη βρώμικη αύρα σας, μπορούν να το αισθανθούν. Αυτή η αρνητική ενέργεια μπορεί να ανατρέψει τις πιθανότητές σας στην αγάπη ή να αποκτήσετε αυτή τη νέα δουλειά που τόσο θέλετε. Με το να καθαρίζετε τακτικά την αύρα σας, θα είστε σε θέση να αλλάξετε τον τρόπο που σας αισθάνονται οι άλλοι, γεγονός που θα ενισχύσει την τύχη σας και την επιτυχία σας στην αγάπη και στην υπόλοιπη ζωή σας.

Με μια καθαρή αύρα, μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο με μια πιο θετική ενέργεια. Ο καθαρισμός της αύρας σας διαρκεί μόνο λίγο, αλλά τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ καιρό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΡΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΡΑΣ

Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ

Αναλυτική Χαρτομαντεία
€3045 λεπτά
Exclusive Χαρτομαντεία
€5070 λεπτά
Μενού