Η Σημασία της Θετικής Σκέψης

Η σημασία της θετικής σκέψης στην μαγεία και όχι μόνο!

Όλη η γνώση της μαγείας βρίσκεται εδώ! Βιβλίο Μαγείας Ταρωτώ.

Πιστεύετε πως αφού πληρώσατε κάποιον να κάνει μαγικές εργασίες για εσάς, η δουλεία σας τελειώνει εκεί;  Όχι τόσο.  Μόλις το μαγικό ξόρκι έχει αφεθεί στον έξω κόσμο, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε την επιτυχία του.

Ενώ το ίδιο το ξόρκι θα κάνει την δουλειά του, θα πρέπει να είστε απόλυτα θετικοί για να ενθαρρύνετε την ενέργεια του ξορκιού να γίνεται όλο και πιο ισχυρή για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Σκέψου θετικά

Το μυαλό σας είναι ικανό για τόσα πολλά πράγματα.  Και ενώ συχνά το θεωρούμε δεδομένο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί όταν ασχολείστε με την λευκή μαγεία.  Κάθε φορά που επιτρέπουμε στο μυαλό μας να παρασύρεται από την αρνητική πλευρά του και σκεφτόμαστε αρνητικά για το τι μπορεί να συμβεί με τα ξόρκια μας, δημιουργούμε μια ρωγμή στην ενέργεια της ξορκιού.  Εάν υπάρχουν αρκετές ρωγμές, τότε το ξόρκι μπορεί να σπάσει, αφήνοντας σας χωρίς τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.  Αντ ‘αυτού, πρέπει να πιστέψετε με το μυαλό και στην καρδιά σας ότι το ξόρκι σας θα λειτουργήσει.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Θετικό

Αν δείτε πως το μυαλό σας παρασύρεται μακριά από τη θετική σκέψη, θα πρέπει να εστιάσετε εκ νέου την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε.  Φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο μυαλό σας, φανταστείτε όλα όσα θέλετε να έχετε και πιστέψτε πως μπορούν να γίνουν δικά σας.   Όσο περισσότερη ενέργεια κατευθύνετε προς αυτή την θετική έκβαση, τόσο πιο ισχυρά θα γίνουν μαγικά ξόρκια.  Το ξόρκι θα μπορέσει να δουλέψει γρηγορότερα και τα αποτελέσματα θα είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να είναι.

Θετικές ενέργειες των μαγικών ξορκιών

Τα μαγικά ξόρκια είναι ενέργεια και προκειμένου αυτή η ενέργεια να κάνει τα πράγματα που θέλετε να κάνει, πρέπει να είστε και εσείς μέρος της διαδικασίας αυτής.  Τροφοδοτήστε την ενέργεια των μαγικών ξόρκων με θετική σκέψη.

Όταν η αρνητικότητα μας καταναλώνει

Τα μαγικά ξόρκια απαιτούν μεγάλη δύναμη. Ένα αυθεντικός αποκρυφιστής κατανοεί την ανάγκη διατήρησης της ενέργειας ως μία από τις βαθύτερες αλήθειες της πνευματικής εργασίας. Οι Αιγύπτιοι το γνώριζαν καλά. Η τήρηση της σιωπής στις πνευματικές εργασίες είναι απολύτως απαραίτητη – όχι πως προσπαθούν να κρύψουν κάτι, αλλά για τη διατήρηση της ενέργειας. Εσείς δεν πρέπει να χάνετε τον χρόνο σας σκεπτόμενος αρνητικά ή κάνοντας άσχημες σκέψεις για τον εαυτό σας.

Όλος εκείνος ο χρόνος θα μπορούσε να δαπανηθεί να μιλώντας για θετικά και δημιουργικά πράγματα.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δει την ομορφιά της ζωής

Η ζωή είναι τόσο πλήρης και θαυμάσια, με μυστήριο, με δυνατότητες, με θαυμάσια πράγματα να εξερευνήσει κανείς όπως όλες οι διδασκαλίες από τις Μυστηριώδεις Σχολές της Αρχαίας Αιγύπτου. Η επιδίωξη του πνευματικού έργου στα σχολεία, το βάθος της κατανόησης, το υλικό που μεταδίδεται σε άλλους. Τόσο πολύ μας περιμένει γύρω μας. Όσο πιο κοντά φτάνουμε στο αυθεντικό τόσο πιο απλό είναι να εγκαταλείψουμε την ένωση με ομάδες ανθρώπων που περνούν το περισσοτερο χρόνο της ζωής τους μέσα στην αρνητικότητα.