Οι Μαγικές Ιδιότητες των Κεριών

Οι Μαγικές Ιδιότητες των Κεριών. Βιβλίο Μαγείας από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Μαγικά Κεριά και οι Μαγικές Ιδιότητες τους.

Οι μαγικές ιδιότητες των κεριών

Τα κεριά ενισχύουν τις δυνάμεις του ξορκιού σας. Βρείτε τα σωστά χρώματα που αφορούν τoν στόχο σας εξετάζοντας τα παρακάτω. Όταν αισθάνεστε την ανάγκη να ενισχύσετε τη μαγεία σας, μπορείτε  να ανάψετε κεριά που αντιστοιχούν στο πρόβλημά σας.

Οι άνθρωποι εδώ και αιώνες έχουν ενδιαφερθεί για τη δύναμη της φωτιάς. Πολλοί θεωρούν ότι η φωτιά είναι θεός και το χρησιμοποιείται για να συνοδεύει πνευματικές ή θρησκευτικές τελετουργίες. Ο άνθρωπος, στις αρχές του χρόνου, χόρευε γύρω από τη φλόγα για να καλέσει τα πνευματικά και άλλα ιερά στοιχεία. Όμως τα κεριά  αντικατέστησαν τη φωτιά στις τελετουργίες και έτσι άρχισαν να διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην αξιοποίηση των πνευμάτων και της εξουσίας προς αυτήν.

Τα κεριά που χρησιμοποιούνται σε πνευματικά τελετουργικά έχουν μεγάλη σημασία, ακόμα και το χρώμα και το «ντύσιμο»  είναι σημαντικά για το σκοπό που πρέπει να επιτευχθεί. Οι άνθρωποι καίνε κεριά καθώς ρίχνουν τα ξόρκια ή εκτελούν μαγεία. Το χρώμα, η τοποθέτηση και η επίδεση του κεριού παίζουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της επιτυχίας της μαγείας και των ξορκιών.

Καθώς χρησιμοποιείτε κεριά για μαγεία, όσο περισσότερο αγγίζετε το κερί, τόσο περισσότερο το φορτίζετε. Για το τελετουργικό, επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα κεριού για να εξυπηρετήσετε το σκοπό και χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο για να τρίψετε στο κερί. Καθώς «ντύνετε» το κερί για το ξόρκι, σιγουρευτείτε ότι ξεκινάτε από την κορυφή του κεριού και τρίψτε το λάδι στη μέση και στη συνέχεια ξεκινήστε στο κάτω μέρος και τρίψτε λίγο περισσότερο στο κέντρο του κεριού. Η διαδικασία του «ντύσιματος» του κεριού ποικίλλει ανάλογα με τις πεποιθήσεις που συνδέονται με τη μαγεία ή το ξόρκι.

Έννοια των χρωμάτων των κεριών

Κεριά διαφόρων χρωμάτων χρησιμοποιούνται από τους θρησκευτικούς και πνευματικούς για την απόκτηση ξόρκιων, την προσθήκη ισχύος στο τελετουργικό τους, για την προτροπή του θεού ή για την πραγματοποίηση επιθυμίας. Ας εξετάσουμε τα διαφορετικά χρώματα και το νόημα που υποστηρίζουν:

Λευκό / Διάφανο χρώμα

Η ισορροπία όλων των χρωμάτων: Πνευματική διαφώτιση, καθαρισμός, διόραση, θεραπεία, αναζήτηση αλήθειας. Χρησιμοποιούνται σε ξόρκια και τελετουργίες αγάπης που περιέχουν σεληνιακή ενέργεια και μπορούν να υποκαταστήσουν οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Το λευκό υποδηλώνει καθαρισμό και χρησιμοποιούνται σε τελετουργίες που χρησιμοποίουσαν τη δύναμη της Σελήνης. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των ξόρκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία.

Ροζ χρώμα

Τα ροζ κεριά χρησιμοποιούνται για να αναφλέξουν και να ενισχύσουν το ρομαντισμό, την αγάπη και τη φιλία. Πρότυπο χρώμα για ξόρκια και τελετουργίες αγάπης που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν την προσοχή και να επιτύχουν ένα σκοπό. Το χρώμα της θηλυκότητας, της τιμής, της ευχαρίστησης – ενισχύει τη χαρούμενη και ζωντανή συνομιλία.

Χρυσό χρώμα

Το χρυσό κερί χρησιμοποιείται σε ξόρκια που απαιτούν άμεση τύχη. Στα ξόρκια χρήματων, το χρυσό πιστεύεται ότι φέρνει πλούτο και τύχη. Ενισχύει την επικοινωνία και προσελκύει τη δύναμη των κοσμικών επιρροών. Χρήσιμα στα τελετουργικά χρημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να κερδίσουν τύχη ή χρήματα – ξόρκια και τελετουργίες που απαιτούν ηλιακή ενέργεια.

Μωβ χρώμα

Δύναμη, Επιτυχία, Ιδεαλισμός, ψυχική αποκάλυψη. Ιδανικό για ξόρκια και τελετουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν την φιλοδοξία, την ανεξαρτησία και την οικονομική επιτυχία. Ενισχύει την ενέργεια του Ποσειδώνα. Είναι δημοφιλές σε ξόρκια χρήματων για να κερδίσει κάποιος οικονομικά οφέλη, και να εξασφαλίσουν την επιτυχία και την εξουσία.

Κόκκινο χρώμα

Υγεία, Πάθος, Αγάπη, Γονιμότητα, Δύναμη, Θάρρος, Ελπίδα. Ενισχύουν το μαγνητισμό σε ένα ξόρκι αγάπης ή τελετουργικό, δημιουργεί τις δυνάμεις του Ραμ και του Σκορπιού. Όπως πάντα, το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, της υγείας, του θάρρους και της γονιμότητας. Χρησιμοποιείται για την αύξηση της δύναμης των τελετουργιών.

Κίτρινο χρώμα

Δραστηριότητα, Δημιουργικότητα, Ενότητα. Το κίτρινο ενισχύει τη φαντασία και τη συγκέντρωση σε όλα τα ξόρκια, όπως τα ξόρκια αγάπης, τα ξόρκια χρήματων και τα ξόρκια προστασίας. Χρησιμοποιείται σε τελετουργίες στις οποίες αποκτάται η εμπιστοσύνη ενός ατόμου ή στις οποίες κάποιος θέλει να πείσει κάποιον. Για τελετουργίες που απαιτούν ηλιακή ενέργεια. Πιστεύεται επίσης ότι προκαλεί τη δύναμη της συγκέντρωσης κατά την εκτέλεση ενός τελετουργικού και οι ειδικοί το χρησιμοποιούν για να πείσουν κάποιον να κινηθεί με τον επιθυμητό τρόπο. Το κίτρινο υποδηλώνει τον Ήλιο και χρησιμοποιείται σε ξόρκια και μαγεία που χρησιμοποιούν τη δύναμη του Ήλιου.

Ασημί χρώμα

Το ασημί είναι ένα ισχυρό χρώμα για την αφαιρέση της αρνητικής ενέργειας και να ενισχύσετε τις ψυχικές ικανότητες. Εξαλείφει την αρνητικότητα και ενισχύει τη σταθερότητα, βοηθά στην ανάπτυξη ψυχικών δεξιοτήτων, προσελκύει την επιρροή της Μεγάλης Μητέρας.

Μπλε χρώμα

Το μπλε είναι το χρώμα της σοφίας και αποπνέει μια ηρεμιστική ενέργεια. Πρωταρχικό πνευματικό χρώμα για ξόρκια και τελετουργίες αγάπης γύρω από τη σοφία, την αρμονία, το εσωτερικό φως ή την ειρήνη. Δίνει αλήθεια και καθοδήγηση.

Καφέ χρώμα

Τα καφέ κεριά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση του επιπέδου συγκέντρωσης και για ξόρκια που προορίζονται για την παραγωγή οικονομικής επιτυχίας. Γη, ένα ισορροπημένο χρώμα. Τα τελετουργικά για κέρδος υλικού, εξαλείφουν την αναποφασιστικότητα, ενισχύουν τις δυνάμεις συγκέντρωσης, μάθησης, τηλεπάθειας. Διευρύνει την οικονομική επιτυχία, βρίσκει χαμένα αντικείμενα.

Πράσινο χρώμα

Τα πράσινα κεριά εργάζονται για να ενθαρρύνουν την επιτυχία, να φέρουν καλή τύχη, να ενισχύσουν τη γονιμότητα και να προωθήσουν την αρμονία. Βελτιώνουν τον πλούτο, τη γονιμότητα και την επιτυχία. Διεγείρει τελετουργίες και ξόρκια για τύχη, χρήματα, αρμονία και αναζωογόνηση.

Γκρι χρώμα

Τα γκρίζα κεριά υποδηλώνουν γαλήνη και χρησιμοποιούνται σε ξόρκια για να απαλλαγούν από την αρνητική ενέργεια που περιβάλλει την κατάσταση ή το άτομο-στόχο. Ουδέτερο χρώμα. Χρήσιμο όταν οι σκέψεις περιπλέκουν τις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια ενός διαλογισμού. Στην μαγεία με σκοπό την αγάπη, αυτό το χρώμα δημιουργεί συχνά σύγχυση. Εξουδετερώνει και εξαλείφει τις αρνητικές επιρροές.

Μαύρο χρώμα

Μαύρα κεριά χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση του κακού και για την προσφορά προστασίας. Ανοίγει τα επίπεδα του υποσυνείδητου μυαλού, χρησιμοποιείται σε ξόρκια και τελετουργίες για να προκαλέσει μια βαθύτερη διαλογιστική κατάσταση ή να απαγορεύσει κακά ή αρνητικά πράγματα.

Πορτοκαλί χρώμα

Τα πορτοκαλί κεριά χρησιμοποιούνται σε τελετουργίες για να προκαλέσουν αλλαγές.

Δείτε τα κερία που προσφέρει αποκλειστικά το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Δείτε όλα τα κερία μας εδώ