ΤΑΡΩΤΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Γιατί Αποτυγχάνουν κάποια Ξόρκια

Γιατί Αποτυγχάνουν Κάποια Ξόρκια

Γιατί αποτυγχάνουν κάποια ξόρκια Τα ξόρκια αγάπης είναι πολύ δημοφιλή εκτός από τα ξόρκια που χρησιμοποιούνται για να κερδίσουν την ευημερία, τον πλούτο και την απαλλαγή από το χρέος. Όλοι θέλουν την αγάπη στην πιο αγνή και ρομαντική μορφή της. Όταν κάνετε ένα ξόρκι αγάπης, μπορείτε να έχετε κάποιον συγκεκριμένο που ψάχνετε ή μπορείτε να ψάχνετε για εκείνη την σχέση ζωής. Το πρόβλημα είναι ότι μερικά μαγεία αγάπης μπορεί να αποτύχουν και εσείς να μείνετε να αναρωτιέστε “γιατί απέτυχε” και ποιο είναι το πρόβλημα.

Τα ξόρκια αγάπης γενικά δουλεύουν πολύ καλά. Η επιτυχία ή η αποτυχία ενός ξορκιού, ωστόσο, εξαρτάται από πολλά πράγματα. Η μαγεία δεν είναι εκατό τοις εκατό αποτελεσματική και πρέπει να εξετάσετε τους πιθανούς λόγους για τους οποίους κάποια τελετουργικά αποτυγχάνουν.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι μόνο επειδή ένα ξόρκι δεν παράγει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, δεν είναι αυτόματα μια ένδειξη ότι πέσατε θύμα απάτης.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ακολουθήσετε ακριβώς τις οδηγίες του ειδικού και να σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε πλήρως πώς λειτουργεί ο πάροχος. Ορισμένα ξόρκια, ειδικά όταν εκτελούνται από νέους και άπειρους επαγγελματίες, σε περίπτωση που έχουν την παραμικρή παραλλαγή στο ξόρκι μπορεί να μην συμβεί κάτι πολύ καλά. Πρέπει να εργαστείτε προσεκτικά σε συνεργασία με τον πνευματιστή σας, ώστε τόσο εσείς όσο και ο ειδικός να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχει αυτό το ξόρκι.

Δεν μπορείτε να έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες εάν θέλετε να πετύχετε ένα ξόρκι αγάπης. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περιμένετε να χτυπήσει ο πρώην εραστή σας την πόρτα σας αύριο και να σας λούσει με βαθιά αγάπη και έρωτα. Η μαγεία και οι πνευματικές εργασίες είναι μια διαδικασία, όχι ένα είδος κουμπιού. Παρόλο που ορισμένοι πελάτες λαμβάνουν πολύ γρήγορα αποτελέσματα, τα περισσότερα αποτελέσματα των πελατών συμβαίνουν σταδιακά.

Όσο περισσότερος σας θέλει σας αυτός που θέλετε να προσελκύσετε, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να παραχθούν αποτελέσματα. Αν έχει αρνητικά συναισθήματα για εσάς, τόσο περισσότερο καιρό θα πάρει να δουλέψει το ξόρκι.

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στη μαγεία. Η θέληση του Σύμπαντος έχει πολλά να κάνει με αυτό και μερικές φορές το Σύμπαν έχει εντελώς διαφορετικές ιδέες για αυτό που χρειάζεστε, ανεξάρτητα από το τι θέλετε. Δεν είναι εύκολο να γίνει δεκτό, αλλά μπορεί αυτό να συμβαίνει όταν κάποια μαγεία αποτυγχάνει.

Φανταστείτε ότι το πρόσωπο με το οποίο είστε πραγματικά ερωτευμένος είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ κακό πρόσωπο και θα ήταν σε θέση να σας βλάψει σοβαρά. Οι θετικές ενέργειες του σύμπαντος δεν θα επέτρεπαν ποτέ μια τέτοια ένωση, επειδή ήδη γνωρίζει ότι θα υποφέρετε πολύ από αυτό.

Μην κάνετε συντομεύσεις με τα ξόρκια σας. Μην πιέζετε τον ειδικό μαγείας για γρήγορα αποτελέσματα. Εάν το ξόρκι μπορεί να χρειαστεί αρκετές ακόμα ημέρες για να ολοκληρωθεί, εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Εστιάστε στο στόχο σας. Σκέψου θετικά. Αφήστε το ξόρκι αγάπης να λειτουργήσει για σας. Οι σκέψεις σας πρέπει να απευθύνονται στην αγάπη.

Θυμηθείτε το μέρος της “πίστης” στην μαγεία. Πρέπει πραγματικά να πιστέψετε στο ξόρκι και στην ικανότητα του ειδικού να κάνει το την πνευματική εργασία. Έχετε ένα βαθμό προσωπικής δύναμης που μπορεί να ωθήσει το ξόρκι προς την ολοκλήρωση. Χρησιμοποίησε το! Με τη σκέψη θετική.

Όταν δεν εμπιστεύεστε τον ίδιο σας τον εαυτό, μπλοκάρετε την επιτυχία του ξορκιού.

Όταν Το Ο Ασκητής Μαγείας Δεν Παράγει Αποτελέσματα

Από τη στιγμή που μιλάμε για αυθεντικούς ασκητές μαγείας, θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι μερικές φορές πελάτες που αρνούνται να διαβάσουν ιστοσελίδες, αρνούνται να ακούσουν τον επαγγελματία και αρνούνται να δεχτούν οτιδήποτε έχει να προσφέρει το πνευματικό βασίλειο. Ακόμα και αν θέλουν κάποιο ξόρκι δεν έχουν καμία πίστη σ’ αυτό.

Είναι ένας ασφαλής ισχυρισμός ότι η ιδέα των ξορκιών και της μαγείας δεν είναι έννοιες που είναι ανεκτές από πολλούς ανθρώπους, ακόμη και σε αυτή τη δήθεν ανεκτική, δημοκρατική και ανοιχτή κοινωνία στην οποία ζούμε και πολλοί άνθρωποι προσελκύονται στην μαγεία και στα ξόρκια για λάθος λόγους.

Αυτοί είναι οι πελάτες που παραγγέλνουν ξόρκια, δεν ακολουθούν τις οδηγίες, δεν επικοινωνούν με τον ειδικό. Από την αρχή δεν συνεργάζονται με τον ασκητή μαγεία και, εργάζονται εναντίον τους, από ότι φαίνεται.

Ισχυρά Ξόρκια

Εύκολα Ξόρκια

Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ

Αναλυτική Χαρτομαντεία
€3045 λεπτά
Exclusive Χαρτομαντεία
€5070 λεπτά
Μενού