Χαρτομαντεία στην Αθήνα

Η χαρτομαντεία είναι μια μαντική τέχνη μέσα από την οποία μπορεί κάποιος να πάρει καθοδήγηση για το μέλλον αλλά και να δει τι του επιφυλάσει αυτό.

Χαρτομαντεία

Οι μελλοντικές προβλέψεις στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι μια διαδραστική εμπειρία μέσα από την οποία μπορείς να μάθεις μελλοντικά γεγονότα για την σχέση σου αλλά και την ζωή σου γενικότερα.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με το μέλλον!

xartomanteia χαρτομαντεια

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι ο πλέον αξιόπιστος χώρος μελλοντολογίας στην Αθήνα. Εδώ θα μιλήσεις με το Μέντιουμ Άρη και την έμπειρη ομάδα του Ταρωτώ. Χαρτομαντεία με εμπειρία! Δεν είναι ένας χώρος που αλλάζει συνεχώς συνεργάτες. Οι προβλέψεις χαρτομαντείας γίνονται μέσα από 42 μαντικές τράπουλες ταρώ. Οι απαντήσεις είναι συγκεκριμένες για το θέμα που σε απασχολεί. Η εμπειρία και η γνώση μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες προβλέψεις χαρτομαντείας στην Αθήνα.

Ψάχνεις Έγκυρη και Αναλυτική Πρόβλεψη;

Κλείσε τώρα ραντεβού

210 3477211 – 6986587147

Μάθε για την σχέση σου. Συναισθήματα και σκέψεις!

Το Μέντιουμ Άρης σου δίνει απαντήσεις!

Με αγαπάει;

Υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα;

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

Θα είμαστε για πάντα μαζί;

XARTOMANTEIA ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ATHINA ΑΘΗΝΑ

Συχνές Ερωτήσεις…

Οι προβλέψεις χαρτομαντείας ξεκινούν από 15€. Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό κατάλογο με τις υπηρεσίες και το κόστος.

Για να προγραμματίσεις το ραντεβού σου θα πρέπει να καλέσεις στα τηλέφωνα: 2103477211 και 6986587147

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες σεβόμαστε την επιθυμία του καθενός για προσωπική συνεδρία. Είναι πολλοί που δεν αισθάνονται άνετα να βρίσκονται σε έναν χώρο μελλοντολογίας με άλλους. Γι’αυτό και τα ραντεβού είναι προσωπικά.

Χαρτομαντεία Εxpress 15€

Αναλυτική Μελλοντική Πρόβλεψη 30€

Χαρτομαντεία & Εκκρεμές 30€

Χαρτομαντεία & Καφεμαντεία 35€

Μελλοντική Πρόβλεψη Σχέσης 30€

Exclusive Πρόβλεψη Ζωής 50€

Μαρτυρίες από προβλέψεις στο Ταρωτώ…

«Ένα μεγάλο μπράβο! Πολύ καλή εξυπηρέτηση τόσο από κοντά αλλά και τηλεφωνικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ξεκάθαρες απαντήσεις και άμεσες.»

Κατερίνα, 27 ετών

«Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Εκτός από ότι τα βρήκε όλα, μου έδωσε και πολλές συμβουλές κάτι το οποίο με βοήθησε. Ενδιαφέρθηκε πραγματικά και αξίζουν συγχαρητήρια.»

Κυριάκος, 43 ετών

« Εξαιρετικά ευγενική εξυπηρέτηση. Με καλή συνεννόηση και ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Ήδη κάποια έχουν αρχίσει να βγαίνουν»

Παρασκευή, 42 ετών

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη, ήταν πολύ προσιτή η όλη διαδικασία. Ήταν ευγενέστατος και πολύ κατατοπιστικός σε όλα. Ένιωθα λες και με ήξερε από παλιά. Θα τα πούμε σύντομα..»

Σοφία, 33 ετών

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη πρόβλεψη αλλά και από τη ποικιλία των τραπουλών. Ξεκάθαρα, ακριβείς και με λεπτομέρειες χωρίς υπεκφυγές. Μπράβο.»

Σπύρος, 37 ετών

«Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός και άπιστος Θωμάς. Όχι μόνο μου τα βγήκε όλα λες και ήταν εγώ, αλλά σε ότι μου είπε επαληθεύτηκε 100%. Και σε μια συμβουλή που μου έδωσε και δεν άκουσα και εκεί έπεσε μέσα. Θα ξαναπάω σίγουρα.»

Άγγελος, 47 ετών

«Ήταν αρκετά ακριβής και ξεκάθαρος σε όλα και πολύ εξυπηρετικός με μια άμεση ευγένεια που σε χαλαρώνει. Η συνεδρία χαρτομαντείας ήταν αναλυτική και σαφείς χωρίς υπεκφυγές. Σε ευχαριστώ θα τα πούμε ξανά σύντομα.»

Αμαλία, 36 ετών

« Έπεσε μέσα σε όλα. Ήταν σαν να με γνώριζε καλύτερα και από μάνα μου. Με βοήθησε να δω τα πράγματα σωστά και να πάρω τις σωστές αποφάσεις, τώρα έχω τον έλεγχο της ζωής μου ξανά.»

Δανάη, 45 ετών

«Ανθρώπινος με καλή αύρα και τεκμηριωμένος σε όλα του. Από την αρχή με κέρδισε αφού από το πρώτο άνοιγμα στη τράπουλα μου είπε όλη τη ζωή μου, εύγε.

Βαγγέλης, 42 ετών

« Πήγαινα διστακτικά περιμένοντας να βρω κάτι το απόκοσμο. Πρόθυμος και εξυπηρετικός με κύρος και συνέπεια μου έδωσε λεπτομέρειες του παρελθόντος μου που μόνο εγώ ήξερα. Όσο για το μέλλον; Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν αυτά που μου είπε. Περιμένω να βγουν και τα υπόλοιπα.»

Ειρήνη, 26 ετών