Αστρολογία & Αριθμολογία

Αστρολογία – Αριθμολογία. Μέντιουμ Άρης. Σαφείς και Αξιόπιστες Αστρολογικές Προβλέψεις και Αναλύσεις. Αστρολογία & Αριθμολογία από το Ταρωτώ.

Είναι η Μαντική Τέχνη που οι ρίζες της χάνονται στο χρόνο. Περίπου πριν από 3.500 χρόνια ξεκίνησε να απασχολεί τους ανθρώπους! Η συνεχή έρευνα και η στατιστική ανάλυση τον 20° αιώνα έχει οδηγήσει την αστρολογία στις μέρες μας να είναι απαραίτητη στον σύγχρονο άνθρωπο για να πάρει αποφάσεις για πολλά ζητήματα της ζωής του.

Ανάδρομος Ερμής , ωροσκόπος , φάσεις σελήνης είναι φράσεις που είναι πολύ συχνά στο λεξιλόγιο μας!

Η εμπειρία , η γνώση και η συνεχή μελέτη είναι η εγγύηση για μια ολοκληρωμένη αστρολογική ανάλυση!

 Μέσα από τις Αστρολογικές Τράπουλες Χαρτομαντείας, όπως η Γαλλική Αστρολογική ή η Τράπουλα ΜΑΝΤΑΛΑ μπορούν να δοθούν απαντήσεις για συγκεκριμένες περιόδους και πως αυτές επηρεάζονται.

Ατομικό ωροσκόπιο, συναστρία, προοδευτικό ωροσκόπιο, ανάλυση επαγγελματικού αστρολογικό χάρτη και στοχεύσεις, κινεζική και ινδική αστρολογία.

Η Αριθμολογία ή Αριθμολογική Μαντεία  ξεκίνησε να γίνεται δημοφιλή από την εποχή του μαθηματικού Πυθαγόρα.

Η ημερομηνία γέννησης, η αντιστοίχιση των γραμμάτων του ονόματος με αριθμούς και άλλοι παράμετροι μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες για τον χαρακτήρα και την πορεία ζωής ενός ανθρώπου.

Απαντήσεις για ερωτικά ζητήματα, θέματα γάμου οικογένειας και στοχευμένα για επαγγελματικές υποθέσεις και νέα ξεκινήματα.

Ολοκληρωμένες προβλέψεις αστρολογίας και αριθμολογίας από την έμπειρη ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.