Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας.

Βιβλίο Μαγείας και Γνώσης από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας Ταρωτώ !

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

το καλύτερο μεντιουμ στην αθηνα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιος θα πρέπει να ψάξει πολύ για να βρει αυθεντικές υπηρεσίες μαγείας και ο λόγος γι ‘αυτό είναι ο περιορισμένος αριθμός επαγγελματιών που παρέχουν αυθεντική μαγεία. Πραγματικά οι απατεώνες είναι πολύ περισσότεροι από τους ανθρώπους που παρέχουν αυθεντικές υπηρεσίες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυθεντικοί ασκητές μαγείας, αλλά αυτό που σημαίνει είναι ότι αν είστε πρόθυμοι να βασιστείτε σε πραγματικούς ασκητές τότε θα χρειαστεί να ψάξετε προσεκτικά πριν δώσετε τα χρήματά σας στον εν λόγω επαγγελματία.

Ως γενικός κανόνας, οι ασκητές μαγείας που παρέχουν πραγματική μαγεία θα είναι πλήρως διαφανείς, ειλικρινείς για το τι κάνουν, πώς το κάνουν, καθώς και τα ποσά που χρεώνουν.

Ένας πραγματικός επαγγελματίας μαγείας δεν θα προσπαθήσει ποτέ να σας πιέσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε να κάνετε, ούτε θα προσπαθήσει ποτέ να σας πείσει να συμβουλεύετε αυτούς και μόνο αυτούς. Μάλιστα, να είστε βέβαιοι ότι εάν κάποιος επαγγελματίας  ισχυρίζεται ότι παρέχει αυθεντικές υπηρεσίες μαγείας αλλά αρχίζει να σας απειλεί για τυχόν κακές συνέπειες, αν δεν τους προσλάβετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γελάσετε και να βρείτε κάποιον άλλο.

Οι έντιμοι ασκητές μαγείας θα είναι πλήρως ειλικρινείς για το αν μπορούν ή όχι να σας βοηθήσουν πραγματικά. Πάρα πολλοί επαγγελματίες υπόσχονται πως μπορούν να κάνουν τα πάντα στους πελάτες τους, τελικά δεν μπορούν να τα παραδώσουν, και στη συνέχεια αντί να προσπαθήσουν να εξηγήσουν γιατί τα πράγματα δεν δούλεψαν, αρχίζουν να κατηγορούν τον πελάτη ή προσπαθούν να τον παρασύρουν για ακόμα περισσότερα μετρητά.

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις στα μαγικά ξόρκια. Παρακαλώ, βάλτε αυτή την ιδέα από το κεφάλι σας και κατά τη γνώμη μου πρέπει να μείνετε μακριά από οποιονδήποτε ισχυρίζεται ότι μπορεί να εγγυηθεί τη δουλειά του.

Ένας επαγγελματίας που παρέχει γνήσια ξόρκια θα ακούσει πρώτα το ερώτημά σας, θα προσδιορίσει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να επιτύχετε και, στη συνέχεια, θα καθορίσετε εάν είναι ρεαλιστικό και εφικτό. Εάν δεν συμβαίνει και εάν υπάρχει πιθανή εναλλακτική λύση στο πρόβλημά σας, τότε ο επαγγελματίας θα είναι επίσης πρόθυμος να σας συμβουλέψει για αυτό.

Τι πρέπει να περιμένετε από έναν Ασκητή Μαγείας και τι όχι

Αν δεν μπορείτε να κάνετε μαγικά ξόρκια ή δεν θέλετε να ρισκάρετε να κάνετε ένα ξόρκι εσείς ο ίδιος, ίσως θελήσετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία ασκητή μαγείας που θα κάνει τα ξόρκια για εσάς. Είναι γεγονός πως υπάρχουν καλοί ασκητές μαγείας που θα δουλέψουν σκληρά για εσάς ενώ υπάρχουν και άνθρωποι που κοιτάνε μόνο τα χρήματά σας.

Αν ψάχνετε για έναν έντιμο επαγγελματία, θα πρέπει να βρείτε ένα που έχει έναν πολύ επαγγελματικό ιστότοπο που να διευκρινίζει τους τύπους των ξόρκων που μπορεί να ψάχνετε. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα βιογραφικό. Πρέπει να υπάρχει διαθέσιμη φυσική διεύθυνση. Θα πρέπει να μπορείτε να διαβάσετε τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική απορρήτου. Ο πάροχος θα πρέπει να έχει έναν εμπορικό λογαριασμό με τον οποίο θα πληρώσετε. Θα πρέπει να είναι όλα πολύ επαγγελματικά, παρόμοια με άλλους επαγγελματίες που προσλαμβάνετε μέσω του Διαδικτύου.

Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τις ιστοσελίδες τους

Τον τελευταίο καιρό λαμβάνω πολλά σχόλια στο email μου από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα από ξόρκια που προέρχονται από επαγγελματίες που έχουν μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι έναν ιστότοπο. Να είστε πολύ, πολύ προσεκτικοί. Αυτά τα σχόλια υποβάλλονται από ρομπότ ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που δημοσιεύουν αυτές τις καταχωρήσεις αυτόματα σε χιλιάδες ιστολόγια τη φορά. Αυτά δεν είναι νόμιμοι πάροχοι και μόνο προσπαθούν να κυνηγήσουν απελπισμένους ανθρώπους.

Θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε τον ειδικό και να σας κάνουν ανάλυση των προβλημάτων σας. Πρέπει να υπάρχουν σωστές πληροφορίες που να αναφέρουν λεπτομερώς τις τιμές για όλες τις τελετουργίες και τα ξόρκια που μπορούν να κάνουν για εσάς. Εάν δεν υπάρχουν τιμές που αναφέρονται, αυτό μπορεί να είναι ένα κακό σημάδι και μπορεί να σημαίνει ότι ο επαγγελματίας σκοπεύει να σας επιβαρύνει ή να επωφεληθεί από εσάς.

Κάνοντας ένα ξόρκι με ένα επαγγελματία μάγο μπορεί να είναι περίπλοκο. Αυτός ή αυτή μπορεί να θέλει πληροφορίες από εσάς, όπως η ημερομηνία γέννησής σας και μπορεί να χρειαστεί φωτογραφίες από εσάς ή από τους αγαπημένους σας. Μπορεί να χρειαστεί να στείλετε φωτογραφίες του πιθανού ανθρώπου που θέλετε να συνδεθείτε. Εμπιστευθείτε τον επαγγελματία για να μάθετε τι να κάνετε και πώς να το κάνετε.

Πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν κάνετε εσείς το ξόρκι σας, αλλά προσλαμβάνεται έναν ξένο που θα πρέπει να σας συνδέσει με το σύμπαν και με την επιθυμία σας. Ο κύκλος των ενεργειών δεν μπορεί να τρέξει χωρίς να επενδύσετε με το μυαλό και το πνεύμα.

Όταν έρθει η ώρα και όλα τα υλικά συγκεντρώθουν, ο ειδικός θα εκτελέσει το ξόρκι και θα σας πει πώς ξεκινάει το ξόρκι και πότε θα ολοκληρωθεί. Σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να δώσετε στο ξόρκι κάποιο χρόνο για να δουλέψει. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες ή μέρες για να εκτελεστεί το ξόρκι και αυτό μπορεί να αυξήσει το κόστος. Όταν τελειώσει, μιλήστε με τον ειδικό σχετικά με το πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένετε. Μπορεί να είναι λίγες μόνο ώρες ή για μερικούς μήνες, ανάλογα με τη μαγεία και τη θέληση του Σύμπαντος.

Συμπερασματικά

Αφιερώστε χρόνο να διαβάσετε τους ιστοτόπους των επαγγελματιών.

Εμπιστευθείτε την εσωτερική φωνή σας.

Εάν δεν αισθάνεστε πως κάτι δεν είναι σωστό, μην το κάνετε.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη μαγεία, τα ξόρκια αγάπης και τη μαγεία παρακαλώ επισκεφθείτε το Βιβλίο Μαγείας Ταρωτώ