Ξορκι Καταστροφης Στύγα

//Ξορκι Καταστροφης Στύγα
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ

Ξορκι Καταστροφης Στύγα

150.00

Ξορκι Καταστροφης Στύγα

Product Description

Ξορκι Καταστροφης Στύγα

Αρχαίο Ελληνικό Ξόρκι Με Γνήσια Υλικά Μαγείας. Για Καταστροφή Σχέσης ή Κατάστασης. Η Ελληνική Μαγεία Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. 100% Αποτελεσματικό.

Ξόρκι Καταστροφής Στύγα.

Το μαγικό ξόρκι καταστροφής Στύγα βασίζεται στην αρχαία ελληνική μαγεία. Είναι ένα εύκολο ξόρκι, ισχυρό και δυνατό ! Στύγα ή Στύξ, η αρχέγονη θεότητα που ήταν φρικαλέα και απεχθής. Κόρη της Νύχτας και του Ερέβους, ένα από τα παιδιά της ήταν η Σκύλλα. Οι θεοί ορκίζονταν στο όνομα της. Όρκος, που δεν έπρεπε να παραβούν ποτέ!  Όλα αυτά ζωντανεύουν μέσα από το Ταρωτώ μαντικές Τέχνες.

Τι πετυχαίνω με το Ξόρκι καταστροφής Στύγα ;

Πολύ ισχυρό και δραστικό μαγικό ξόρκι για καταστροφή κάθε είδους. Προκαλεί οικονομικό όλεθρο σε ανταγωνιστές, καταστρέφει καταστάσεις και επιχειρήσεις όσο γερά θεμέλια και αν έχουν. Η ζημιά που προκαλείται είναι ανεπανόρθωτη. Διάλυση και αφανισμός !

Αυτό το ξόρκι καταστροφής πόσες μέρες διαρκεί και πότε το εκτελώ ;

Η εκτέλεση γίνεται πάντα και μόνο σε χάσιμο σελήνης και ολοκληρώνεται την αφέγγαρη νύχτα. Η διάρκεια του είναι 14 ημέρες !

Είναι δύσκολο να εκτελέσω αυτό το μαγικό ξόρκι ;

Το μαγικό ξόρκι καταστροφής, είναι εύκολο και απλό. Τα μαγικά λόγια και τα μαγικά υλικά είναι όλα μέσα στο πακέτο που θα παραλάβετε μαζί με αναλυτικές οδηγίες για την σωστή και άρτια εκτέλεση του !

Εγώ δεν μπορώ να εκτελέσω κανένα μαγικό ξόρκι είτε γιατί φοβάμαι, είτε γιατί δεν έχω χώρο και χρόνο. Μπορείτε εσείς στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες να αναλάβετε την εκτέλεση της μαγικής εργασίας;

Ναι, μπορούμε να εκτελέσουμε την μαγική εργασία εκ μέρους σας. Για πληροφορίες καλέστε μας τηλεφωνικά.

Το μαγικό ξόρκι καταστροφής Στύγα, προσαρμόζεται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά !