Ξόρκι Χωρισμού Άτροπος

//Ξόρκι Χωρισμού Άτροπος
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ

Ξόρκι Χωρισμού Άτροπος

160.00

Ξόρκι Χωρισμού Άτροπος

Product Description

Ξόρκι Χωρισμού Άτροπος

Αρχαίο Ελληνικό Ξόρκι Με Γνήσια Υλικά Μαγείας. Για Χωρισμό Και Απομάκρυνση Ατόμων. Η Ελληνική Μαγεία Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. 100% Αποτελεσματικό.

Ξόρκι Χωρισμού Άτροπος.

Το μαγικό ξόρκι χωρισμού Άτροπος βασίζεται στην αρχαία ελληνική μαγεία. Είναι ένα εύκολο ξόρκι, ισχυρό και δυνατό ! Κλωθώ, Λάχεσις και Άτροπος. Οι τρεις μοίρες. Άτροπος σημαίνει αναπόφευκτο! Με το ψαλίδι της, έκοβε το νήμα και έδινε το τέλος. Οριστικό και αμετάκλητο. Ούτε θεοί δεν μπορούσαν να αλλάξουν την απόφαση της.  Όλα αυτά ζωντανεύουν μέσα από το Ταρωτώ μαντικές Τέχνες.

Τι πετυχαίνω με το Ξόρκι χωρισμού Άτροπος ;

Ένα από τα πιο ισχυρά και δραστικά ξόρκια χωρισμού. Προκαλεί ρήγματα σε μια σχέση και φέρνει τον οριστικό και αμετάκλητο χωρισμό. Το νήμα κόβεται βίαια, απότομα και κυρίως οριστικά! Η σχέση διαλύεται! Ισχυρό για απλές σχέσεις αλλά και για γάμους !

Αυτό το ξόρκι χωρισμού πόσες μέρες διαρκεί και πότε το εκτελώ ;

Το ξόρκι γίνεται επί 14 νύχτες σε χάσιμο σελήνης και ολοκληρώνεται την αφέγγαρη νύχτα.

Είναι δύσκολο να εκτελέσω αυτό το μαγικό ξόρκι ;

Το μαγικό ξόρκι χωρισμού, είναι εύκολο και απλό. Τα μαγικά λόγια και τα μαγικά υλικά είναι όλα μέσα στο πακέτο που θα παραλάβετε μαζί με αναλυτικές οδηγίες για την σωστή και άρτια εκτέλεση του !

Εγώ δεν μπορώ να εκτελέσω κανένα μαγικό ξόρκι είτε γιατί φοβάμαι, είτε γιατί δεν έχω χώρο και χρόνο. Μπορείτε εσείς στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες να αναλάβετε την εκτέλεση της μαγικής εργασίας;

Ναι, μπορούμε να εκτελέσουμε την μαγική εργασία εκ μέρους σας. Για πληροφορίες καλέστε μας τηλεφωνικά.

Το μαγικό ξόρκι χωρισμού, προσαρμόζεται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά ! Για απλές σχέσεις, για γάμους αλλά και για ομόφυλα ζευγάρια.