Προστασία Από Βασκανία & Κακό Μάτι

//Προστασία Από Βασκανία & Κακό Μάτι
  • Προστασια απο την Βασκανια

Προστασία Από Βασκανία & Κακό Μάτι

180.00

Προστασία Από Βασκανία & Κακό Μάτι

Product Description

Προστασία Από Βασκανία & Κακό Μάτι

Το Μέντιουμ Άρης σας παρουσιάζει μια πνευματική εργασία για ξεμάτιασμα αλλά και προστασία από βασκανία και κάθε κακό μάτι !

Προστασία από την γλωσσοφαγιά και το κακό το μάτι.

Εξαιτίας του φθόνου μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά ένας άνθρωπος και όλη η μέρα του να αλλάξει προς το χειρότερο. Και αυτό είναι μια ήπια κατάσταση αφού με ένα καλό ξεμάτιασμα όλα εξαφανίζονται. Τι γίνεται όμως, όταν αυτό το κακό μάτι είναι στον χώρο μας και στην ζωή μας συνέχεια ; Τι γίνεται όταν ζηλεύουν την επαγγελματική μας επιτυχία ένας ή περισσότεροι γύρω μας ; Πως θα προστατευτούμε από το κακό μάτι και κάθε είδος βασκανίας ;

Με αφορμή αυτές τις περιπτώσεις το Μέντιουμ Άρης δημιούργησε την πιο ισχυρή πνευματική εργασία για προστασία από την γλωσσοφαγιά και από το κακό το μάτι.

Κάνοντας αυτή την πνευματική εργασία για προστασία από το κακό μάτι, τι πετυχαίνω ;

Με αυτή την μαγική εργασία πετυχαίνεις την άμεση και οριστική εξάλειψη κάθε αρνητικής ενέργειας και κάθε γλωσσοφαγιάς.

Πότε γίνεται η μαγική εργασία για προστασία από την γλωσσοφαγιά ;

Αυτή η μαγική εργασία εργασία γίνεται κάθε ώρα και στιγμή που νιώθουμε την ανάγκη από καθαρισμό από κάποια κακή ενέργεια που μας έχει κάνει ”επίθεση” !

Τι μαγική μέθοδος χρησιμοποιείται για την προστασία από το κακό το μάτι ;

Προσευχή ! Απλές αλλά ισχυρές και δραστικές προσευχές μαζί με ένα μικρό αλλά θαυματουργό τελετουργικό για πανίσχυρο ξεμάτιασμα!

Τι περιέχει το μαγικό πακέτο προστασία από γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι ;

Το μαγικό πακέτο περιέχει 3 πανίσχυρες προσευχές, δοκιμασμένες επί χρόνια για την αποτελεσματικότητα τους και μαγικό λιβάνι για ενεργειακό καθαρισμό και απομάκρυνση της γλωσσοφαγιάς. Επίσης μαγικά βότανα για γλωσσοφαγιά και αναλυτικές οδηγίες !

Εκτός από το μαγικό πακέτο για προστασία από την βασκανία, θα χρειαστώ κάτι άλλο ;

Όχι, με το πακέτο που θα παραλάβεις είσαι πλήρης. Επικουρικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μαγικό ερωτικό φίλτρο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και το χειροποίητο ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Η προστασία από την γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι είναι δύσκολη εργασία ; 

Όχι. Είμαι απλή και εύκολη αλλά ισχυρή και δραστική. Μαγικά λόγια για προστασία που σας χαρίζουν την θετικότητα τους άμεσα!