Ισχυρό Ξόρκι Καταστροφής

//Ισχυρό Ξόρκι Καταστροφής
  • Ισχυρο Ξορκι Καταστροφης

Ισχυρό Ξόρκι Καταστροφής

280.00

Ισχυρό Ξόρκι Καταστροφής

Product Description

Ισχυρό Ξόρκι Καταστροφής

Πανίσχυρη μαγική εργασία για πάγωμα, καταστροφή και οριστική διάλυση καταστάσεως, σχέσεως αλλά και επιχειρήσεων.

Ισχυρό Ξόρκι Καταστροφής και Διάλυσης.

Η πιο ολοκληρωμένη πνευματική εργασία για πάγωμα και καταστροφή !

Είναι πολλές οι φορές που τρίτοι έχουν επέμβει στην ζωή μας με μαγικό τρόπο και μας έχουν φέρει ατυχίες, συμφορές αλλά και καταστροφές τόσο στις σχέσεις μας όσο και στις επιχειρήσεις μας. Ακόμα μας έχουν προκαλέσει ζημιά και στα κοινωνικά μας, απομονώνοντας μας από αγαπημένα άτομα, γεμίζοντας μας αρνητική ενέργεια που στους άλλους, φαντάζει τρομακτικό και έχει ως αποτέλεσμα να απομακρύνονται από δίπλα μας.

Με αφορμή αυτές τις περιπτώσεις το Μέντιουμ Άρης δημιούργησε το πιο ισχυρό μαγικό ξόρκι καταστροφής για όσους εσκεμμένα και ηθελημένα σας έχουν βλάψει !

Κάνοντας το ισχυρό ξόρκι καταστροφής, τι πετυχαίνω ;

Με αυτό το πανίσχυρο ξόρκι καταστροφής πετυχαίνω την οριστική διάλυση και καταστροφή ! Αν ο στόχος είναι μια επιχείρηση θα διαπιστώσετε άμεσα πως η κρίση όχι μόνο τους χτυπά την πόρτα αλλά αρχίζει και διαλύει τις βάσεις όσο καλές και να ήταν. Η σύγχυση και η αγωνία κυριεύουν τον ”εχθρό” σας, και τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο !

Για τι περιπτώσεις είναι αυτή η πνευματική εργασία ;

Το ισχυρό ξόρκι καταστροφής είναι για περιπτώσεις που μας έχει δοθεί απτό δικαίωμα και μόνο ! Σε καμία άλλη περίπτωση δεν έχει εφαρμογή και αποτέλεσμα!

Ποια η διαφορά της πνευματικής εργασίας καταστροφής από τα άλλα ανάλογα μαγικά ξόρκια που έχει το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες στην μαγική του συλλογή ;

Η πνευματική εργασία είναι το πιο ισχυρό ξόρκι για καταστροφή και διάλυση και μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε περίπτωση, όσο δύσκολη και να είναι. Δεν χρειάζεται επανάληψη παρά μόνο ένα κύκλο εργασίας ! Τα μαγικά ξόρκια, μπορεί να χρειαστούν, επιπλέον του ενός, επανάληψη της τέλεσης της μαγικής πράξης.

Πότε πρέπει να γίνεται μια εργασία ή μαγικό ξόρκι καταστροφής και διάλυσης ;

Όλα τα μαγικά επιθετικά ξόρκια για χωρισμό, διάλυση, πάγωμα και καταστροφή εκτελούνται σε χάσιμο σελήνης !

Τι μαγική μέθοδος χρησιμοποιείται για το ισχυρό ξόρκι καταστροφής και διάλυσης ;

Μεγάλη και ολοκληρωμένη επίκληση πνευμάτων, πάντα με ασφάλεια ! Μαγικός πάπυρος και άλλα μαγικά υλικά αρίστης ποιότητας ! Όπως όλες οι μαγικές εργασίες του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, είναι ολοκληρωμένες και όχι τμηματικές αντιγραφές ! Εδώ, δίνουμε μαγικές εργασίες πραγματικές και όχι αντιγραφές από βιβλία……

Τι ποσοστό επιτυχίας έχει το ισχυρό ξόρκι καταστροφής ;

Το ισχυρό μαγικό ξόρκι καταστροφής έχει απόλυτη επιτυχία ! 100 % αποτέλεσμα ! Εκτελείτε το μαγικό ξόρκι ακολουθώντας πιστά τις αναλυτικές οδηγίες και το αποτέλεσμα είναι άμεσο και σταθερό !

Τι περιέχει το μαγικό πακέτο με το ξόρκι καταστροφής ;

Όπως όλα τα μαγικά πακέτα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, έτσι και αυτό, έχει όλα τα υλικά μαγείας και όλα τα μαγικά λόγια που απαιτούνται για την εκτέλεση και την ολοκλήρωση του ! Μαζί θα παραλάβετε και αναλυτικές οδηγίες !

Εκτός από το μαγικό πακέτο για ερωτικό δέσιμο αγάπης θα χρειαστώ κάτι άλλο ;

Όχι, με το πακέτο που θα παραλάβεις είσαι πλήρης. Επικουρικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μαγική ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και το πανίσχυρο ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Τι απαιτείται από εμένα ;

Από εσένα απαιτείται πάνω απ όλα να έχεις πραγματικό λόγο και να υπάρχει ”δικαίωμα” ώστε να ”πατήσει” και να ολοκληρωθεί η μαγική εργασία. Όταν μια τέτοια εργασία γίνει για λόγους εκδίκησης χωρίς ουσιαστική βάση, τότε το αποτέλεσμα δεν έρχεται και επιβαρύνεστε ενεργειακά !

Το ισχυρό ξόρκι καταστροφής είναι  δύσκολη εργασία ; 

Όπως όλες οι πνευματικές εργασίες, έτσι και αυτή, είναι λίγο πιο δύσκολες και απαιτητικές στην εκτέλεση τους. Απαιτούν πιο πολύ χρόνο να αφιερώσετε από το να κάνετε ένα μαγικό ξόρκι. Είναι σίγουρο όμως πως το αποτέλεσμα που θα φέρεις θα σε ανταμείψει.  Με την υποστήριξη και τις οδηγίες όμως του Μέντιουμ Άρη, όλα αυτά θα είναι εύκολα και θα κατανοήσετε γρήγορα την διαδικασία.

Δεν μπορώ να εκτελέσω εγώ το ισχυρό ξόρκι καταστροφής, είτε λόγο χρόνου είτε λόγω φόβου. Μπορεί, το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρης,  να αναλάβει την εκτέλεση της μαγικής εργασίας για εμένα ;

Ναι. Το Μέντιουμ Άρης αναλαμβάνει πνευματιστικές υπηρεσίες. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί του τηλεφωνικά ή βρεθείτε μαζί του σε προσωπικό ραντεβού στο κατάστημα.

Το ισχυρό ξόρκι καταστροφής προσαρμόζεται για κάθε θέμα και σε κάθε περίσταση ξεχωριστά !

Το Μέντιουμ Άρης συμβουλεύει, πριν από κάθε μαγική εργασία καταστροφή και διάλυση, να προηγείται πρόβλεψη χαρτομαντείας ταρώ, ώστε η εκάστοτε πνευματική εργασία να γίνεται με στόχευση και να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική. Στην πρόβλεψη θα διαπιστωθεί και εάν όντως υπάρχει δικαίωμα τέλεσης μιας τέτοιας μαγικής εργασίας.

Το ισχυρό ξόρκι καταστροφής είναι μια σοβαρή μαγική εργασία που η άσκοπη χρήση της και τέλεση της μπορεί να επιφέρει ολέθρια αποτελέσματα! Μην κάνετε αυτή την μαγική εργασία χωρίς να υπάρχει αντικειμενικός λόγος !

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μην εμπιστεύεστε άτομα που μπορεί να εκμεταλλευτούν την ευάλωτη κατάσταση σας και να σας υποσχεθούν θαύματα. Σας λένε ψέματα ! Αύριο το πιθανότερο είναι, αφού δώσετε τα χρήματα, να τους ψάχνετε! Εμπιστευτείτε ανθρώπους που δεν κρύβουν το πρόσωπο τους, με φυσική έδρα που ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να τους δείτε και από κοντά! Χωρίς κάμερες, με πόρτες που είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτές! 

⇐ Δείτε όλα τα Μαγικά Ξόρκια Ταρωτώ