Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας

//Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας
  • Μαγικη Εργασια για Προστασια

Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας

260.00

Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας

Product Description

Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας

Προσφέρει την μέγιστη προστασία. Κάνει τον άνθρωπο δυνατό έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία. Εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια και αποτρέπει από αστάθμητους παράγοντες να επηρεάσουν την ισορροπία του.

Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας.

Τοξικοί άνθρωποι στην ζωή μας, καθημερινά μας γεμίζουν στρες ακόμα και με την παρουσία τους. Αστάθμητοι παράγοντες που μας φέρνουν γεγονότα και καταστάσεις που μας πιάνουν απροετοίμαστους. Η ομαλότητα στην ζωή μας διαταράσσεται και μαζί με αυτή και η αυτοπεποίθηση μας !

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το Μέντιουμ Άρης και το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, δημιούργησε μια εργασία για Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας από κάθε κακό !

Κάνοντας την μαγική εργασία για ασπίδα προστασίας, τι πετυχαίνω ;

Ξεκινώντας αυτή την μαγική εργασία, θα δείτε ότι οι αρνητικοί άνθρωποι φεύγουν από γύρω σας δίνοντας την θέση τους σε άλλους πιο θετικούς. Η αυτοπεποίθηση σας γίνεται πιο ισχυρή και γενικότερα αισθάνεστε και γίνεστε πιο οργανωτικοί και αποφασιστικοί. Παίρνετε την ζωή και τις αποφάσεις στα χέρια σας. Ακόμα, καμία μεταφυσική εργασία εις βάρος σας δεν μπορεί να σας επηρεάσει !

Για ποιες περιπτώσεις δεν ενδείκνυται η ενεργειακή ασπίδα προστασίας ;

Η ασπίδα προστασίας ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει όταν υπάρχουν επιρροές σε κάποιο άτομο ! Θα πρέπει πρώτα να ”λυθεί” το πρόβλημα και μετά να γίνει η εργασία!

Πότε πρέπει να κάνω την ασπίδα προστασίας ;

Όποτε εσύ νιώσεις την ανάγκη, για μια βοήθεια στην ζωή σου ! Η ασπίδα προστασίας είναι απαραίτητη για τον καθένα από εμάς, ειδικά στις εποχές που ζούμε.

Πότε γίνεται μια μαγική εργασία για ασπίδα προστασίας ;

Η ασπίδα προστασίας γίνεται σε γέμιση σελήνης !

Τι ποσοστό επιτυχίας έχει το η Ασπίδα Προστασίας από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ;

Όπως, όλες οι πνευματικές εργασίες από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, έτσι και αυτή, κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται ! Σωστή τέλεση της μαγικής εργασίας και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και ορατά !

Το πακέτο εργασιών για Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας τι περιλαμβάνει ;

Μέσα στο μαγικό πακέτο, που θα παραλάβετε, θα υπάρχουν όλα τα μαγικά υλικά που απαιτούνται και για τους 3 κύκλους εργασίας ! Μαγικά λόγια και αναλυτικές οδηγίες.

Τι απαιτείται από εμένα ;

Απόλυτη τήρηση των οδηγιών και θετική ενέργεια !

Η ασπίδα προστασίας είναι δύσκολη εργασία στην εκτέλεση της ; 

Όχι ! Η ασπίδα προστασίας από το Ταρωτώ μαντικές Τέχνες είναι μια εύκολη μαγική εργασία που δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου. Το σίγουρο είναι, θα σας ανταμείψει άμεσα !Με την υποστήριξη και τις οδηγίες όμως του Μέντιουμ Άρη, όλα αυτά θα είναι εύκολα και θα κατανοήσετε γρήγορα την διαδικασία.

Λόγω χρόνου, χώρου ή ακόμα και φόβου δεν μπορώ να κάνω την μαγική εργασία εγώ. Το Μέντιουμ Άρης και το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες αναλαμβάνει να εκτελέσει μαγικές εργασίες εκ μέρους μου ;

Ναι. Το Μέντιουμ Άρης αναλαμβάνει πνευματιστικές υπηρεσίες για ενεργειακή ασπίδα προστασίας. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί του τηλεφωνικά για να δωθούν διευκρινίσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μην εμπιστεύεστε άτομα που μπορεί να εκμεταλλευτούν την ευάλωτη κατάσταση σας και να σας υποσχεθούν θαύματα. Σας λένε ψέματα ! Αύριο το πιθανότερο είναι, αφού δώσετε τα χρήματα, να τους ψάχνετε! Εμπιστευτείτε ανθρώπους που δεν κρύβουν το πρόσωπο τους, με φυσική έδρα που ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να τους δείτε και από κοντά! Χωρίς κάμερες, με πόρτες που είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτές!