Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό

//Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό
  • Γητεια Πλουτου - Σεληνιακο

Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό

350.00

Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό 

Product Description

Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό

Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό. Ολόκληρη και χωρίς περικοπές αυτή η πανίσχυρη μαγική εργασία για χρήμα ! Ολόκληρο το τελετουργικό με την αξιοπιστία του Ταρωτώ !

Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό

Σας παρουσιάζουμε την πιο ολοκληρωμένη μαγική γητειά για πλούτο !

Το γνωστό, σε πολλούς, Σεληνιακό ! Το Χέρι του Μήδα !

Ολόκληρη η μαγική εργασία ! Όχι απλά μέρος της ! Όχι αντιγραφή από κάποιο βιβλίο !

ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ !

Το Μέντιουμ Άρης, έχοντας την άριστη γνώση του πνευματισμού, σας προσφέρει αυτή την γητειά πλούτου, χωρίς περικοπές, όπως σας την έδιναν μέχρι σήμερα!

Γιατί να κάνω αυτή την Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό ;

Αυτή η μαγική γητειά είναι για να φέρει πρόοδο γενικότερα στην ζωή μας, πάντα σε ότι έχει να κάνει με θέματα οικονομικά. Άσχετα αν έχουμε επιχείρηση ή κάποιο κατάστημα ! Θέλεις πρόοδο και σταθερή, σίγουρη άνεση στην ζωή σου ; Ότι χτίζεις να έχει σταθερές βάσεις ; Αυτή η μαγική γητειά θα σου τα προσφέρει όλα απλόχερα !

Ποια η διαφορά της γητειάς πλούτου – Σεληνιακό από τα άλλα μαγικά ξόρκια πλούτου του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ;

Με τα μαγικά ξόρκια βοηθάς μια κατάσταση και της δίνεις ώθηση, ώστε να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Τα μαγικά ξόρκια πολλές φορές θα πρέπει να επαναλαμβάνονται για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα και να αυξάνουμε την δύναμη του. Με την Γητειά Πλούτου Σεληνιακό, χτίζεις βάσεις γερές ! Θεμέλια, στο κομμάτι των οικονομικών σου, που θα σε ανταμείβουν συνέχεια ! Ουσιαστικά, κάνεις κάτι, για την πορεία της ζωής σου !

Πότε γίνεται η Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό ;

Η μαγική, αυτή, εργασία γίνεται ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ σε γέμιση σελήνης και σε συγκεκριμένες ώρες !

Η Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό γίνεται μόνο μία φορά ;

Όχι ! Και όποιος σας το πει αυτό, δεν έχει καμία επαφή με την μαγεία ! Το Σεληνιακό γίνεται σε κάθε γέμιση σελήνης 4 φορές ! Η διαδικασία, για να είναι σωστή και άρτια ολοκληρωμένη, θα πρέπει να κάνει κύκλο 3 μηνών !

Το μαγικό πακέτο εργασιών για την Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό τι περιέχει ;

Η γητειά πλούτου – Σεληνιακό που θα παραλάβετε από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, που έχει επιμεληθεί το Μέντιουμ Άρης, περιέχει ΟΛΑ τα μαγικά υλικά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της εργασίας, όχι μόνο για ένα μήνα, αλλά για την ολοκλήρωση της εργασίας των 12 τελετών για τους 3 μήνες ! Μαζί θα παραλάβετε και αναλυτικές οδηγίες εκτέλεσης της εργασίας και τα απαιτούμενα μαγικά λόγια, χωρίς περικοπές ! Αυτή είναι η διαφορά του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, προσφέρει ολοκληρωμένες μαγικές εργασίες !

Τι ποσοστό επιτυχίας έχει μια τέτοια μαγική εργασία ;

Το ποσοστό επιτυχίας του Σεληνιακού από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, είναι το απόλυτο 100% ! Αυτό γιατί, η εργασία είναι πλήρης και έχει όλα τα απαιτούμενα μαγικά υλικά κορυφαίας ποιότητας !

Η Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό είναι δύσκολη στην εκτέλεση της ;

Όχι, δεν είναι δύσκολη μαγική εργασία, απλά, απαιτεί να γίνεται σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας ! Μετά την παραλαβή του μαγικού πακέτου εργασιών θα έχετε και την υποστήριξη από το Μέντιουμ Άρης.

Γιατί να κάνω την Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό, αφού δεν έχω επιχείρηση ή κατάστημα ;

Αυτή η μαγική εργασία φτιάχνει ζωές, δεν στρώνει μόνο επιχειρήσεις ! Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή για αυτούς και για την οικογένεια τους !

Δεν μπορώ, λόγω χώρου, χρόνου ή φόβου να εκτελέσω εγώ, τη Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό. Μπορεί, το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρης,  να αναλάβει την εκτέλεση της μαγικής εργασίας για εμένα ;

Αυτή η μαγική εργασία πρέπει να εκτελείται από τον ενδιαφερόμενο και μόνο ! Κανείς άλλος δεν μπορεί να την τελέσει για εσάς. Η Γητειά Πλούτου – Σεληνιακό δεν αναλαμβάνεται από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Πνευματιστικές υπηρεσίες από το Μέντιουμ Άρης για άνοιγμα τύχης γίνονται αλλά όχι η συγκεκριμένη μαγική γητειά.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μην εμπιστεύεστε άτομα που μπορεί να εκμεταλλευτούν την ευάλωτη κατάσταση σας και να σας υποσχεθούν θαύματα. Σας λένε ψέματα ! Αύριο το πιθανότερο είναι, αφού δώσετε τα χρήματα, να τους ψάχνετε! Εμπιστευτείτε ανθρώπους που δεν κρύβουν το πρόσωπο τους, με φυσική έδρα που ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να τους δείτε και από κοντά! Χωρίς κάμερες, με πόρτες που είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτές!