Φυλαχτά Αγάπης & Έρωτα

//Φυλαχτά Αγάπης & Έρωτα
  • φυλαχτο αγαπης και ερωτα

Φυλαχτά Αγάπης & Έρωτα

150.00

Φυλαχτά Αγάπης & Έρωτα

Product Description

Φυλαχτά Αγάπης & Έρωτα

Πανίσχυρο Χειροποίητο Φυλαχτό Για Ερωτικές Σχέσεις, Γάμους Και Νέους Έρωτες. Κατασκευάζεται Ονομαστικά Μόνο Για Εσένα. Φυλαχτά ΜΟΝΟ Από Το Ταρωτώ.

Πανίσχυρο Χειροποίητο Φυλαχτό Αγάπης και Έρωτα για ισχυρούς δεσμούς. Ιδανικό για γάμους και άτομα που αναζητούν κάποια σταθερή και σίγουρη σχέση.

Πνευματιστικές σφραγίδες, ιερά σύμβολα σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό με βότανα και ειδικές μαγικές σκόνες.

Δημιουργημένο αποκλειστικά για εσάς και ενεργοποιημένο μόνο στο όνομα σας.

Μοναδικό φυλαχτό που προσελκύει τον ερωτικό θαυμασμό προς εσάς, την σεξουαλική έλξη, το έντονο πάθος και αυξάνει την ερωτική επιρροή σας προς τους άλλους. 

Ιδανικό και για την αναζήτηση νέων συντρόφων, ακαταμάχητο στην δημιουργία ερωτικών δεσμών, πρόκληση αγάπης, δέσμευσης, αρραβώνα και γάμου.

Θα σας συνοδεύσει σε όλη την πορεία της ζωής σας, μέσα σε ένα κομψότατο, πανέμορφο πουγκί, χειροποίητο με βελονάκι, πλεγμένο με όσους κόμπους είναι απαραίτητοι για να διαβαστούν οι ψαλμοί και οι προσευχές που ενισχύουν και ενεργοποιούν την ακατανίκητη δράση του.

Η ερωτική ψυχρότητα, η συναισθηματική και σωματική μοναξιά καθώς και η αισθηματική αβεβαιότητα, θα είναι πια παρελθόν από την στιγμή που θα γίνει δικό σας.